-

Ruta

Celebraciones y actividades

La festa de la solidaritat

El passat dilluns 29 de gener, celebràrem la IX edició de l’esmorzar solidari, aconseguírem recaptar la quantitat 1897.5 €. Des de l’equip de Pastoral volem agrair a tota la comunitat educativa per la seua col·laboració.

En els pròxims dies entregarem el 70% dels recollits al Microprojecto  7.3 de MISEVI "Complement Nutricional per a les escoles d’Angola" i el 30% per a la Infància Missionera.

Durant la jornada solidària en van acompanyar tres missioners de MISEVI que compartiren les seues experiències i informaren als alumnes dels diferents projectes que MISEVI està treballant actualment.

Fes clic ací per a veure més fotos

20180129 120509 2

Pares, alumnes i exalumnes del centre celebrant amb 8.000 persones més el simposi de la Família Vicentina

La setmana passada es va celebrar a Roma el Simposi de la Família Vicentina amb motiu de l'aniversari del 400 anys del Carisma Vicentí. Va començar amb una xicoteta oració a la basílica de Sant Joan de Letras el dijous 12 d'octubre. El dia  següent es va dedicar a les conferències sobre el Carisma Vicentí que tenia com a lema "Acollir al foraster" i més tard el pare general de la Família Vicentina, Thomaz Mavric va tindre audiència privada amb els joves consagrats.

Al dia següent pel matí anàrem al Vaticà perquè teníem audiència amb el Papa Francesc on es va dirigir a més de 10.0000 persones allí reunides. Nosaltres tinguérem la sort de estar ben a prop quan es va dirigir a tota la plaça. El dia va finalitzar amb una vigília a la basílica de Sant Pau extramurs on al dia següent es celebraria la cerimònia de clausura del Simposi.

Malgrat la gran quantitat d'activitats que hi havia, ens va donar temps a visitar la ciutat de Roma, vam veure el fòrum romà, el Coliseu, la Fontana di Trevi, la capella Sixtina, la Basílica de Sant Pere...

Vam participar d'aquesta activitat com a membres de JMV amb  persones d'altres centres de les Filles de la Caritat com el de Benicalap i també ho va compartir amb nosaltres la presidenta de JMV Espanya, Maria Molina.

 

Ximo Puchades (exalumne) - JMV

IMG 20171015 180626 2

400 aniversari del carisma vicencià

El passat 27 de març vam donar el tret d'eixida del 400 aniversari del carisma vicencià. La festa, que afecta a totes les entitats vicencianes del món, se celebrarà en diferents moments del 2017.

En la nostra escola, la festa va començar a la nostra parròquia de sant Pere, amb una introducció i una oració, i la presència de sant Vicent de Paül i santa Lluïsa de Marillac, que ens...

Fes clic ací per llegir l'article complet i veure totes les fotos

IMG 8326 2

HOY HACE 400 AÑOS… “UNA HISTORIA INOLVIDABLE”

El pasado 24 de marzo, toda la comunidad educativa,  celebramos el acto inaugural del 400 aniversario del carisma vicenciano, razón de ser de nuestro colegio.

Iniciamos la jornada unidos, en la Iglesia de San Pedro, con un pregón a cargo de la directora titular, seguido de un  acto procesional  de traslado de la llama del cirio pascual, prendida simbólicamente por San Vicente de Paúl en una antorcha (llama del carisma vicenciano como respuesta...

Haz clic aquí para leer el artículo completo y ver las fotos.

DSC 0034 2

 

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube