-

Artículos

ACTUACIÓN MAGO PACO GONZÁLEZ EN AUDITORIO SALVADOR SEGUÍ DE MASSANASSA POR CAUSA SOLIDARIA

A/A Comunidad Educativa:

 
     Os comunicamos que, el lunes día 11 de noviembre, actuará en Massanassa el Mago Paco González en el auditorio Salvador Seguí de Massanassa.
Es por una causa solidaria a favor de la ONG MISEVI (Misioneros Seglares Vicencianos). Los alumnos y alumnas (De 1º de Primaria a 4º de ESO) del colegio San José acudirán al espectáculo y dinámica de concienciación de la importancia del compromiso solidario. El precio donativo para ver el espectáculo es de 4 euros. Se puede hacer el donativo en el colegio San José y San Andrés o a la entrada del espectáculo. Agradecemos al Ayuntamiento de Massanassa que nos hayan cedido el Auditorio y facilitado un técnico de sonido.
 
Las familias estáis todas invitadas a asistir y os animamos a que deis publicidad del evento. Habrá dos pases, uno a las 10.00 horas y otro a las 12.00 horas.
 
Adjuntamos una carta elaborada por MISEVI ampliando la información y os animamos a ver el enlace de la página web del Mago Paco González y de la ONG MISEVI.
 
 
 
 
IMG 20191106 WA0002

Classes suspeses el divendres 13-9-19

Donat que Massanassa es troba en situació d'Alerta Roja per risc de fortes pluges i tempestes, i seguint el comunicat que l'Ajuntament de Massanassa ha fet públic, en què es decreta el tancament dels centres escolars de la població, anunciem que demà divendres 13 de setembre de 2019 SE SUSPENEN LES CLASSES, i el centre romandrà tancat, i no prestarà ningún servei.

Alhora, recomanem que s'actue amb molta precaució i es faça cas de les indicacions que donen les autoritats (Ajuntament de Massanassa, Generalitat Valenciana, Centre d'Emergències, etc.).

 

Oratge

Celebrant Sant Vicent de Paül

El passat divendres 27 de setembre de 2019 els alumnes de tota l’ESO anàrem a València a celebrar Sant Vicent de Paül.

El primer que vam fer va ser anar a l’ autobús a les 9:00 h, després de fer tutoria en classe. Aleshores arribàrem a la parròquia de Montolivet a les 9:15 h, i vam anar a un skatepark a esmorzar, després anàrem tots junts a l’església a fer la celebració de San Vicent de Paül, dirigits per un pare paül de la comunitat de Montolivet. En la celebració vam llegir, cantar, i es van entregar uns cartells amb paraules com: compromís, llibertat, amor, pau…

I per últim, amb la celebració acabada, vam anar al Gulliver a tirar- nos pels tobogans, que ens deixaven el cul molt “ fresquet”, perquè va ser un dia molt calorós i els tobogans cremaven.

Ho vam passar molt bé. Aquesta va ser la nostra primera excursió com alumnes d'ESO i va ser genial.

 

Feu clic ací per veure més fotos

Claudia Miguel i Naia Rodrigo (1r d’ESO)IMG 20190927 110058 2

Bon estiu 2019

Tenim el curs 2018 - 2019 acabat i a l'escola anem a fer un descans, igual que vosaltres.

Vos desitgem un molt bon estiu a totes i a tots, que siga divertit i profitós.

Ens veurem al setembre!

 

IMG 20190619 201214

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube