-

Artículos

El APA compra nuevos ordenadores

Desde hoy, están instalados y en funcionamiento los 6 ordenadores que ha donado la Asociación de Padres del Colegio por valor de 2508,00 euros. Son 6 ordenadores Lenovo Bundle 310S y el arranque y programas iniciales de los mismos.

 
     Agradecer a todos los padres que sois socias y socios de APA por vuestra colaboración y animar a que la totalidad de los padres se asocien para mejorar el entorno de aprendizaje de vuestros hijos e hijas en el centro.
 
Ordenadores nuevos 1

Un dia d'història a la Valltorta

El passat dimarts 4 de desembre de 2018 els alumnes de 1r d'ESO i 6é de Primària anàrem d'excursió al barranc de la Valltorta (Tírig, Castelló). Vam fer una activitat que consistia a fer un pinzell amb un palet de fusta i pelets; després d'això agafàrem un cordell i rodejàvem el palet, i així teníem un pinzell per a fer pintures rupestres.

També vam veure una abric amb pintures rupestres autèntiques. No es veien molt, només en algunes parts. Per a anar a veure l'abric vam haver d'apujar una muntanya. Pel camí hi havia una caseta de pedra en sec i entràrem per a veure-la per dins.

Després de fer l'activitat i veure l'abric amb les pintures rupestres entràrem al museu, on ens explicaren les parts de la prehistòria.

Va ser un dia molt bo, perquè feia sol però corria el vent, aleshores va estar molt bé. A mi em va parèixer un poquet avorrit perquè jo no sóc d'eixes persones a les quals els encanta la història i la prehistòria. Però per la resta, bé: vaig aprendre coses, i em vaig divertir pintant.

Rebeca Vázquez Ortega (1r d'ESO)

 

Fes clic ací per a veure les fotos

20181204 131038 2

Un dia a Morella

El passat dimarts 6 de novembre de 2018, els alumnes de 4t d’ESO vam fer una visita cultural a Morella, la capital de la comarca dels Ports, a la província de Castelló.

Morella té el seu encant paisatgístic indubtable, ja que abans d’arribar-hi, a la mateixa carretera, ens adonem de la muralla que rodeja el poble, i el seu castell, que observa des del cim la nostra arribada. Morella ens dóna la benvinguda amb la majestuosa Porta de Sant Miquel, formada per dos torres. Una vegada dins de les muralles la sensació és de tranquil·litat, de silenci…

A mesura que anem caminant podem anar descobrint carrera antics, monuments… cadascun amb la seua història, la història de la nostra Comunitat Valenciana.

La primera parada va ser a la Casa de la Vila, l’actual ajuntament Morellà, que custodia també els gegants de la ciutat.

Seguint un poc més i caminant per carrers adoquinats vam parar a contemplar la imponent Basílica Arxiprestal de Santa María, d’estil gòtic. A continuació vam arribar al Convent de Sant Francesc, en el qual destaca, en una de les seues parets, la pintura al fresc de “La Dansa de la Mort”, la qual és única a Europa.

Però el monument més important i el que més ens va agradar va ser el castell. Feia molt de fred i vent, però va valer la pena arribar fins a dalt de tot, ja que hi han unes vistes impressionants de la ciutat, de la plaça de bous, i de les muntanyes de la comarca.

A migdia tinguérem temps per a dinar. Molts de nosaltres visitàrem els forns del poble per a tastar els dolços típics de Morella: els flaons. I al mateix temps aprofitàrem per a parlar amb la gent del poble per a conèixer el seu dialecte, que és diferent al nostre. I també les seues tradicions, com el Sexenni.  

Aquesta excursió em va agradar ja que tots els companys de classe passàrem un gran dia tots junts.

Lucía Ruano Bou (4t d’ESO)

 

Fes clic ací per a veure les fotos. I fes clic ací per a veure el vídeo.

IMG 20181106 122020 2

Una nova etapa

Van acabar una etapa fa uns mesos, l'Educació Primària, i ara estan ací per agafar amb força un repte nou, l'Educació Secundària.
Són el grup de 1r d'ESO del nostre Col.legi San José i San Andrés, i venen ràpides com un remolí.
A per totes!!!!

foto 1r b

Sant Vicent de Paül 2018

El passat dijous 27 de setembre de 2018 vam celebrar una de les festes més importants de la nostra escola: Sant Vicent de Paül. Com que Sant Vicent de Paül és el fundador de les Filles de la Caritat, com les del nostre col·legi, vam anar a missa, a la qual assistírem els alumnes des des de 3r de Primària fins a 4t d’ESO. També vam aprofitar la missa per a acomiadar a la nostra directora durant cinc anys, Sor Pilar Ramo, i els alumnes de 4t d’ESO dedicaren unes paraules d’agraïment en honor a ella, per agrair-li el temps de dedicació a l’escola, i per tot el que ha fet per nosaltres. Li desitgem molta sort en la nova etapa que comença.

Àngel Navarro i Natalia Terevinto (4t d’ESO)

 

Feu clic ací per a veure les fotos

IMG 20180927 104535 2

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube