-

Artículos

Bodas de sangre

El jueves pasado, día 27 de abril, fuimos con los grupos de 3º y 4º de ESO al teatro. En concreto, asistimos a la representación de Bodas de sangre, de Federico García Lorca. En la representación pudimos aprender, de una manera distendida, cuáles son las inquietudes de la Generación del 27, una síntesis de: los intereses de la Generación del 98, el Modernismo, las Vanguardias y la tradición española y andaluza. Esta síntesis significa, en Bodas de sangre, una de las producciones más inteligentes de Lorca. Las metáforas como la noche, el caballo, la sangre, la luna... y la hondura del sentimiento nos sobrecogió, tanto que no pudimos dejar de hablar de la obra de vuelta a casa.

Isidro Pascual Tur

 

20170427 100733 b


3r ESO...històrica visita a Madrid

Madrid m’ha paregut molt bonic, interessant i ple de cultura, ja siga obres com quadres, estàtues i sobretot les estructures (museus, finques, ambaixades, i llocs d’oci). És per això que jo valore Madrid molt positivament. Hi tornaria sense dubtar-ho. (Mark Barreda)
Curt però divertit. (Victor Blanch)
Ha sigut l’excursió més llarga i divertida. #RepetimMadrid (Belén Casañ)
 
 
20170404 091347 b

Tornem al passat de la nostra comarca

El dia 29 de març de 2017 el curs de 1r d’ESO vam fer una excursió al Museu Comarcal de l’Horta Sud, on hem vist la reproducció d’una casa de fa 100 anys.

El dia abans d’anar a l’excursió, a classe el professor de Valencià ens ensenyà paraules que ja quasi no s’usen com: llibrell (safa), atifell (instrument), comú (bany), aixavegó (xarxa), catret (cadira), trill (post de fusta per a trillar), almut (unitat de mesura), braser (aparell circular que du brases dins per a calfar la casa), mall (martell gran), romana (bàscula o pes), i almàssera (lloc on es fa oli).

Durant tot el trajecte en autobús hem...

Llig l'article complet i mira totes les fotos al nostre blog fent clic ací...

20170329 130857 2

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube