-

Artículos

Diversió al gel

El passat 23 de gener, la classe de 1r i 2r d’ESO, al costat dels seus genials professors, van gaudir d'un increïble matí en la pista de patinatge sobre gel, Fun On Ice (a Aldaia).
Només arribar ens vam asseure en unes tauletes que hi havia en l'exterior per a esmorzar i agafar forces.
Començàrem amb unes classes de patinatge, en les quals ens dividien en dos grups: un ja per als alumnes que ja tenien experiència i en un altre per als principiants. Les explicacions eren fàcils i senzilles; les classes van transcórrer molt bé, va haver-hi alguns colps, però res important. Ja acabades les classes de patinatge, vam començar a fer un circuit els dos grups junts, va ser molt divertit. Acabat el circuit, vam poder patinar per lliure.
Jo crec que en general fou la millor part de l'excursió, ja que podíem patinar al nostre ritme, i agafar-nos a la barana per a no caure'ns. Vam fer carreres; intentàrem fer algunes piruetes, encara que la majoria no van eixir molt bé; li vam ensenyar a patinar a Vicent, el professor de Valencià, que al final va aconseguir patinar sense agarrar-se a la barana. Va ser molt divertit. També van posar llums de colors, i música, això ja va revolucionar la pista de patinatge; semblava una discoteca; això sí, done gràcies perquè ens van posar música del moment.
Una hora més tard més o menys ens van cridar perquè deixàrem els patins. Ningú se’n volia anar perquè ens ho estàvem passant molt bé, va ser complicat traure'ns de la pista. Ja deixats els patins vam agafar l'autobús.
Jo crec que fins ara ha sigut una de les millors excursions que hem tingut en la Secundària fins ara. Ha sigut molt divertida, encara que ens hem emportat unes quantes caigudes, però això tant se val; definitivament una excursió que m'agradaria repetir.
Lucía Zamorano (1r d’ESO)

 

Feu clic ací per a veure les fotos

 

20190123 123205

Esmorzar Solidari 2019

Un any més hem celebrat al nostre centre l'Esmorzar Solidari per recaptar fons per als més necessitats.

Tota la comunitat educativa ha participat activament en la realització dels aliments que s'han venut de forma solidària a l'esmorzar.

Moltes gràcies als alumnes i famílies per la seua contribució.

 

20190128 112312 b

 

Fes clic ací per veure totes les fotos

Boda romana i més

El passat 9 de gener l’alumnat de 4t d’ESO i els seus magnífics professors de Valencià i Llatí van anar a Sagunt a realitzar les següents activitats.

La primera activitat va ser visitar la Via del Pòrtic i la Domus dels Peixos. A nosaltres ens va agradar molt perquè vam descobrir que està baix d’un edifici on viuen veïns de Sagunt i a més ho van descobrir mentre feien el aparcament de l’edifici. Després de visitar la Via del Pòrtic vam anar a la Domus dels Peixos, que era una casa d’un patrici molt ostentós de l’època Imperial Romana, en la qual vam veure antigues pintures murals que eren significat d’una adinerada família i hi havia un monument funerari al costat d’un col·legi.

Després vam caminar fins a la Domus Baebia, on vam fer un taller representant una boda romana amb un altre col·legi de Benicalap. En la boda, es va casar Olivia, la nostra companya, amb un xic de l’altre col·legi.

Per a finalitzar l’activitat realitzàrem anells amb fil d’aram.

Per últim, vam pujar al teatre romà de Sagunt i pel camí vam veure esquirols molt graciosos, i també vam veure l’antiga jueria medieval.

Quan vam arribar al Teatre vam pujar dalt del tot, i vam fer proves de so i s’escoltava perfectament sense cridar.

En baixar dinàrem al parc que hi havia enfront de la Via del Pòrtic per agafar després el tren sense pressa.

En definitiva, ho vam passar molt bé i vam descobrir moltes antiguitats d’època romana.

 

Alumnat de Llatí de 4t ESO

Paula Mínguez Navarro

Olivia Vera Sanchis

Natalia Terevinto Charquero

Josep Yuste Puche

Guillem Madrigal Gallud

Lorena Simón Morellá

María Cortés García

 

Fes clic ací per veure totes les fotos

 

teatre roma

Anem a plantar arbres

Aquest matí 1 de febrer, alumnes dels col·legis de Massanassa: Lluís Vives, Ausiàs March, San José y San Andrés i de l'IES,  han procedit a plantar els primers arbres en el nou parc públic de Faitanar.

Acompanyats pels seus professors i auxiliats pels jardiners municipals s'han posat mans a l'obra i ja tenim els primers ficus que formaran part d'este parc, que a més a més, comptarà amb una zona de gimnàstica, altra zona tancada per a gosssos i bancs i taules de pícnic.

 

arbres b

El APA compra nuevos ordenadores

Desde hoy, están instalados y en funcionamiento los 6 ordenadores que ha donado la Asociación de Padres del Colegio por valor de 2508,00 euros. Son 6 ordenadores Lenovo Bundle 310S y el arranque y programas iniciales de los mismos.

 
     Agradecer a todos los padres que sois socias y socios de APA por vuestra colaboración y animar a que la totalidad de los padres se asocien para mejorar el entorno de aprendizaje de vuestros hijos e hijas en el centro.
 
Ordenadores nuevos 1

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube