-

Artículos

Convivència

La setmana passada els i les alumes de la ESO anàrem de convivència a Gilet, un poble del Camp de Morvedre.

Anàrem a un parc super xulo on hi havia molts arbres. Anàrem a fer unes activitats molt divertides que feien referència a l’esperança, el lema que tenim enguany.

Les activitats que vam fer després d’esmorzar van ser: en la primera ens van donar uns papers, que en cada paper posava un valor diferent i per grups havíem d’explicar aquest valor. Més tard, vam fer un altra activitats que va ser molt diverida: havíem d’anar per grups agarrats tots de la mà i anar agarrant imatges que estaven en una corda i posar-les en una cartolina, i escriure-hi una reflexió que la relacionara amb l’esperança.

Abans d’anar-nos-en vam jugar al joc d’agafar la bandera. Per a mi va ser el més divertit de tot perquè havíem d’anar al territori de l’altre equip i mirar què posava en la seua bandera, tornar al nostre territori i escriure el que havíem memoritzat que posava en la bandera de l’altre equip.

M’ho vaig passar molt bé i vaig aprendre moltes coses.

Mar Burriel Muñoz (1r d’ESO)

 

Feu clic ací per a veure les fotos

IMG 20180928 114456 2

Els col·laboradors del web

Ací teniu la foto de l'alumnat de 4t d'ESO que ha col·laborat amb el web i blog de l'escola durant el seu pas des de xicotets fins ara. El dia de la graduació van rebre un diploma acreditatiu de la seua contribució a la difusió de les activitats que fem.

Una menció especial mereixen María Pallarés Pardo i David Puchades Pablo, que han escrit 3 articles cada un. També cal recordar l'alumna Henriette Schnelle, que ha escrit un article però no està a la foto.

A totes i tots els agraïm el seu esforç i el seu interés per ajudar a fer millor la nostra escola.

IMG 20180611 081431 2

El gran viatge a Roma

Els alumnes de 4t d'ESO hem anat de viatge de finalització de curs a Roma. Aquesta experiència ha sigut màgica, ja que hem estretat la relació tant amb els professors com amb els companys.

Hem visitat molts monuments històrics i hem après les seues anècdotes i la història de cada monument, que ha sigut molt interessant.

Quan vam agafar el vol de València a Roma anàvem amb unes expectatives molt diferents de les que teníem quan vam agafar el vol de Roma a València. Pensàvem que anava ser un viatge una mica avorrit, ja que teníem moltes activitats planificades, però en canvi se'ns va passar superàpid el viatge. Se'ns va passar els cinc dies com un llamp.

Aquest viatge ens ha fet reflexionar, i esbrinar coses dels nostres companys que no havíem descobert en els 13 anys que portem junts. A més mai oblidarem l'anècdota de quan a la una del matí ens vam posar fer una carrera a la meitat d'un carrer de Roma com si no fórem persones normals.

I per a concloure la narració d’aquest viatge, volem dir que sempre portarem aquest viatge en el nostre cor, i mai ho oblidarem que han sigut fantàstics aquests cinc dies amb José Antonio i Ángel. I que si fóra per nosaltres ens hauríem quedat molts dies més allí amb ells.

Gal·la Forner Sendín (4t d'ESO)

 

Fes clic ací per a veure més fotos del viatge

IMG 20180522 WA0021

Graduació de 4t d'ESO

El passat 9 de juny de 2018 vam celebrar la graduació del nostre alumnat de 4t d'ESO. Molts portaven 13 anys amb nosaltres, des que en tenien només 3. Ara, ja majors, se'n van a viure noves experiències.

Els desitgem que la vida els done un camí ben llarg, ple d'aventures i alegries.

 

Adéu, amigues i amics.

 

Feu clic ací per a veure més fotos.

 

IMG 20180609 220311 2

Ja fem robots

Els alumnes del col·legi de San José y San José anàrem a València el passat 16 de maig de 2018 a fer un taller de robòtica. Quan arribàrem dos persones que anaven a ser els nostres tutors en el taller ens explicaren tot el que anàvem a fer.

En primer lloc explicaren totes les parts del robot ficant molts exemples per a què ho entenguérem millor tot. En segon lloc, començàrem a construir el robot amb peces de LEGO. Fou molt divertit. En tercer lloc, explicaren la programació del robot.

Després, tot l’alumnat de 2n vam fer sis reptes molt interessants: que el robot anara avant i arrere, que el robot seguira una línia de color negre...

Ja, en acabar, ens donaren un paper on explicava tot per a apuntar-se a una excursió a un centre amb activitats d’astronautes.

Els alumnes de 2n d´ESO ens en vam anar amb un sonriure a la boca.

David Zarzo (2n d’ESO)

 

Fes clic ací per veure totes les fotos

 

IMG 20180516 102529 2

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube