-

Artículos

París inoblidable

Aquest viatge ha sigut un dels millors, ja que hem fet família i hem pogut disfrutar d’una de les ciutats més boniques i ara entenem per què es diu “La ciutat de l’amor”. Hem passat les 24 hores durant 5 dies amb la millor família que es pot elegir, perquè junts som un pack. (Olivia Vera)

Ha sigut la millor manera de finalitzar aquesta etapa i de segur que mai podré oblidar aquest viatge. #París2019 (Claudia Sandemetrio)

El viatge de París amb la classe m’ha encantat, m’ha demostrat que tinc una classe en què ens cuidem els uns als altres i ens preocupem per tots, i mai deixem ningú de costat. He comprovat que tinc una segona família. (Sergio Company)

Sense dubte, ha sigut un viatge espectacular, amb persones increïbles. Tal com diuen, els amics són la família que u elegeix, i anar a París amb la meua família ha sigut com estar a casa. (Lorena Simón)

El viatge de fi de curs a París sempre serà recordat amb il·lusió pels bons moments viscuts al costat d’uns grans companys. #PARIS2019 (Lucía Ruano)

M´ha agradat molt aquest viatge, ja que considere que hem vist moltes coses, es podria dir que quasi tot en cinc dies. A més, hem estat sempre tots junts, i no hem tingut ningun problema. També estic molt contenta amb els mestres ja que han estat amb nosaltres com amics, això ha fet que estiguérem en un millor ambient i no hi hagueren tensions. Estic molt contenta i m’ho he passat molt bé. (Sofía Romero)

Han sigut uns dies per a passar junts una experiència increïble abans d’acabar aquesta etapa. Sense dubte em quede amb totes les experiències viscudes i amb tot el que he après amb aquestes. Gràcies als mestres que ens varen a acompanyar i als meus companys per fer d’un viatge que sempre recordaré.  Aquest viatge ha sigut increïble. (María Albert)

Per a mi aquest viatge ha suposat un canvi personal molt significatiu, ja que vam poder conviure tots junts, ajudant-nos uns a altres i col·laborant per a què tot isquera bé. A més, quan vaig tornar a casa, a banda de sentir-me molt cansat, em sentia bé i emocionat per haver pogut estar aquestos dies amb els companys i haver pogut disfrutar d’una de les ciutats més boniques a les quals he viatjat. Aquest viatge ha sigut una gran experiència. (Josep Yuste)

Gràcies per aquest viatge. Sou un gran equip. Un equip divers, amb individualitats molt diferents,  en què cadascú brilla amb llum pròpia creant un resplendor tan meravellós com el de la torre Eiffel il·luminant la nit parisina. Al nostre record… sempre ens quedarà París!! (Maribel Gutiérrez)

A París he viscut una de les millors experiències amb els que han sigut part de mi, i que vaig a trobar a faltar. Sense ells res serà igual. (Sofía Cervera)

Boniques experiències, gran companyerisme i moltes riures. El millor viatge de la meua vida escolar. Records inoblidables. (Guillem Mardrigal)

Un ciutat meravellosa amb un grup extraordinari. He fet un pas molt gran com a mestre, i vos ho agraïsc molt. Sens dubte, serà una experiència molt difícil d’oblidar!! Au revoir! #TotsJunts (Vicent Ferrer)

 

Fes clic ací per veure totes les fotos

IMG 20190519 164019 2

PARÍS A LES SEUES MANS

Els alumnes de 4t d'ESO estan a París de viatge de fi de curs.

Estan gaudint d'una de les ciutats més boniques del món i de segur serà una experiència inoblidable.

El Louvre, Notre Dame, Saint Severin i moltes coses més visitaran els alumnes de 4t amb els seus professors...OH LA LA

Fes clic ací per veure més fotos.

 

IMG 20190522 WA0001

Xafarderies a l'Albufera

El dia 30 d’abril vam fer una excursió amb la bici a l’Albufera tots els alumnes i els professors de Secundària. Vam eixir darrere de la policia i ens van a acompanyar fins al polígon industrial.

Quan vam arribar a l’Albufera esmorzàrem, després pujàrem en tres  barques i quan vam arribar al mig de l’Albufera, ens van explicar algunes coses del llac i del seu ecosistema, com per exemple, l’arròs, les aus, la vegetació i els diferents tipus de barques.

En tornar del recorregut vam agafar la bici i vam anar cap al poliesportiu de Massanassa, on vam menjar i després els professors ens van retar a un partit de futbol.

Coses interessants que en l’excursió van ocórrer: no es va caure ningú, al llac es va caure la jaqueta d’Irene, de 2n d’ESO, i la sabatilla d’esport de Daniella, de 1r d’ESO, Manuela y Jose Antonio portaven un paraigües cadascú per a no cremar-se pel sol, encara que alguns professors i alumnes no portaven paraigües se van cremar, i el pitjor de tot és que els professors ens van guanyar en el partit de futbol.

Bárbara Callorda (3r d’ESO) i Albert Mocanu (2n d’ESO)

Feu clic ací per a veure totes les fotos

IMG 20190430 103024 BURST002

Entrega de premis PLOMA i PAPER

El pròxim divendres 17 de maig a les 11h tindrà lloc al gimnàs del col·legi l'entrega de premis del nostre certamen literari Ploma i Paper en la seua VIII edició.

Tots esteu convidats a gaudir d'esta festa literaria que servirà d'homenatge a tots els participants i de segur que aconseguirà animar a aquells que no han participat però que puga ser es convertisquen en futurs escriptors.

Us esperem a tots!

Ploma i paper

Visitant grans biblioteques de València

El passat dia 2 d’abril de 2019 els alumnes de 4t d’ESO hem anat a visitar la Biblioteca d’Humanitats “Joan Reglà” de la Universitat de València, i també Sant Miquel dels Reis, seu de la Biblioteca Valenciana.

El primer que vam veure va ser la Biblioteca “Joan Reglà”. Ens van mostrar unes cambres gegants on guardaven els llibres i ens van donar una xarrada en valencià en què ens van explicar el que podem fer en la biblioteca. També ens varen ensenyar la seua pàgina web en la guardaven la informació de tots els seus llibres.

Després de conèixer el món universitari de la Biblioteca “Joan Reglà” vam anar al monestir Sant Miquel dels Reis on ens van explicar que tenen tot el que es publica a València, tant llibres, revistes, pel·lícules, curtmetratges, poemes, etc.

Les seues funcions són: recollides, reunir, conservar i organitzar.

El que més ens va impressionar en la Joan Reglà va ser la gran quantitat de llibres que té la biblioteca i també ens va agradar l'ambient d'estudi que hi havia per part dels estudiants.

El que més ens va agradar de Sant Miquel dels Reis va ser la gran quantitat de llibres que tenia emmagatzemats, també ens va agradar les diferents utilitats que se li va donar al monestir amb el pas del temps.

Juan Gabriel Navarro i Miguel Ángel Daroqui (4t d’ESO).

 

Feu clic ací per a veure totes les fotos

 

20190402 091038 2

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube