-

Artículos

EXPODIDÀCTICA i CARRERA SOLIDÀRIA 2019

El passat dia 8,9 i 10 de maig es va realitzar al nostre centre la Setmana Expodidàctica. Es tracta d'unes jornades on el centre obri les portes a tots els que vulguen visitar-nos i on els professors i els alumnes monstren els projectes que han realitzat al llarg del trimestre.

Es va realitzar també la Carrera Solidària dins les celebracions de Santa Lluïsa

Aquest any el tema elegit ha sigut "Grans invents, menuts inventors". Tota la Comunitat Educativa ha gaudit d'uns dies on les activitats s'han desenvolupat satisfactòriament i els alumnes han aprofitat moltíssim.

L'any pròxim tornarem amb un nou projecte que segur tots disfrutarem altra vegada.

Fes clic ací per veure totes les fotos.

 

20190508 120644 b

 

París inoblidable

Aquest viatge ha sigut un dels millors, ja que hem fet família i hem pogut disfrutar d’una de les ciutats més boniques i ara entenem per què es diu “La ciutat de l’amor”. Hem passat les 24 hores durant 5 dies amb la millor família que es pot elegir, perquè junts som un pack. (Olivia Vera)

Ha sigut la millor manera de finalitzar aquesta etapa i de segur que mai podré oblidar aquest viatge. #París2019 (Claudia Sandemetrio)

El viatge de París amb la classe m’ha encantat, m’ha demostrat que tinc una classe en què ens cuidem els uns als altres i ens preocupem per tots, i mai deixem ningú de costat. He comprovat que tinc una segona família. (Sergio Company)

Sense dubte, ha sigut un viatge espectacular, amb persones increïbles. Tal com diuen, els amics són la família que u elegeix, i anar a París amb la meua família ha sigut com estar a casa. (Lorena Simón)

El viatge de fi de curs a París sempre serà recordat amb il·lusió pels bons moments viscuts al costat d’uns grans companys. #PARIS2019 (Lucía Ruano)

M´ha agradat molt aquest viatge, ja que considere que hem vist moltes coses, es podria dir que quasi tot en cinc dies. A més, hem estat sempre tots junts, i no hem tingut ningun problema. També estic molt contenta amb els mestres ja que han estat amb nosaltres com amics, això ha fet que estiguérem en un millor ambient i no hi hagueren tensions. Estic molt contenta i m’ho he passat molt bé. (Sofía Romero)

Han sigut uns dies per a passar junts una experiència increïble abans d’acabar aquesta etapa. Sense dubte em quede amb totes les experiències viscudes i amb tot el que he après amb aquestes. Gràcies als mestres que ens varen a acompanyar i als meus companys per fer d’un viatge que sempre recordaré.  Aquest viatge ha sigut increïble. (María Albert)

Per a mi aquest viatge ha suposat un canvi personal molt significatiu, ja que vam poder conviure tots junts, ajudant-nos uns a altres i col·laborant per a què tot isquera bé. A més, quan vaig tornar a casa, a banda de sentir-me molt cansat, em sentia bé i emocionat per haver pogut estar aquestos dies amb els companys i haver pogut disfrutar d’una de les ciutats més boniques a les quals he viatjat. Aquest viatge ha sigut una gran experiència. (Josep Yuste)

Gràcies per aquest viatge. Sou un gran equip. Un equip divers, amb individualitats molt diferents,  en què cadascú brilla amb llum pròpia creant un resplendor tan meravellós com el de la torre Eiffel il·luminant la nit parisina. Al nostre record… sempre ens quedarà París!! (Maribel Gutiérrez)

A París he viscut una de les millors experiències amb els que han sigut part de mi, i que vaig a trobar a faltar. Sense ells res serà igual. (Sofía Cervera)

Boniques experiències, gran companyerisme i moltes riures. El millor viatge de la meua vida escolar. Records inoblidables. (Guillem Mardrigal)

Un ciutat meravellosa amb un grup extraordinari. He fet un pas molt gran com a mestre, i vos ho agraïsc molt. Sens dubte, serà una experiència molt difícil d’oblidar!! Au revoir! #TotsJunts (Vicent Ferrer)

 

Fes clic ací per veure totes les fotos

IMG 20190519 164019 2

ENHORABONA ALS GUANYADORS DEL PLOMA i PAPER

El passat dia 17 de maig es va fer entrega dels premis de la VIII edició del concurs literari Ploma i Paper, de narrativa en valencià que organitza el nostre centre.

L'acte va comptar amb la presència dels participants, així com dels membres de la Comunitat Educativa, APA i de l'Ajuntament de Massanassa, amb l'assistència de l'Excel·lentíssim Sr Alcalde, i altres membres destacats del consistori.

L'entrega de premis va ser un emotiu acte on es valorà a tots la seua participació i on els guanyadors van ser premiats amb els seu diplomes i regals.

Moltes gràcies a tots els que han fet possible este acte.

Fes clic ací per veure totes les fotos.

Podeu llegir les obres premiades fent clic als següents enllaços:

1r premi a la categoria A

1r premi a la categoria B

1r premi a la categoria C

 

IMG 20190517 114529 b

PARÍS A LES SEUES MANS

Els alumnes de 4t d'ESO estan a París de viatge de fi de curs.

Estan gaudint d'una de les ciutats més boniques del món i de segur serà una experiència inoblidable.

El Louvre, Notre Dame, Saint Severin i moltes coses més visitaran els alumnes de 4t amb els seus professors...OH LA LA

Fes clic ací per veure més fotos.

 

IMG 20190522 WA0001

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube