-

Artículos

Connectats

Des que hem començat les classes no presencials, alumnat, famílies i professorat ens hem adaptat a les circumstàncies com bonament hem pogut.

A Secundària, algunes assignatures es fan per videoconferència. Ací teniu algun exemple de l'assignatura de Francés.

 

Feu clic ací per a veure les altres fotos.

IMG 20200416 113757 2

Un mes sense classe

Aquesta foto de 2n d'ESO es va fer el passat 13 de març, ara fa just un mes. És, potser, una de les últimes fotos fetes a la nostra escola.
Era el divendres que teníem pensat celebrar les falles, però la cosa començava a anar malament i alguns alumnes ja no van anar a classe aquell dia.
Poc imaginàvem com d'important seria la pandèmia de covid19 que ens ha separat amb el curs per acabar.
Un mes després enyorem les germanes de la nostra comunitat de Filles de la Caritat, els companys de classe, el professorat, l'APA, el personal del menjador, el personal de neteja i administració, el professorat de les extraescolars, les reunions de JMV, la nostra comunitat escolar, les famílies...
Ara, però, toca toca ser responsables i pensar en els demés.
Prompte ens retrobarem! 
IMG 20200413 175708 2

Descobrim València amb 4t d'ESO

El passat 25 de febrer els alumnes i les alumnes de 4t ESO vam anar a visitar tota València, en una activitat preparada des de les assignatures de Valencià i Història. L’excursió era per a anar mirant edificis de la València antiga i cadascú teníem un edifici marcat per a exposar i explicar l’art d’aquest.

Vam agafar el primer tren per anar a València. Una vegada allí, vam començar l’excursió explicant l’Estació del Nord i així seguidament, amb calma, emoció i moltíssimes històries pels carrers i carrerons de València continuà l’excursió: Llotja, Sant Nicolau, Mercat Central...

Quan acabàrem de veure la Catedral de València i apujàrem al Micalet era l’hora de dinar. Tota la classe, inclosos els mestres, anàrem a menjar al Mc Donnald’s per agafar forces, ja que l’excursió no havia acabat. Quedava encara molta vesprada per davant, a més per veure entre tots els monuments restants. 

En acabar de visitar els edificis tornàrem tots junts cap a l’estació on havíem estat eixe mateix matí. No obstant ara era diferent. Era diferent perquè pareixia que tots ens coneixíem més i érem més íntims. I a més, també cal dir que en acabar l’excursió estàvem tots rebentats. Però, així i tot, va ser una molt bona experiència i sobretot tornàrem coneixent molt millor la nostra capital, València. 

Alba M. A. (4t ESO)

Fes clic ací per veure totes les fotografies.

 

20200225 152331 B

VISITA AL BIOPARC

El passat dia 10 de març els alumnes de 6é d'Educació Primària, 1r d’ESO i els alumnes de 4 d’ESO de l’assignatura de Biologia van visitar el Bioparc a València.

Va ser un dia molt emocionant on els alumnes van poder disfrutar de la bellesa i majestuositat dels grans animals de la sabana africana.

Els alumnes participaren activament en les explicacions i junt als companys i professors van viure una gran jornada de convivència.

 

20200310 100506 B

 

Fes clic ací per veure la resta de fotos.

Admisio de alumnes

Reservallibres

convive pamplona

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube