-

Artículos

Ja s'han graduat

El nostre grup de 4t d'ESO es va graduar el passat dissabte 12 de juny en un acte bonic i molt emotiu realitzat al pati de la nostra escola.

L'acte va servir de comiat per a la promoció de 2021, que va maniferstar la seua alegria i agraïment per tots els bons moments viscuts durant la seua vida al col·legi.

A tots ells els desitgem un futur brillant i ple d'aventures i noves coneixences.

Sempre tindreu ací la vostra casa.

IMG 20210612 213404 2

 

Fes clic ací per veure més fotografies

1ESO visita l'escola de capatassos

El passat dilluns 7 de juny la nostra classe de 1r d'ESO va tornar a anar d'excursió per treballar temes del seu àmbit. Aquesta vegada van anar a l'escola de capatassos de Catarroja.

IMG 20210607 WA0003

3r d'ESO a la Ciutat de les Arts i les Ciències

El passat 19 de maig els alumnes de 3r d'ESO acompanyats pels professors Maribel G., Carlos M. i el seu tutor Vicent F. van visitar la Ciutat de les Arts i les Ciències on van gaudir d'una jornada de ciència i saviesa amb la realització d'un taller de màgia química i moltes sorpreses més.

Enhorabona a tots.

 

3r ciutat arts

Èxit al concurs literari SAMBORI

Aquest any estem d'enhorabona al col·legi perquè quatre dels nostres alumnes han aconseguit guanyar el premi Sambori en la seua categoria. El concurs literari Sambori és el premi literari per a escolars més important a la Comunitat Valenciana.

El passat dissabte 22 de juny els alumnes acompanyats pels seus familiars i una representació de professors acudiren a l'entrega de premis, la qual en aquesta edició es va celebrar al Castell d'Alaquàs, un marc incomparable per un esdeveniment d'aquest tipus i on els alumnes van gaudir d'un moment molt emocionant.

Cal assenyalar que dos dels nostres alumnes ja coneixien l'experiència al haver aconseguit el premi en edicions anteriors però per als altre dos era la primera volta i va ser un moment inoblidable i que de segur esperen repetir en pròximes edicions.

Tota la comunitat educativa i especialment el professorat està molt satisfet per l'esforç i el treball realitzat pels alumnes i que ha suposat un gran èxit personal per a ells.

Enhorabona als quatre i esperem repetir l'any que ve.

Moltes gràcies a tots.

 

IMG 1025

 

Fes clic ací per veure la resta de fotos.

Descobrint les profunditats de l'oceà

El passat 4 de maig els nostres grups de 6é de Primària i 1r d'ESO van anar a descobrir l'Oceanogràfic de València, en una nova activitat intercicles que va agradar a l'alumnat i al professorat. Es veu que l'excursió va agradar molt i que va possibilitar un dia de convivència únic entre alumnat de cicles diferents.

WhatsApp Image 2021 05 04 at 23.18.55 5

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube