-

Artículos

Celebració de Dimecres de Cendra.

Hui els alumnes d'ESO han realitzat la celebració de Dimecres de Cendra. El pare Paül Ricardo i els tutors han portat a terme la celebració a les diferents classes on els alumnes s'han mostrat molt participatius.

Un any més celebrem amb entusiasme les celebracions religiones demanant per tots i totes un futur pròsper i ple de felicitat.

 

IMG 20210217 WA0003

2n ESO Tutoria Taller COVID 19

Hui els alumnes de 2n ESO a tutoria han rebut un Taller sobre Covid 19 que ha realitzat l'auxiliar d'enfermeria Teresa, que està al col·legi com a coordinadora Covid perquè cal prendre les precaucions adequades per superar el virus.

La xarrada ha sigut molt educativa i adequada al curs. Els alumnes han pogut participar al torn de preguntes.

Aquest taller es realitzarà en les pròximes setmanes a la resta de cursos d'ESO.

 

 

2n ESO covid b

Recta final del Ploma i Paper 2021

El nostre concurs literari Ploma i Paper, en la seua desena edició, entra en la recta final per a presentar originals. Aquest concurs de narrativa en valencià per a alumnes i exalumnes a partir de 5é de Primària té com a data límit per a entregar els textos el dia 9 de març de 2021. 

La creativitat no està en crisi. Així que esperem poder veure les vostres creacions molt prompte. Comptem amb vosaltres!

Fent clic ací podeu consultar les bases (extensió, format, temàtica, fulleta d’inscripció, forma d’entrega…).

Animeu-vos a participar!

IMG 20210120 122918 2

Proyecto Esfera 2020/2021

En este curso escolar no podemos realizar nuestro tradicional almuerzo solidario, pero el PROYECTO ESFERA, continúa su camino con las siguientes actividades:
 
1. En las aulas de Infantil y Primaria, durante los meses de febrero hasta mayo, hay una hucha del Proyecto Esfera, donde los alumnos diariamente podrán ir aportando pequeñas cantidades económicas, al finalizar cada mes el tutor realizará un recuento y entregará el dinero al equipo de pastoral. En la etapa de ESO tendremos una hucha solidaria que pasará por las clases los viernes en la hora de tutoria.  Mensualmente recibiréis información de las cantidades económicas recogidas por todo el centro. 
 
2. Una de las actividades que proponemos a toda la comunidad educativa es participar en el concurso para renovar el logo del Proyecto Esfera. En el documento adjunto podéis encontrar las bases del concurso.
 
3. En el mes de mayo tenemos planificada la carrera solidaria, más adelante os mandaremos más información para poder participar.
 
 
Agradecer de antemano vuestra participación.
 
Cartel concurso proyecto esfera 1

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube