-

Artículos

L'APA amb el Ploma i Paper

L’APA ha repartit els premis als guanyadors del concurs Ploma i Paper en la seua IX edició. Davant les circumstàncies actuals que ens impedeixen l’assistència a les classes presencials i al no poder realitzar l’acte institucional d’entrega de premis al centre escolar; l’APA s’ha desplaçat als domicilis dels alumnes i exalumnes seleccionats aquest any com a guanyadors a les distintes categories al Ploma i Paper i els ha fet entrega personalment del seu premi.

En un acte senzill però carregat d’emocions, els premiats han agraït molt aquest gest de l’APA dins de la complicada situació que hem viscut i han valorat positivament el seu esforç.

Donem les gràcies a l’APA del col·legi San José i San Andrés per la seua dedicació i participació en les celebracions escolars.

Fes clic ací per veure les fotos.

 

IMG 20200609 WA0009 b

Adéu, 4t d'ESO

Avui és l'ultim dia de curs en Secundària. Posem punt i final al curs, però no volem oblidar que avui també el nostre curs de 4t d'ESO posa punt i final al seu pas per l'escola. Alguns d'ells, després de quasi tota una vida amb nosaltres; altres, en canvi, des de no fa tant. Amb tots ells se'n va un tros de nosaltres. Han sigut moltes hores junts, moltes aventures, moltes converses. Moments difícils i moments divertits. Vosaltres vau apostar per l'escola, i vos agraïm el vostre compromís.

Marxeu enmig de la pandèmia, sense fer rebombori, però no us oblidem.

Vos desitgem molta sort en el vostre caminar per la vida, i que la Miraculosa il·lumine el vostre camí.

Fins sempre!

6e 2

Ja tenim guanyadors al PLOMA i PAPER 2020

Ja tenim guanyadors al Ploma i Paper 2020 i no ho ha tingut gens fàcil el jurat aquest any davant la quantitat i qualitat d'obres presentades pels nostres alumnes al concurs de narrativa en valencià Ploma i Paper en la seua IX edició.

Un any més els nostres alumnes han demostrat les seus qualitats com escriptors novells i s'han llançat a presentar amb il·lusió les seus obres amb l'esperança de la victòria.

No obstant, encara que hi ha uns classificats als primers llocs, el més important és la participació i des d'ací volem felicitar i reconèixer el mèrit a tots aquells que han participat al concurs una volta més.

Per tant, en el moment de la tornada al centre amb normalitat es realitzarà un acte simbòlic on els guanyadors rebran els seus diplomes i els premis. D'igual manera tota la resta de participants rebran el seu premi honorífic per participar.

Sols queda agrair a tots els que fan possible aquest concurs, en primer lloc als alumnes participants en totes les categories, ja que sense ells no existiria, al jurat que han dedicat els seu temps a la lectura i la valoració, al professorat que treballa per poder fer realitat el concurs i especialment a l'APA que sempre està disposat a col·laborar amb els regals i qualsevol cosa que faça falta.

Per últim, volem agrair la col·laboració i entusiasme per part de la comunitat educativa, editorials col·laboradores, Ajuntament de Massanassa i Filles de la Caritat.

 

El jurat format per Clara P., Jorge M. i Ximo H. ha elegit les següents obres guanyadores.

Categoria A.

1r premi: Melissa, d'Irene S.M. de 6é d'Educació Primària.

2n premi: El bosc que ho canvià tot, de Lucía G.G. de 6é d'Educació Primària.

3r premi: L'oroneta emigrant, de Gabriel M.G. de 6é d'Educació Primària.

 

Categoria B.

1r premi: L'anell, d'Estela A.C. de 3r d'ESO

2n premi: Un sobre, una vida, d'Ainhoa C.M. de 2n d'ESO.

3r premi: Una vida real, de Mar B.M. de 2n d'ESO.

 

Categoria C.

1r premi: Carta a ma mare, d'Inma O.A.

 

Enhorabona.

 

IRENE SERRANO 2

OBRES GUANYADORES AL PLOMA i PAPER 2020

Ací teniu a la vostra disposició les obres guanyadores al concurs literari de narrativa en valencià Ploma i Paper en la seua IX edició que organitza el nostre centre.

Aquest any hem tingut una gran participació amb un gran nivell, com podreu observar i disfrutar al llegir les obres.

Esperem que us agraden a tots.

1r premi Categoria A (5é, 6é i 1r ESO)

1r premi Categoria B (2n, 3r i 4t ESO)

1r premi Categoria C (exalumnes)

Moltes gràcies.

 

Ploma i paper

Santa Luisa de Marillac

Comenzamos el mes de mayo con la inmensa alegria de celebrarlo con la fiesta de Santa Luisa de Marillac.

Lo hacemos dando gracias a Dios por los dones y cualidades que derramó sobre esta gran mujer, por las grandes obras que realizó a través de ella, en favor de los más necesitados.

Su vida y sus enseñanzas nos animan a ser mejores cristianos, a saber amar y servir a Jesucristo en la persona de los pobres, a los que Santa Luisa sirvió y amó con respeto, cariño, dulzura y devoción, como al mismo Jesucristo.

Sta Luisa 1

Admisio de alumnes

Reservallibres

convive pamplona

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube