-

Artículos

4t va de llibre en llibre

El passat dimarts 25 de gener de 2022 el grup de 4t d'ESO va anar d'excursió a visitar la biblioteca Joan Reglà de la Universitat de València i el monestir de Sant Miquel dels Reis, seu de la Biblioteca Valenciana i de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.

L'alumnat de 4t va descobrir l'ambient universitari, el funcionament d'una gran biblioteca de consulta com de no consulta, i a més va visitar el monestir de Sant Miquel dels Reis amb una visita guiada.

La pluja no va aigualir una jornada molt interessant i divertida per al nostre alumnat.

 

Fes clic ací per a veure totes les fotos

 

IMG 20220125 WA0000

Descubriendo los Murciélagos.

Desde la asignatura de Biología y Geología de 1º y 4º ESO se realizó en diciembre un taller y charla de concienciación de la importancia de la integración de la biodiversidad en nuestros pueblos y ciudades, su utilidad, beneficios y necesidad para un modelo de desarrollo sostenible y amable con las personas y el medio natural. Vino la experta en murciélagos Sandra Córdoba (encargada del proyecto "Aliats" en Bodegas Enguera) y voluntaria de SECEMU (Asociación Española para el Estudio y Conservación de los Murciélagos). 
 
En la charla, los alumnos pudieron ver la función biológica de estos animales como controladores de plagas de cultivos y de insectos nocivos para el ser humano (mosquitos), diversos aparatos de medición y estudio y las cajas refugio que se utilizan para favorecer su nidificación. 
 
Además, desde Bodegas Enguera se nos han cedido al colegio dos cajas refugio que se instalaron el pasado jueves para que podamos participar como centro educativo en este proyecto de conservación e integración de la fauna autóctona que está amenazada como es el caso del murciélago de cabrera (Pipistrellus pygmaeus) que esperamos poder observar pronto en estos nuevos refugios.
 
 
cajas refugio

El pernil de la rifa de 4t d'ESO

El passat 22 de desembre la classe de 4t d'ESO va fer entrega del pernil i la cistella de Nadal que havien rifat. El bitllet guanyador havia de coincidir amb les tres últimes xifres de la grossa de Nadal de la loteria. Així, només va eixir la grossa, vam saber a qui se li havia venut la papereta, la vam localitzar, i va venir a recollir el premi.

La classe de 4t d'ESO vol agrair la col·laboració de tota la gent que ha comprat paperetes de la rifa de Nadal, ja que és una de les activitats d'autofinançament del viatge de final de curs, que ha de posar punt i final al seu pas per la nostra escola.

IMG 20211222 125941 2

À la découverte de Cyrano de Bergerac

Cyrano de Bergerac, d'Edmond Rostand, és l'obra de teatre que l'alumnat de Francés de Secundària va anar a veure aquest dimecres 12 de gener al Teatre La Rambleta de València.

Si bé l'obra fou estrenada el 1897, el nostre alumnat va veure una actualització d'aquesta peça de teatre, i que prèviament havien treballat a classe.

La greu situació de pandèmia no va ser un impediment per a gaudir a València d'un espectacle teatral en què es van seguir estrictament les mesures de protecció.

 

20220112 121210 2

Celebracions Nadal

Els alumnes de secundària hem realitzat hui la celebració de Nadal a l'església de Sant Pere.

Ha sigut una celebració senzilla però plena de sentiment.

Per últim, hem cantant les nadalenques que haviem preparat a classe.

Bon Nadal a tots!!!

 

Fes clic ací per veure més fotos

 

b

Admisio de alumnes

Reservallibres

convive pamplona

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube