-

Artículos

Les màscares de 2n d'ESO

L'alumnat de 2n d'ESO ha treballat, des de l'assignatura d'Educació Plàstica, els colors complementaris, confeccionant estes precioses màscares.

IMG 20220331 184726 583

Dia mundial de l'actividat física. Dia de l'esport 6/4/22

Los alumnos de 4ºESO están planificando y organizando el día del deporte, que se realizará el miércoles 6/4/22, coincidiendo con el día mundial de la actividad física.
Cada grupo de alumnos ha diseñado y preparado unos juegos y/o actividades adaptadas a las características de cada grupo del cole.
Cartel Dia de lesport VAL 2 page 0001

La rifa de primavera de 4t d'ESO

La classe de 4t d'ESO vol comunicar que s'ha decidit canviar el regal de la rifa de primavera. Originàriament, el regal era una tauleta valorada en 80 euros. Però s'ha decidit que el regal serà una tauleta valorat en 80 euros, un rellotge valorat en 80 euros o els 80 euros.

Com la tria del número premiat ha de coincidir amb el sorteig extraordinari de sant Josep del 19 de març, i aquest dia no hi ha classe, el premi s'entregarà la setmana següent.

20220315 130522 2

Científics per un dia

Els alumnes de 4t d'ESO de l'assignatura de Biologia hem realitzat una activitat complementària d'allò més interessant.

En primer lloc visitàrem el Museu de Ciències Naturals al Jardí de Vivers (València) on vam gaudir d'una visita guiada on vam descobrir el procés evolutiu de les espècies animals.

Després ens desplaçarem fins el campus de Burjassot on vam realitzar a la facultat de Biologia un taller sobre l'anàlisi d'egagròpiles. Quina cosa més curiosa...conèixer el que mengen els animals a partir de les restes que regurgiten.

Va ser del més impactant fer descobriments a través dels aparells que hi havia a la nostra disposició.

Realment va ser una experiència irrepetible, que ha fet plantejar-se a més d'un alumne la possibilitat de seguir estudiant aquesta rama acadèmica en el futur.

Molta sort  i ànim.

IMG 3917 BBB

 

Fes clic ací per veure la resta fotos

Admisio de alumnes

Reservallibres

convive pamplona

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube