-

Artículos

Arriba el dia de l'esport

El passat 31 de març els alumnes de 4t d’ESO del col·legi San José i San Andrés vam organitzar el dia de l’esport. Per parelles i grups de tres alumnes vam dirigir jocs esportius per a tots els cursos del col·legi. També vam muntar un vídeo que mostra totes les activitats realitzades aquest dia. L’objectiu d’aquest dia és fomentar el treball en equip i la importància d'introduir a la nostra vida diària l’activitat física de qualsevol tipus. 

Gemma VN (4t d’ESO)

IMG 20210331 083751 2

PARTICIPEM A LES OLIMPÍADES MATEMÀTIQUES

XXXI OLIMPÍADA MATEMÀTICA de SEMCV (Sociedad Española de Matemáticas) FASE COMARCAL

 

Hui dijous, 24 de març, s'ha realitzat la 1ª fase de l'olimpíada matemàtica.

 

  • La Fase Comarcal consistirà en una prova de caràcter individual. Es celebrarà el dijous 25 de març de 2021 preferiblement de 11:00 a 12:30 h. al mateix centre educatiu on els participants estan matriculats. A la Fase Comarcal se seleccionaran els participants que passaran a la Fase Provincial.
  • La Fase Provincial consistirà en una jornada festiva i matemàtica, amb una prova individual i una prova per equips, i se celebrarà al llarg del matí del dissabte 8 de maig de 2021 al edifici 2 de Distrito Digital . A la Fase Provincial se seleccionaran 8 finalistes per nivell, que passaran a la Fase Autonòmica.
  • La Fase Autonòmica consistirà en la realització d'una prova individual i una per equips, i se celebrarà el dia 29 de Maig de 2021 a l'IES VILA-ROJA d'Almasora (Castelló). A la Fase Autonòmica se seleccionaran 3 participants de 1r i 2n d'ESO i tres participants de 5é i 6é de primària, que passaran a la Fase Nacional.

Secundaria

 

Ploma i Paper amplia el termini d'entrega.

El concurs literari Ploma i Paper ha decidit allargar fins el divendres 26 de març de 2021 la data límit per a poder entregar obres per al concurs.

Recordeu que teniu les bases en pdf en l'article publicat el 20 de gener.

Participeu i doneu-li un bon impuls a les activitats culturals del nostre centre!

I, sobre tot, molta sort!

IMG 20210317 170147 3

Falles 2021

La pandèmia del covid ens va pillar desprevinguts l'any passat 2020. Enguany hem celebrat les Falles d'una altra manera, vivint una nova realitat, guardant distàncies, però sense deixar de viure l'experiència festiva que vivim dins i fora de l'escola. Enguany hem viscut les Falles separats per classes, per etapes, sense possibilitat de plantar monument, ni de conviure grans i menuts junts. Però l'escola és el nostre món, i allí vivim i celebrem les més grans experiències. En aquest cas, sant Josep i les Falles.

Valencianes i valencians, bona festa tingueu.

IMG 20210315 082126 2

3r d'ESO visita Santa Anna

El passat dimecres 10 de març la classe de 3r d'ESO va anar d'excursió a l'ermita de Santa Anna, d'Albal, per a viure una jornada escolar fora de l'aula per primera vegada en un any. 

Després de desplaçar-se a peu fins a l'ermita, el grup va fer activitats organitzades pels tutors que van servir per a enfortir els lligams entre els membres de la classe, aprendre en un entorn natural nou, i agafar energia per al següent trimestre.

L'experiència fou molt positiva, i ja estan demanant fer una nova eixida en el proper trimestre.

IMG 20210313 133053 3

 

Admisio de alumnes

Reservallibres

convive pamplona

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube