-

Artículos

La visita al Museu de la Ciutat

El passat 6 de febrer l’alumnat de 1r d’ESO vam fer una excursió al Museu de la Ciutat de València i al Centre Arqueològic de l’Almoina.

Quan vam arribar, vam anar a una plaça on vam esmorzar. A continuació vam anar al Museu de la Ciutat. Allí ens vam separar en dos grups: mentre que el primer grup veia la part de baix, el segon veia la de dalt. A l’hora vam canviar.

Jo crec que el que més ens va agradar a les xiques va ser un espill en què et podies veure per tots els costats, i com ens va agradar tant ens posàrem d’un en un per a veure’ns millor. En el museu hi havia coses molt elegants, com les cadires, els quadres, les sales, l’escala… Però el més graciós és que podies anar de sala en sala sense cap problema.

En la part de dalt del museu hi havia coses molt antigues com per exemple: el comptador de la pólvora, els pesos…. Fou una excursió molt entretinguda i molt divertida, ens ho passàrem molt bé.

Quan vam eixir vam anar al museu de l’almoina. Allí varem veure coses xulíssimes com: pous, carrers per on passaven el romans… També ens van explicar la història de com era abans la ciutat. Abans en l'època romana la nostra ciutat es deia Valentia.

En acabant eixírem i ens vam seure en uns banquets que hi havia fora, perquè encara era prompte. Quan ja era l’hora vam anar cap a l’estació del tren. Va ser una excursió que la tornaria a repetir sempre, perquè ens ho passàrem super bé, riguérem molt, parlàrem molt, i fins i tot comentàrem tot el que ens deien, això era un no parar. Però jo la tornaria a repetir.

Maribel Navarro (1r ESO)

 

Feu clic ací per a veure les fotos

20190206 102203 2

Naix Green Cooperative

Anunciem una nova empresa que hem organitzat la classe de 3r d’ESO.

Nosaltres som Green Cooperative, una empresa que s’encarrega de crear i difondre productes reciclables.
Nosaltres hem decidit fer coixins, estores, clauers, vidrioles, ambientadors i gomes per al monyo. 
Esperem que disfruteu de nostres elaboracions tant como nosaltres estem desfruitant i esforçant-nos per a crear açò junts.

PHOTO 2019 02 06 21 54 50

Diversió al gel

El passat 23 de gener, la classe de 1r i 2r d’ESO, al costat dels seus genials professors, van gaudir d'un increïble matí en la pista de patinatge sobre gel, Fun On Ice (a Aldaia).
Només arribar ens vam asseure en unes tauletes que hi havia en l'exterior per a esmorzar i agafar forces.
Començàrem amb unes classes de patinatge, en les quals ens dividien en dos grups: un ja per als alumnes que ja tenien experiència i en un altre per als principiants. Les explicacions eren fàcils i senzilles; les classes van transcórrer molt bé, va haver-hi alguns colps, però res important. Ja acabades les classes de patinatge, vam començar a fer un circuit els dos grups junts, va ser molt divertit. Acabat el circuit, vam poder patinar per lliure.
Jo crec que en general fou la millor part de l'excursió, ja que podíem patinar al nostre ritme, i agafar-nos a la barana per a no caure'ns. Vam fer carreres; intentàrem fer algunes piruetes, encara que la majoria no van eixir molt bé; li vam ensenyar a patinar a Vicent, el professor de Valencià, que al final va aconseguir patinar sense agarrar-se a la barana. Va ser molt divertit. També van posar llums de colors, i música, això ja va revolucionar la pista de patinatge; semblava una discoteca; això sí, done gràcies perquè ens van posar música del moment.
Una hora més tard més o menys ens van cridar perquè deixàrem els patins. Ningú se’n volia anar perquè ens ho estàvem passant molt bé, va ser complicat traure'ns de la pista. Ja deixats els patins vam agafar l'autobús.
Jo crec que fins ara ha sigut una de les millors excursions que hem tingut en la Secundària fins ara. Ha sigut molt divertida, encara que ens hem emportat unes quantes caigudes, però això tant se val; definitivament una excursió que m'agradaria repetir.
Lucía Zamorano (1r d’ESO)

 

Feu clic ací per a veure les fotos

 

20190123 123205

La sortie au théâtre

Hier nous sommes allez avec ma classe 4e ESO, 2e ESO et 1r ESO voir une pièce de théâtre en français à València. Nous sommes partis à 9 heures du matin avec le bus. Quand nous sommes arrivés là-bas nous avons mangé notre goûter du matin. Après dans la salle de théâtre il y avait des élèves d’autres écoles. La pièce de théâtre parlait de l'histoire “Les misérable” de Victor Hugo. Ce n'est pas une vraie histoire, mais ça représente comment la vie était pendant la révolution française. 2 heures plus tard nous sommes retournés à l'école avec le bus. Tout le monde a aimé cette pièce de théâtre parce que les acteurs l'ont bien fait. Ça a été une très bonne expérience.

Ayer fuimos con mi clase de 4º ESO, 2º ESO y 1º ESO a ver un teatro en francés en la ciudad de Valencia. Nos fuimos a las 9 de la mañana en bus. Cuando llegamos comimos los bocadillos. Después en la sala del teatro había otras clases de otros colegios. El teatro se llamaba “Les misérable”, de Víctor Hugo, y está basado en un libro con personajes ficticios ambientada en la época posterior de la Revolución Francesa. Cuando el teatro terminó volvimos al colegio. A todos nos gusto el teatro porque los actores lo hicieron muy bien. Fue una experiencia bonita.

Roxanna Hagmaier (4t d’ESO)

 

Feu clic ací per veure totes les fotos

IMG 20190207 115430 2

Esmorzar Solidari 2019

Un any més hem celebrat al nostre centre l'Esmorzar Solidari per recaptar fons per als més necessitats.

Tota la comunitat educativa ha participat activament en la realització dels aliments que s'han venut de forma solidària a l'esmorzar.

Moltes gràcies als alumnes i famílies per la seua contribució.

 

20190128 112312 b

 

Fes clic ací per veure totes les fotos

Admisio de alumnes

Reservallibres

convive pamplona

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube