-

Artículos

Entrega de premis PLOMA i PAPER

El pròxim divendres 17 de maig a les 11h tindrà lloc al gimnàs del col·legi l'entrega de premis del nostre certamen literari Ploma i Paper en la seua VIII edició.

Tots esteu convidats a gaudir d'esta festa literaria que servirà d'homenatge a tots els participants i de segur que aconseguirà animar a aquells que no han participat però que puga ser es convertisquen en futurs escriptors.

Us esperem a tots!

Ploma i paper

Xafarderies a l'Albufera

El dia 30 d’abril vam fer una excursió amb la bici a l’Albufera tots els alumnes i els professors de Secundària. Vam eixir darrere de la policia i ens van a acompanyar fins al polígon industrial.

Quan vam arribar a l’Albufera esmorzàrem, després pujàrem en tres  barques i quan vam arribar al mig de l’Albufera, ens van explicar algunes coses del llac i del seu ecosistema, com per exemple, l’arròs, les aus, la vegetació i els diferents tipus de barques.

En tornar del recorregut vam agafar la bici i vam anar cap al poliesportiu de Massanassa, on vam menjar i després els professors ens van retar a un partit de futbol.

Coses interessants que en l’excursió van ocórrer: no es va caure ningú, al llac es va caure la jaqueta d’Irene, de 2n d’ESO, i la sabatilla d’esport de Daniella, de 1r d’ESO, Manuela y Jose Antonio portaven un paraigües cadascú per a no cremar-se pel sol, encara que alguns professors i alumnes no portaven paraigües se van cremar, i el pitjor de tot és que els professors ens van guanyar en el partit de futbol.

Bárbara Callorda (3r d’ESO) i Albert Mocanu (2n d’ESO)

Feu clic ací per a veure totes les fotos

IMG 20190430 103024 BURST002

Un museu de la comarca

El passat dijous 28 de març de 2019 els alumnes de 1r d’ESO vam anar al Museu Comarcal de l’Horta Sud, a Torrent, per a veure com vivia  la gent en l’antiguitat, com eren les cases, les habitacions i per a què servia cadascuna.

En arribar a Torrent, abans d’entrar al museu, vam esmorzar en una placeta xicoteta i després vam entrar al museu.

Aquest museu era una casa antiga que han conservat com en aquella època, el principi del segle XX.

Hem aprés moltes coses noves com: com feien l’oli, com cuinaven, com conservaven l’oli i tots els aliments, on tenien als animals…

El que més em va agradar va ser la manera en que cuinaven i tots els estris de cuina que tenien, la majoria dels quals ja no tenim.

El que més em va sorprendre van ser els noms que tenien les coses.

Després que ens ensenyaren totes les parts de la casa i que ens ho contaren tot, vam fer unes activitats per grups. En acabar l’activitat, vam arreplegar i vam tornar.

Aquesta excursió ha sigut una experiència molt interessant, perquè ens van contar moltíssimes coses. Aquesta excursió m’ha agradat molt i m’ho he passat súper bé!

Mar Burriel Muñoz (1r d’ESO)

 

Feu clic ací per a veure les fotos

IMG 20190328 130530 2

Visitant grans biblioteques de València

El passat dia 2 d’abril de 2019 els alumnes de 4t d’ESO hem anat a visitar la Biblioteca d’Humanitats “Joan Reglà” de la Universitat de València, i també Sant Miquel dels Reis, seu de la Biblioteca Valenciana.

El primer que vam veure va ser la Biblioteca “Joan Reglà”. Ens van mostrar unes cambres gegants on guardaven els llibres i ens van donar una xarrada en valencià en què ens van explicar el que podem fer en la biblioteca. També ens varen ensenyar la seua pàgina web en la guardaven la informació de tots els seus llibres.

Després de conèixer el món universitari de la Biblioteca “Joan Reglà” vam anar al monestir Sant Miquel dels Reis on ens van explicar que tenen tot el que es publica a València, tant llibres, revistes, pel·lícules, curtmetratges, poemes, etc.

Les seues funcions són: recollides, reunir, conservar i organitzar.

El que més ens va impressionar en la Joan Reglà va ser la gran quantitat de llibres que té la biblioteca i també ens va agradar l'ambient d'estudi que hi havia per part dels estudiants.

El que més ens va agradar de Sant Miquel dels Reis va ser la gran quantitat de llibres que tenia emmagatzemats, també ens va agradar les diferents utilitats que se li va donar al monestir amb el pas del temps.

Juan Gabriel Navarro i Miguel Ángel Daroqui (4t d’ESO).

 

Feu clic ací per a veure totes les fotos

 

20190402 091038 2

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube