-

Ruta

Celebraciones y actividades

La vidriola solidària

Vos informem que durant el mes de febrer hem recollit la quantitat de 326,51€mitjançant les vidrioles solidàries, que l'alumnat d'Infantil i Primària tenen en les seues aules ordinàries i l'alumnat d'ESO pot col·laborar cada divendres. Us convidem a continuar col·laborant en la nostra campanya solidària.
En les pròximes setmanes enviarem una enquesta amb els 10 millors treballs del concurs del Projecte Esfera. Vos convidem a col·laborar tots per a elegir la millor imatge del nostre projecte solidari dels pròxims anys.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració.
 
IMG 20210303 093605 2

Estem en Advent

Així com preparem la nostra casa per a rebre a un convidat molt especial i celebrar la seu estada entre nosaltres, durant les quatre setmanes que ens duen a Nadal, preparem el nostre cor per a rebre a Jesús i celebrar amb Ell la seua presència entre nosaltres. Preparem el nostre cor. I preparem les nostres classes, que estem en Advent.

Cartell Advent 2020 21 Logo CEV

 

Domund 2020

Sou moltes les famílies que aquesta setmana heu col·laborat amb el Domund 2020. Aquesta activitat pastoral, assitencial i missionera es duu endavant amb les aportacions que fan els fidels. Hi ha moltes necessitats que cobrir, i la nostra ajuda representa un impuls grandíssim. Com se sol dir, tota pedra fa paret. I la vostra aportació és més important del que pareix.

Gràcies per col·laborar!

IMG 20201023 150128 2

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube