-

Artículos

Projecte Esfera i 4t d'ESO

El passat dia 20 d'octubre els alumnes de 4t d'ESO, dins el marc de la Setmana Solidària, van recordar a tots els alumnes del centre el nostre projecte solidari, el Projecte Esfera.

En una mostra d'aprenentatge i servei van preparar unes presentacions i van exposar les característiques i propostes del projecte per aquest curs. A més, van estar disposats a respondre les preguntes que els alumnes els feien amb molta curiositat.

Felicitacions als alumnes de 4t ESO per la seua tasca.

 

Fes clic ací per veure totes les fotos

 

IMG 20211020 121533 B

Celebrem el dia de Sant Vicent de Paül

El passat dilluns 27 els alumnes d'ESO es desplaçaren a l'església de Montolivet on realitzaren una bonica celebració en honor a Sant Vicent, fundador de les Filles de la Caritat.

A continuació els alumnes acompanyats pels professors baixaren al riu on realitzaren varies activitats lúdiques on els alumnes gaudiren d'un temps d'esplai i convivència.

Fes clic ací per veure totes les fotos.

 

IMG 2295 b

Festival de final de curs 20-21

Durant les vesprades de la setmana passada es van anar realitzant les actuacions del Festival de final de curs, en el qual les classes mostraven a companys i familiars les actuacions que havien preparat. Algunes van ser molt aplaudides.

Hi hagué un dia per a cada etapa.

Ací teniu fotos del Festival d'ESO.

IMG 20210623 201903 2

Magnífica convivència de 4t d'ESO a Dénia

Els passats dies 9 i 10 de setembre la classe de 4t d'ESO va realitzar una convivència a la casa de les Filles de la Caritat de Dénia. La convivència tenia com a objectiu reforçar els lligams dels integrants del grup, aprofundir en les jornades de sensibilització d'inici de curs, i acompanyar l'alumnat en el seu últim curs en la nostra escola.

La proximitat de la platja de les Marines de Dénia va possibilitar tenir moments d'esbarjo i descans a la mar. La qual cosa fou molt ben valorada pels joves.

Les activitats, els jocs, els moments de riure, el bany a la platja, la nit, les menjades, les xarradetes... Tot va contribuir a que l'ambient de la classe fora molt bo, i que la sensació positiva fora la que es van dur a casa quan van tornar a Massanassa.

Per a elles i ells, sens dubte, serà una convivència que no oblidaran fàcilment.

 

Feu clic ací per a veure més fotos

 

IMG 20210910 181822 2

Tancant el curs a la platja

El passat dimarts 22 de juny la classe de 3r d'ESO va anar a la platja de la Malva-rosa (València) a passar el dia i posar punt i final al curs 2020-2021. La classe va comptar amb un dia esplèndid que va aprofitar per nadar, jugar i conviure junts. El bon ambient va predominar tota la jornada, i la classe va acabar el curs amb una sensació molt positiva, i de molta unió entre els membres de la classe.

IMG 20210622 181024 2

Admisio de alumnes

Reservallibres

convive pamplona

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube