-

Artículos

TRIDUO A LA VIRGEN MILAGROSA

Este fin de semana celebramos junto con la Asociación de la Medalla Milagrosa, JMV y la Junta de Exalumnas del Colegio San José y San Andrés el tradicional TRIDUO A LA VIRGEN MILAGROSA.
Os adjuntamos un díptico informativo con las actividades que se realizarán. Estáis invitados a participar.

ACTUACIÓN MAGO PACO GONZÁLEZ EN AUDITORIO DE MASSANASSA POR CAUSA SOLIDARIA

El pasado lunes día 11 de noviembre, actuó en Massanassa el Mago Paco González en el auditorio Salvador Seguí de Massanassa. Se realizó por una causa solidaria a favor de la ONG MISEVI (Misioneros Seglares Vicencianos). Los alumnos y alumnas (De 1º de Primaria a 4º de ESO) del colegio San José acudieron al espectáculo conscientes de la importancia del compromiso solidario.
La actuación fue muy divertida con la participación de los alumnos, que disfrutaron mucho con los trucos del mago.
 
 
20191111 123128 b

Gran partida de pilota valenciana de 2n d'ESO

El passat divendres 15 de novembre el grup de 2n d’ESO vam anar al Trinquet d’Alcàsser a posar en pràctica els coneixements que havíem aprés en la classe de Valencià i, sobretot, en la classe d’Educació Física.

Allí al trinquet vam fer moltes coses, com per exemple, traure, entrenar i jugar. M’ho vaig passar molt bé, encara que vaig perdre un partit. Pense que vaig estar correcte ja que era la primera volta que jugava en un trinquet professional i em va parèixer increïble eixa eixida.

Jo em pensava que coneixia aquest esport després d’haver-ho estudiat la part tècnica en l’escola. Però quan et fiques a jugar dins el trinquet t’adones de com de divertit i tècnic és aquest esport.

En definitiva totes les sensacions van ser positives.

 

Álex P. (2n d’ESO)

 

Feu clic ací per veure totes les fotos

 

IMG 20191115 123220 2

La frescor de Morella

El passat dimarts 5 de novembre de 2019, els alumnes de 4t d’ESO vam fer una visita cultural a Morella, a la província de Castelló.

Morella té un paisatge impressionant. De camí per la calçada ens adonàrem de la muralla que rodeja el poble, i el seu castell. Per a entrar a Morella entràrem per la Porta de Sant Miquel, formada per dos torres. 

A mesura que anàvem caminant podíem anar descobrint carrers antics, monuments… cadascun amb la seua història.

La primera parada va ser a la Casa de la Vila, l’actual ajuntament Morellà, que custodia també els gegants de la ciutat. A més tenia un estil gòtic que ens va agradar molt.

Seguint un poc més i caminant per carrers vam parar a contemplar la imponent Basílica Arxiprestal de Santa Maria la Major, d’estil gòtic. A continuació vam arribar al Convent de Sant Francesc, en el qual destaca, en una de les seues parets, la pintura al fresc de “La Dansa de la Mort”, la qual és única a Europa.

Però el monument més important i el que més ens va agradar va ser el castell. Feia molt de fred i vent, però va valer la pena arribar fins a dalt de tot, ja que hi ha unes vistes impressionants de la ciutat, de la plaça de bous, i de les muntanyes de la comarca.

A migdia tinguérem temps per a dinar. I al mateix temps aprofitàrem per a parlar amb la gent del poble per a conèixer el seu dialecte, que és diferent al nostre. I per últim agafàrem l’ autobús i ens n’anàrem a casa i, això sí, acabàrem tots rebentats.

Alba MA (4t d'ESO)

 

Feu clic ací per veure totes les fotos

 

20191105 104438 2

 

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube