-

Artículos

OBRES GUANYADORES AL PLOMA i PAPER 2020

Ací teniu a la vostra disposició les obres guanyadores al concurs literari de narrativa en valencià Ploma i Paper en la seua IX edició que organitza el nostre centre.

Aquest any hem tingut una gran participació amb un gran nivell, com podreu observar i disfrutar al llegir les obres.

Esperem que us agraden a tots.

1r premi Categoria A (5é, 6é i 1r ESO)

1r premi Categoria B (2n, 3r i 4t ESO)

1r premi Categoria C (exalumnes)

Moltes gràcies.

 

Ploma i paper

Ja tenim guanyadors al PLOMA i PAPER 2020

Ja tenim guanyadors al Ploma i Paper 2020 i no ho ha tingut gens fàcil el jurat aquest any davant la quantitat i qualitat d'obres presentades pels nostres alumnes al concurs de narrativa en valencià Ploma i Paper en la seua IX edició.

Un any més els nostres alumnes han demostrat les seus qualitats com escriptors novells i s'han llançat a presentar amb il·lusió les seus obres amb l'esperança de la victòria.

No obstant, encara que hi ha uns classificats als primers llocs, el més important és la participació i des d'ací volem felicitar i reconèixer el mèrit a tots aquells que han participat al concurs una volta més.

Per tant, en el moment de la tornada al centre amb normalitat es realitzarà un acte simbòlic on els guanyadors rebran els seus diplomes i els premis. D'igual manera tota la resta de participants rebran el seu premi honorífic per participar.

Sols queda agrair a tots els que fan possible aquest concurs, en primer lloc als alumnes participants en totes les categories, ja que sense ells no existiria, al jurat que han dedicat els seu temps a la lectura i la valoració, al professorat que treballa per poder fer realitat el concurs i especialment a l'APA que sempre està disposat a col·laborar amb els regals i qualsevol cosa que faça falta.

Per últim, volem agrair la col·laboració i entusiasme per part de la comunitat educativa, editorials col·laboradores, Ajuntament de Massanassa i Filles de la Caritat.

 

El jurat format per Clara P., Jorge M. i Ximo H. ha elegit les següents obres guanyadores.

Categoria A.

1r premi: Melissa, d'Irene S.M. de 6é d'Educació Primària.

2n premi: El bosc que ho canvià tot, de Lucía G.G. de 6é d'Educació Primària.

3r premi: L'oroneta emigrant, de Gabriel M.G. de 6é d'Educació Primària.

 

Categoria B.

1r premi: L'anell, d'Estela A.C. de 3r d'ESO

2n premi: Un sobre, una vida, d'Ainhoa C.M. de 2n d'ESO.

3r premi: Una vida real, de Mar B.M. de 2n d'ESO.

 

Categoria C.

1r premi: Carta a ma mare, d'Inma O.A.

 

Enhorabona.

 

IRENE SERRANO 2

Connectats

Des que hem començat les classes no presencials, alumnat, famílies i professorat ens hem adaptat a les circumstàncies com bonament hem pogut.

A Secundària, algunes assignatures es fan per videoconferència. Ací teniu algun exemple de l'assignatura de Francés.

 

Feu clic ací per a veure les altres fotos.

IMG 20200416 113757 2

Santa Luisa de Marillac

Comenzamos el mes de mayo con la inmensa alegria de celebrarlo con la fiesta de Santa Luisa de Marillac.

Lo hacemos dando gracias a Dios por los dones y cualidades que derramó sobre esta gran mujer, por las grandes obras que realizó a través de ella, en favor de los más necesitados.

Su vida y sus enseñanzas nos animan a ser mejores cristianos, a saber amar y servir a Jesucristo en la persona de los pobres, a los que Santa Luisa sirvió y amó con respeto, cariño, dulzura y devoción, como al mismo Jesucristo.

Sta Luisa 1

Un mes sense classe

Aquesta foto de 2n d'ESO es va fer el passat 13 de març, ara fa just un mes. És, potser, una de les últimes fotos fetes a la nostra escola.
Era el divendres que teníem pensat celebrar les falles, però la cosa començava a anar malament i alguns alumnes ja no van anar a classe aquell dia.
Poc imaginàvem com d'important seria la pandèmia de covid19 que ens ha separat amb el curs per acabar.
Un mes després enyorem les germanes de la nostra comunitat de Filles de la Caritat, els companys de classe, el professorat, l'APA, el personal del menjador, el personal de neteja i administració, el professorat de les extraescolars, les reunions de JMV, la nostra comunitat escolar, les famílies...
Ara, però, toca toca ser responsables i pensar en els demés.
Prompte ens retrobarem! 
IMG 20200413 175708 2

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube