-

Artículos

Anem a plantar arbres

Aquest matí 1 de febrer, alumnes dels col·legis de Massanassa: Lluís Vives, Ausiàs March, San José y San Andrés i de l'IES,  han procedit a plantar els primers arbres en el nou parc públic de Faitanar.

Acompanyats pels seus professors i auxiliats pels jardiners municipals s'han posat mans a l'obra i ja tenim els primers ficus que formaran part d'este parc, que a més a més, comptarà amb una zona de gimnàstica, altra zona tancada per a gosssos i bancs i taules de pícnic.

 

arbres b

Boda romana i més

El passat 9 de gener l’alumnat de 4t d’ESO i els seus magnífics professors de Valencià i Llatí van anar a Sagunt a realitzar les següents activitats.

La primera activitat va ser visitar la Via del Pòrtic i la Domus dels Peixos. A nosaltres ens va agradar molt perquè vam descobrir que està baix d’un edifici on viuen veïns de Sagunt i a més ho van descobrir mentre feien el aparcament de l’edifici. Després de visitar la Via del Pòrtic vam anar a la Domus dels Peixos, que era una casa d’un patrici molt ostentós de l’època Imperial Romana, en la qual vam veure antigues pintures murals que eren significat d’una adinerada família i hi havia un monument funerari al costat d’un col·legi.

Després vam caminar fins a la Domus Baebia, on vam fer un taller representant una boda romana amb un altre col·legi de Benicalap. En la boda, es va casar Olivia, la nostra companya, amb un xic de l’altre col·legi.

Per a finalitzar l’activitat realitzàrem anells amb fil d’aram.

Per últim, vam pujar al teatre romà de Sagunt i pel camí vam veure esquirols molt graciosos, i també vam veure l’antiga jueria medieval.

Quan vam arribar al Teatre vam pujar dalt del tot, i vam fer proves de so i s’escoltava perfectament sense cridar.

En baixar dinàrem al parc que hi havia enfront de la Via del Pòrtic per agafar després el tren sense pressa.

En definitiva, ho vam passar molt bé i vam descobrir moltes antiguitats d’època romana.

 

Alumnat de Llatí de 4t ESO

Paula Mínguez Navarro

Olivia Vera Sanchis

Natalia Terevinto Charquero

Josep Yuste Puche

Guillem Madrigal Gallud

Lorena Simón Morellá

María Cortés García

 

Fes clic ací per veure totes les fotos

 

teatre roma

Un dia d'història a la Valltorta

El passat dimarts 4 de desembre de 2018 els alumnes de 1r d'ESO i 6é de Primària anàrem d'excursió al barranc de la Valltorta (Tírig, Castelló). Vam fer una activitat que consistia a fer un pinzell amb un palet de fusta i pelets; després d'això agafàrem un cordell i rodejàvem el palet, i així teníem un pinzell per a fer pintures rupestres.

També vam veure una abric amb pintures rupestres autèntiques. No es veien molt, només en algunes parts. Per a anar a veure l'abric vam haver d'apujar una muntanya. Pel camí hi havia una caseta de pedra en sec i entràrem per a veure-la per dins.

Després de fer l'activitat i veure l'abric amb les pintures rupestres entràrem al museu, on ens explicaren les parts de la prehistòria.

Va ser un dia molt bo, perquè feia sol però corria el vent, aleshores va estar molt bé. A mi em va parèixer un poquet avorrit perquè jo no sóc d'eixes persones a les quals els encanta la història i la prehistòria. Però per la resta, bé: vaig aprendre coses, i em vaig divertir pintant.

Rebeca Vázquez Ortega (1r d'ESO)

 

Fes clic ací per a veure les fotos

20181204 131038 2

El APA compra nuevos ordenadores

Desde hoy, están instalados y en funcionamiento los 6 ordenadores que ha donado la Asociación de Padres del Colegio por valor de 2508,00 euros. Son 6 ordenadores Lenovo Bundle 310S y el arranque y programas iniciales de los mismos.

 
     Agradecer a todos los padres que sois socias y socios de APA por vuestra colaboración y animar a que la totalidad de los padres se asocien para mejorar el entorno de aprendizaje de vuestros hijos e hijas en el centro.
 
Ordenadores nuevos 1

Una nova etapa

Van acabar una etapa fa uns mesos, l'Educació Primària, i ara estan ací per agafar amb força un repte nou, l'Educació Secundària.
Són el grup de 1r d'ESO del nostre Col.legi San José i San Andrés, i venen ràpides com un remolí.
A per totes!!!!

foto 1r b

Admisio de alumnes

Reservallibres

convive pamplona

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube