-

Artículos

Concert de Nadal 2016

El passat dia 21 de desembre es va celebrar al col·legi el nostre tradicional concert de Nadal a càrrec dels nostres alumnes d'ESO.

Com sempre va tindre un gran èxit i van gaudir tots els alumnes del nostre centre, especialment els més menuts.

Enhorabona als nostres músics perfectament dirigits pel seu professor Manuel.

20161221 132352 b

 

Ja hem jugat al Trinquet de Pelaio

El passat 18 de novembre de 2016 els alumnes de 2n d’ESO anàrem a València al Trinquet de Pelaio, la catedral de la pilota valenciana.

El recinte era molt vell, perquè es va construir el 1868. Abans de ser un trinquet aquell lloc era un camp de tir de gallina...

Lucia Ruano Bou (2n d’ESO).

 

Llig l'article complet al nostre blog, fent un clic ací

 

Mira totes les fotos d'aquell dia fent un clic ací

 

Mira el vídeo de la partida de raspall al nostre canal de Youtube fent un clic ací

 

 

DSC04725

El passat 18 de novembre de 2016 els alumnes de 2n d’ESO anàrem a València al Trinquet de Pelaio, la catedral de la pilota valenciana.
El recinte era molt vell, perquè es va construir el 1868. Abans de ser un trinquet aquell lloc era un camp de tir de gallina. Hi havia uns jugadors de pilota professionals, però estan retirats, els seus noms són Pedro i Pastor. Allí ens ensenyaren a jugar a la Pilota valenciana, i ens ensenyaren un poc el recinte. I férem un activitat per a conèixer la història del trinquet. I vam veure un vídeo que explicava la història de la Pilota Valenciana i el trinquet.
També vam fer una sèrie d’activitats per a aprendre un poc sobre la Pilota Valenciana. Vam jugar amb pilotes de vaqueta, primer tiràrem a les parets i després férem competicions per equips. Ens van ensenyar algunes tècniques per a donar-li a la pilota. Allí jugarem a Raspall i va ser molt divertit.
A mi em va impressionar que estiguera al centre de València, que l’entrada fóra per un bar. I també que era molt llarg i no podies arribar amb la pilota fins al final de trinquet.
Lucia Ruano Bou (2n d’ESO).

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube