-

Artículos

Els col·laboradors del web

Ací teniu la foto de l'alumnat de 4t d'ESO que ha col·laborat amb el web i blog de l'escola durant el seu pas des de xicotets fins ara. El dia de la graduació van rebre un diploma acreditatiu de la seua contribució a la difusió de les activitats que fem.

Una menció especial mereixen María Pallarés Pardo i David Puchades Pablo, que han escrit 3 articles cada un. També cal recordar l'alumna Henriette Schnelle, que ha escrit un article però no està a la foto.

A totes i tots els agraïm el seu esforç i el seu interés per ajudar a fer millor la nostra escola.

IMG 20180611 081431 2

Graduació de 4t d'ESO

El passat 9 de juny de 2018 vam celebrar la graduació del nostre alumnat de 4t d'ESO. Molts portaven 13 anys amb nosaltres, des que en tenien només 3. Ara, ja majors, se'n van a viure noves experiències.

Els desitgem que la vida els done un camí ben llarg, ple d'aventures i alegries.

 

Adéu, amigues i amics.

 

Feu clic ací per a veure més fotos.

 

IMG 20180609 220311 2

Ja fem robots

Els alumnes del col·legi de San José y San José anàrem a València el passat 16 de maig de 2018 a fer un taller de robòtica. Quan arribàrem dos persones que anaven a ser els nostres tutors en el taller ens explicaren tot el que anàvem a fer.

En primer lloc explicaren totes les parts del robot ficant molts exemples per a què ho entenguérem millor tot. En segon lloc, començàrem a construir el robot amb peces de LEGO. Fou molt divertit. En tercer lloc, explicaren la programació del robot.

Després, tot l’alumnat de 2n vam fer sis reptes molt interessants: que el robot anara avant i arrere, que el robot seguira una línia de color negre...

Ja, en acabar, ens donaren un paper on explicava tot per a apuntar-se a una excursió a un centre amb activitats d’astronautes.

Els alumnes de 2n d´ESO ens en vam anar amb un sonriure a la boca.

David Zarzo (2n d’ESO)

 

Fes clic ací per veure totes les fotos

 

IMG 20180516 102529 2

El gran viatge a Roma

Els alumnes de 4t d'ESO hem anat de viatge de finalització de curs a Roma. Aquesta experiència ha sigut màgica, ja que hem estretat la relació tant amb els professors com amb els companys.

Hem visitat molts monuments històrics i hem après les seues anècdotes i la història de cada monument, que ha sigut molt interessant.

Quan vam agafar el vol de València a Roma anàvem amb unes expectatives molt diferents de les que teníem quan vam agafar el vol de Roma a València. Pensàvem que anava ser un viatge una mica avorrit, ja que teníem moltes activitats planificades, però en canvi se'ns va passar superàpid el viatge. Se'ns va passar els cinc dies com un llamp.

Aquest viatge ens ha fet reflexionar, i esbrinar coses dels nostres companys que no havíem descobert en els 13 anys que portem junts. A més mai oblidarem l'anècdota de quan a la una del matí ens vam posar fer una carrera a la meitat d'un carrer de Roma com si no fórem persones normals.

I per a concloure la narració d’aquest viatge, volem dir que sempre portarem aquest viatge en el nostre cor, i mai ho oblidarem que han sigut fantàstics aquests cinc dies amb José Antonio i Ángel. I que si fóra per nosaltres ens hauríem quedat molts dies més allí amb ells.

Gal·la Forner Sendín (4t d'ESO)

 

Fes clic ací per a veure més fotos del viatge

IMG 20180522 WA0021

De ruta per Camporrobles

La setmana passada vam anar a Camporrobles a fer una activitat de senderisme. En aquesta excursió hem aprés a orientar-nos, a estar en convivència amb els companys i conviure amb la natura.

Quan arribàrem vam fer grups i vam pujar la muntanya El Molón per a vore el paisatge tan bonic i impressionant del poble. Vam baixar i vam dinar amb tots els companys al poliesportiu de Camporrobles.

En aquest dia vam aprendre moltes coses noves i ho vam passar molt bé. Aquesta excursió del senderisme amb els alumnes de Secundària va ser una experiència inoblidable i emocionant.

Mar Burriel Muñoz i Maria Fernández Serra (6é de Primària)

 

El dia 14 de maig anàrem d’excursió a Camporrobles. L’excursió consistia a pujar una xicoteta muntanya amb l’ajuda de unes pistes, que ens servien per a orientar-nos, també amb l’ajuda d’un mapa marcant el nostre recorregut. Al final de la ruta vam arribar al cim del Molón i des de allí vam veure tot el poble per dalt.

En l’eixida vam anar tres cursos: 6é de Primària, 1 d’ESO i  2 d’ESO. Anàvem en grups de les diferents classes juntes. Això va afavorir que tots ens coneguérem i, fins i tot, que els de 6é conegueren als professors d’ESO.

Ens ho vam passar en gran i vam conèixer a companys que no coneixíem. I el més important, vam fer esport d’una manera molt divertida.

Gemma Vidal Navarro (1r d’ESO)

 

Fes clic ací per veure totes les fotos

IMG 20180507 121232 2

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube