-

Artículos

Celebrem el Dia de la Dona

Avui celebrem el Dia de la Dona a la nostra escola.

Durant la setmana passada ja es van començar les activitats. A Secundària hem treballat figures de dones silenciades en els seus camps (literatura, química, matemàtica, pintura...) i hem fet un muntatge que hem posat al corredor del nostre edifici. També hem decorat les nostres classes, per recordar a tot el món que avui celebrem el Dia de la Dona.

IMG 20210307 WA0009

Escales cromàtiques de 3r d'ESO

L'alumnat de 3r d'ESO ha decorat la classe amb les làmines que ha realitzat en l'assignatura de Plàstica, en les quals han treballat les formes vegetals i les escales cromàtiques.

IMG 20210303 091444 110 2

Blanca guanya el concurs d'oratòria Speaking Contest

Tres alumnes de 4t d'ESO s'han presentat al concurs d'oratòria que organiza la Fundación Activa-T a la Comunidad Valenciana. I volem felicitar a Blanca V., Miguel S. i Pablo M. per la valentia a l'hora d'afrontar i preparar la competició i les habilitats que han mostrat en la seua oratòria en anglés i castellà en públic, a través de les xarxes socials i en les diferents proves classificatòries que han hagut de superar. 
     A més Blanca i Pablo han passat a la final i Blanca ha guanyat la final absoluta de la seua categoria junior, per la qual cosa el dia 10 d'abril haurà de representar a la Comunitat Valenciana en la final nacional. El president del jurat, que és president també del Club de Debat d'Alacant, ha expressat, a part de les habilitats oratòries de Blanca, l'emoció que han sentit els membres del jurat en escoltar el seu discurs.
     Als tres alumnes els donem l'enhorabona.
     Agraïm el suport de l'Associació de Pares i Mares del col·legi, que els ha subvencionat el cost de l'activitat.
IMG 20210222 134044 2
 

Els menús de Francés de 1r d'ESO

L'alumnat de Francés de 1r d'ESO ha estat realitzant uns murals per a explicar receptes de cuina de França i Bèlgica, relacionades amb el tema de l'alimentació que han estudiat. Plats tan coneguts com els creps, la quiche lorraine, l'escalope normande, o el coq au vin estan en els seus murals. 

I és que de la llengua frances tenim moltes paraules relacionades amb la gastronomia, com croissant, baguet, coulant, fondue, chef, crep, macaron, bufet... El nostre alumnat de Francés ja ho sap bé!

IMG 20210225 133647 2

Celebració de Dimecres de Cendra.

Hui els alumnes d'ESO han realitzat la celebració de Dimecres de Cendra. El pare Paül Ricardo i els tutors han portat a terme la celebració a les diferents classes on els alumnes s'han mostrat molt participatius.

Un any més celebrem amb entusiasme les celebracions religiones demanant per tots i totes un futur pròsper i ple de felicitat.

 

IMG 20210217 WA0003

Admisio de alumnes

Reservallibres

convive pamplona

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube