-

Artículos

Els menús de Francés de 1r d'ESO

L'alumnat de Francés de 1r d'ESO ha estat realitzant uns murals per a explicar receptes de cuina de França i Bèlgica, relacionades amb el tema de l'alimentació que han estudiat. Plats tan coneguts com els creps, la quiche lorraine, l'escalope normande, o el coq au vin estan en els seus murals. 

I és que de la llengua frances tenim moltes paraules relacionades amb la gastronomia, com croissant, baguet, coulant, fondue, chef, crep, macaron, bufet... El nostre alumnat de Francés ja ho sap bé!

IMG 20210225 133647 2

Blanca guanya el concurs d'oratòria Speaking Contest

Tres alumnes de 4t d'ESO s'han presentat al concurs d'oratòria que organiza la Fundación Activa-T a la Comunidad Valenciana. I volem felicitar a Blanca V., Miguel S. i Pablo M. per la valentia a l'hora d'afrontar i preparar la competició i les habilitats que han mostrat en la seua oratòria en anglés i castellà en públic, a través de les xarxes socials i en les diferents proves classificatòries que han hagut de superar. 
     A més Blanca i Pablo han passat a la final i Blanca ha guanyat la final absoluta de la seua categoria junior, per la qual cosa el dia 10 d'abril haurà de representar a la Comunitat Valenciana en la final nacional. El president del jurat, que és president també del Club de Debat d'Alacant, ha expressat, a part de les habilitats oratòries de Blanca, l'emoció que han sentit els membres del jurat en escoltar el seu discurs.
     Als tres alumnes els donem l'enhorabona.
     Agraïm el suport de l'Associació de Pares i Mares del col·legi, que els ha subvencionat el cost de l'activitat.
IMG 20210222 134044 2
 

2n ESO Tutoria Taller COVID 19

Hui els alumnes de 2n ESO a tutoria han rebut un Taller sobre Covid 19 que ha realitzat l'auxiliar d'enfermeria Teresa, que està al col·legi com a coordinadora Covid perquè cal prendre les precaucions adequades per superar el virus.

La xarrada ha sigut molt educativa i adequada al curs. Els alumnes han pogut participar al torn de preguntes.

Aquest taller es realitzarà en les pròximes setmanes a la resta de cursos d'ESO.

 

 

2n ESO covid b

Celebració de Dimecres de Cendra.

Hui els alumnes d'ESO han realitzat la celebració de Dimecres de Cendra. El pare Paül Ricardo i els tutors han portat a terme la celebració a les diferents classes on els alumnes s'han mostrat molt participatius.

Un any més celebrem amb entusiasme les celebracions religiones demanant per tots i totes un futur pròsper i ple de felicitat.

 

IMG 20210217 WA0003

Proyecto Esfera 2020/2021

En este curso escolar no podemos realizar nuestro tradicional almuerzo solidario, pero el PROYECTO ESFERA, continúa su camino con las siguientes actividades:
 
1. En las aulas de Infantil y Primaria, durante los meses de febrero hasta mayo, hay una hucha del Proyecto Esfera, donde los alumnos diariamente podrán ir aportando pequeñas cantidades económicas, al finalizar cada mes el tutor realizará un recuento y entregará el dinero al equipo de pastoral. En la etapa de ESO tendremos una hucha solidaria que pasará por las clases los viernes en la hora de tutoria.  Mensualmente recibiréis información de las cantidades económicas recogidas por todo el centro. 
 
2. Una de las actividades que proponemos a toda la comunidad educativa es participar en el concurso para renovar el logo del Proyecto Esfera. En el documento adjunto podéis encontrar las bases del concurso.
 
3. En el mes de mayo tenemos planificada la carrera solidaria, más adelante os mandaremos más información para poder participar.
 
 
Agradecer de antemano vuestra participación.
 
Cartel concurso proyecto esfera 1

Admisio de alumnes

Reservallibres

convive pamplona

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube