-

Ruta

JMV

Pares, alumnes i exalumnes del centre celebrant amb 8.000 persones més el simposi de la Família Vicentina (2)

La setmana passada es va celebrar a Roma el Simposi de la Família Vicentina amb motiu de l'aniversari del 400 anys del Carisma Vicentí. Va començar amb una xicoteta oració a la basílica de Sant Joan de Letras el dijous 12 d'octubre. El dia  següent es va dedicar a les conferències sobre el Carisma Vicentí que tenia com a lema "Acollir al foraster" i més tard el pare general de la Família Vicentina, Thomaz Mavric va tindre audiència privada amb els joves consagrats.

Al dia següent pel matí anàrem al Vaticà perquè teníem audiència amb el Papa Francesc on es va dirigir a més de 10.0000 persones allí reunides. Nosaltres tinguérem la sort de estar ben a prop quan es va dirigir a tota la plaça. El dia va finalitzar amb una vigília a la basílica de Sant Pau extramurs on al dia següent es celebraria la cerimònia de clausura del Simposi.

Malgrat la gran quantitat d'activitats que hi havia, ens va donar temps a visitar la ciutat de Roma, vam veure el fòrum romà, el Coliseu, la Fontana di Trevi, la capella Sixtina, la Basílica de Sant Pere...

Vam participar d'aquesta activitat com a membres de JMV amb  persones d'altres centres de les Filles de la Caritat com el de Benicalap i també ho va compartir amb nosaltres la presidenta de JMV Espanya, Maria Molina.

 

Ximo Puchades (exalumne) - JMV

IMG 20171015 180626 2

Admisio de alumnes

 

tesela

jmv

youtube