-

Artículos

Celebració del concert de fi de curs.

La passada setmana es va realitzar al nostre centre el tradicional concert de fi de curs.

Aquest concert va ser organitzar des de l'assignatura de música amb el seu professor Manuel al capdavant. Els alumnes de 1r, 2n i 3r d'ESO van oferir un magnífic espectacle que va servir d'acomiadament als alumnes de 4t ESO que finalitzen el seu trajecte educatiu al nostre col·legi.

Felicitats a tots!

20170605 134941 b

Visita de 3r ESO a la Ciutat de les Arts i Ciències

El passat mes de maig els alumnes de 3r ESO amb la professora de Física i Química i el seu tutor visitaren la Ciutat de les Arts i ciències a Valecia on realitzaren un taller de màgia química. A més disfrutaren molt de les instal·lacions, les quals van recórrer i visitar les distintes exposicions.

En definitiva, va ser una jornada plena d'emocions on els alumnes van aprendre molt.

Segur que tornem el pròxim curs.

Fes clic ací per veure totes les fotos.

foto

Ja escrivim amb lletra gòtica

El passat dijous 18 de maig, en l’hora de Valencià, vam fer un taller prou interessant i curiós. Aquest anava sobre la lletra gòtica que els nostres autor de la edat mitjana utilitzaven per escriure les seues obres.

Va vindre a ensenyar-nos un xic , Bru, que sabia molt bé fer les traçades i formes de la cal·ligrafia gòtica. Nosaltres ja havíem estudiat abans aquestes lletres en classe, però fins que no va vindre ell véiem molt complicat traçar-les. A partir del moment en què les va explicar entenguérem que no era tan difícil, només calia practicar un poc. De fet, en els nostres fulls de pràctica (les de les fotos) es pot veure com al principi són més desastroses, i van millorant a poc a poc...

 

Fes clic ací per llegir l'article complet de Paula Guillem Molina sobre la lletra gòtica i veure totes les fotos

 

20170518 120757

Carrera Solidària

El passat dia 9 de maig es va celebrar al centre la 3a edició de la Cursa Solidaria del Projecte Esfera, en la qual va participar tota la comunitat educativa, des dels més menuts, fins als més fadrins. Aquesta carrera va ser un poc diferent, ja que va ser organitzada per dos alumnes de 4t d'ESO: Josep Martínez i Sergio Roig. Aquesta cursa formava part d’un projecte d'Educació Física realitzat pels dos alumnes, en el qual s'encarregaven d’organitzar tota la cursa, fer totes les sol·licituds necessàries i avaluar els seus companys.

El resultat va ser molt positiu, i la implicació de la comunitat educativa va ser també molt gran. Sobretot, cal agrair la participació de pares i mares, que van córrer com els que més.

                                                                                                                                             Josep Martínez, 4t ESO

Feu clic ací per veure totes les fotos

 

20170509 112818 b

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube