-

Ruta

Celebraciones y actividades

Missa en sufragi de sor María Chueca a Massanassa

Vos comuniquem que el pròxim dimarts 25 de setembre, a les 19.30 hores, en la parròquia de Sant Pere Apòstol de Massanassa, celebrarem una missa en sufragi de sor María Chueca Gil, anterior Directora Titular i

Germana Serventa de la Comunitat de Germanes del Col·legi San José de Massanassa.

Vos convidem, en oració i comunió, a recordar a sor María, Filla de la Caritat, que ja ha deixat este món cap al Pare.

Sor Maria Chueca 2

Ha faltat sor María Chueca

El passat dijous 6 de setembre de 2018 va faltar Sor María Chueca Gil, serventa Filla de la Caritat, i directora titular de la nostra escola del curs 2006-2007 al curs 2011-2012.
El Senyor l'ha portat a la seua presència i segur que vetllarà per la nostra escola.
Avui estem de dol. No l'oblidarem!
Descanse en Pau.

IMG 20180907 141318 398

La festa de la solidaritat

El passat dilluns 29 de gener, celebràrem la IX edició de l’esmorzar solidari, aconseguírem recaptar la quantitat 1897.5 €. Des de l’equip de Pastoral volem agrair a tota la comunitat educativa per la seua col·laboració.

En els pròxims dies entregarem el 70% dels recollits al Microprojecto  7.3 de MISEVI "Complement Nutricional per a les escoles d’Angola" i el 30% per a la Infància Missionera.

Durant la jornada solidària en van acompanyar tres missioners de MISEVI que compartiren les seues experiències i informaren als alumnes dels diferents projectes que MISEVI està treballant actualment.

Fes clic ací per a veure més fotos

20180129 120509 2

Carrera solidaria 2018

Nos es grato comunicarles que el próximo día 9 de mayo, se va a llevar a cabo la IV Edición de la Carrera Solidaria, Proyecte Esfera (la actividad complementaria que se efectuará en horario lectivo y que se desarrollará en las calles que rodean el colegio), contando con la participación de todos los alumnos del colegio y dándoos también a las familias, la posibilidad de participar, ya no solo como animadores, sino también como corredores. La Carrera Solidaria forma parte del Proyecto

Esfera. Lo recaudado irá destinado al proyecto “Asla Wapaia”

Esta carrera está promovida por COVIDE-AMVE (Cooperación Vicenciana para el

Desarrollo-Acción Misionera Vicenciana de España), que es una Organización No Gubernamental

para el Desarrollo (ONGD), católica y de voluntarios, integrada por la Compañía de las Hijas de la

Caridad y la Congregación de la Misión (Padres Paúles) de España.

La “Carrera Solidaria” es una actividad que cumple una doble finalidad: por un lado,

despierta en los más jóvenes un espíritu crítico y solidario hacia las injusticias que afectan a millones

de niñ@s en todo el mundo y, por otro lado, recauda fondos para ayudar a la infancia más

desfavorecida y hacer que se respeten sus derechos. En este caso, concretamente, el dinero

recaudado se destinará al proyecto de “Asla Wapaia”.

 

Documentación adjunta

 

Información a las familias

Reglamento de la carrera

cartel IV carrera

Pares, alumnes i exalumnes del centre celebrant amb 8.000 persones més el simposi de la Família Vicentina

La setmana passada es va celebrar a Roma el Simposi de la Família Vicentina amb motiu de l'aniversari del 400 anys del Carisma Vicentí. Va començar amb una xicoteta oració a la basílica de Sant Joan de Letras el dijous 12 d'octubre. El dia  següent es va dedicar a les conferències sobre el Carisma Vicentí que tenia com a lema "Acollir al foraster" i més tard el pare general de la Família Vicentina, Thomaz Mavric va tindre audiència privada amb els joves consagrats.

Al dia següent pel matí anàrem al Vaticà perquè teníem audiència amb el Papa Francesc on es va dirigir a més de 10.0000 persones allí reunides. Nosaltres tinguérem la sort de estar ben a prop quan es va dirigir a tota la plaça. El dia va finalitzar amb una vigília a la basílica de Sant Pau extramurs on al dia següent es celebraria la cerimònia de clausura del Simposi.

Malgrat la gran quantitat d'activitats que hi havia, ens va donar temps a visitar la ciutat de Roma, vam veure el fòrum romà, el Coliseu, la Fontana di Trevi, la capella Sixtina, la Basílica de Sant Pere...

Vam participar d'aquesta activitat com a membres de JMV amb  persones d'altres centres de les Filles de la Caritat com el de Benicalap i també ho va compartir amb nosaltres la presidenta de JMV Espanya, Maria Molina.

 

Ximo Puchades (exalumne) - JMV

IMG 20171015 180626 2

Admisio de alumnes

Reservallibres

convive pamplona

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube