-

Artículos

2n d’ESO per la història

El dimecres 29 de gener de 2020 la classe de 2n d’ESO vam fer una excursió per a endinsar-nos més en la història d’Europa. Vam entrar al monestir de Sant Jeroni de Cotalba, a Alfauir, i ens vam recordar de la classe d’Historia, perquè vam veure les parts del monestir que hem estudiat a classe. Per fora el monestir semblava molt antic i vell però per dins conserva moltes coses de la seua època, com la Sala Capitular, que em va agradar molt i tenia una escala de caragol molt xula feta per Pere Comte, l’arquitecte de la Llotja de València. Hi havia també la cripta familiar del poeta medieval Ausiàs March. També hi havia una còpia del quadre de l'últim sopar feta amb carbó. Finalment visitàrem l'aqüeducte del monestir que és de l'edat mitjana. A mi el que més m'ha agradat ha sigut el quadre fet amb carbó perquè semblava molt paregut a l’original però amb blanc i negre. 

Després vam anar al monestir de Santa Maria de la Valldigna, a Simat de la Valldigna. A primera vista el monestir es veia molt ben conservat encara que el monestir està en ruïnes i deshabitat. El més important per a mi d’aquest monestir era la font d’aigua en tot el mig del monestir, el terra de marbre de l'església i el palau de l’abat, i que tot era molt gran. En general nosaltres (2n d’eso) ens ho hem passat molt bé en un viatge per la història d’Europa.

Fabrizio M (2n d’ESO)

 

Feu clic ací per a veure més fotos

IMG 20200129 124020 2

Preparant l'esmorzar solidari

Avui a la tutoria hem preparat l'esmorzar solidari del proper dilluns 3 de febrer.

A la classe de 2n d'ESO hem fet una activitat per veure com de difícil és pensar en els altres i repartir justament un premi entre totes i tots. Al final tots els equips hem perdut, però hem aprés que patim quan els avariciosos es queden amb el benefici dels pobres. Hem viscut, ens hem divertit i hem aprés.

El dilluns, en canvi, farem el pas per ser solidaris i pensar en els empobrits de la terra.

Feu clic ací per a veure totes les fotos.

IMG 20200131 111309 2

Excursió al Museu de la Ciutat i al Centre Arqueològic de l'Almoina.

El dia 18 del mes de desembre els alumnes de 1r d'ESO vam anar d'excursió al Museu de la Ciutat (a València), on vam fer un treball de l'assignatura de Tecnologia, i al Centre Arqueològic de l'Almoina, on vam veure les restes arqueològiques de Valentia, en el subsòl de València

Els alumnes de 1r d'ESO vam poder disfrutar d'una excursió fantàstica on vam veure esquelets humans, termes romanes, quadres i una mansió del segle XIX que va pertànyer a un marquès de València. Després va ser la casa d'un alcalde de València en l'any 1940; i en la Guerra Civil espanyola va servir com a fort per als republicans.

Hui en dia, en l'actualitat és el Museu de la Ciutat de València.

Aquestes són algunes de les valoracions dels alumnes que anaren a l´excursió:

-Ha estat bé però ha faltat més acció -diu un alumne ros.

-El que més me va agradar van ser els quadres d'animals -diu una alumna.

També vam anar a les ruïnes de Valèntia, on van poder veure esquelets humans, cases romanes i també columnes.

-El que menys me va agradar va ser el pou, pareixia que no hi havia cristall i em vaig espantar molt -són les paraules d'una alumna.

Dani M. (1r d'ESO)

 

20191218 123407 b

 

Fes clic ací per veure totes les fotografies

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube