-

Artículos

FESTIVAL INFANTIL i ESO

El passat dia 19 de juny es va realitzar al centre el tradicional festival de fi de curs dels alumnes de Educació Infantil i a continuació dels alumnes de Secundària.

Va ser una vesprada molt divertida on es van graduar els nostres alumnes de 5 anys per iniciar una nova etapa educativa a Educació Primària.

Fes clic ací per veure totes les fotos.

 

IMG 20190619 204759 b

 

EXPODIDÀCTICA i CARRERA SOLIDÀRIA 2019

El passat dia 8,9 i 10 de maig es va realitzar al nostre centre la Setmana Expodidàctica. Es tracta d'unes jornades on el centre obri les portes a tots els que vulguen visitar-nos i on els professors i els alumnes monstren els projectes que han realitzat al llarg del trimestre.

Es va realitzar també la Carrera Solidària dins les celebracions de Santa Lluïsa

Aquest any el tema elegit ha sigut "Grans invents, menuts inventors". Tota la Comunitat Educativa ha gaudit d'uns dies on les activitats s'han desenvolupat satisfactòriament i els alumnes han aprofitat moltíssim.

L'any pròxim tornarem amb un nou projecte que segur tots disfrutarem altra vegada.

Fes clic ací per veure totes les fotos.

 

20190508 120644 b

 

ENHORABONA ALS GUANYADORS DEL PLOMA i PAPER

El passat dia 17 de maig es va fer entrega dels premis de la VIII edició del concurs literari Ploma i Paper, de narrativa en valencià que organitza el nostre centre.

L'acte va comptar amb la presència dels participants, així com dels membres de la Comunitat Educativa, APA i de l'Ajuntament de Massanassa, amb l'assistència de l'Excel·lentíssim Sr Alcalde, i altres membres destacats del consistori.

L'entrega de premis va ser un emotiu acte on es valorà a tots la seua participació i on els guanyadors van ser premiats amb els seu diplomes i regals.

Moltes gràcies a tots els que han fet possible este acte.

Fes clic ací per veure totes les fotos.

Podeu llegir les obres premiades fent clic als següents enllaços:

1r premi a la categoria A

1r premi a la categoria B

1r premi a la categoria C

 

IMG 20190517 114529 b

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube