-

Artículos

Celebrem la festivitat de Santa Lluïsa

Al col·legi s'ha celebrat aquesta setmana Santa Lluïsa de Marillac, cofundadora de les Filles de la Caritat i per tant la primera germana servidora dels més necessitats.

El dilluns celebràrem una Eucarístia en la qual participaren per grups i amb la distància de seguretat els diferents cursos escolars organitzats per etapes.

Com sempre va ser una celebració especial dirigida pel pare Ricardo en la qual els alumnes participaren activament.

Moltes gràcies a tots.

 

IMG 0880 b

 

Ací teniu les fotografies dels grups d'ESO

 

 

3r d'ESO recorre la història de Gandia

El passat dimarts 4 de maig de 2021 l'alumnat de 3r d'ESO va anar a Gandia a visitar el Palau Ducal i fer una visita guiada pel centre històric.

A la visita van poder descobrir la grandesa de Gandia durant el segle XV, amb Ausiàs March i Joanot Martorell, i les èpoques posteriors, segles XVI-XVIII, amb modificacions del Palau Ducal i el creixement de la ciutat.

Fou un gran dia, i tota la classe va gaudir d'una oportunitat única de poder aprendre fora de classe en temps de pandèmia.

IMG 20210504 131653 2

PARTICIPEM A LES OLIMPÍADES MATEMÀTIQUES

XXXI OLIMPÍADA MATEMÀTICA de SEMCV (Sociedad Española de Matemáticas) FASE COMARCAL

 

Hui dijous, 24 de març, s'ha realitzat la 1ª fase de l'olimpíada matemàtica.

 

  • La Fase Comarcal consistirà en una prova de caràcter individual. Es celebrarà el dijous 25 de març de 2021 preferiblement de 11:00 a 12:30 h. al mateix centre educatiu on els participants estan matriculats. A la Fase Comarcal se seleccionaran els participants que passaran a la Fase Provincial.
  • La Fase Provincial consistirà en una jornada festiva i matemàtica, amb una prova individual i una prova per equips, i se celebrarà al llarg del matí del dissabte 8 de maig de 2021 al edifici 2 de Distrito Digital . A la Fase Provincial se seleccionaran 8 finalistes per nivell, que passaran a la Fase Autonòmica.
  • La Fase Autonòmica consistirà en la realització d'una prova individual i una per equips, i se celebrarà el dia 29 de Maig de 2021 a l'IES VILA-ROJA d'Almasora (Castelló). A la Fase Autonòmica se seleccionaran 3 participants de 1r i 2n d'ESO i tres participants de 5é i 6é de primària, que passaran a la Fase Nacional.

Secundaria

 

Arriba el dia de l'esport

El passat 31 de març els alumnes de 4t d’ESO del col·legi San José i San Andrés vam organitzar el dia de l’esport. Per parelles i grups de tres alumnes vam dirigir jocs esportius per a tots els cursos del col·legi. També vam muntar un vídeo que mostra totes les activitats realitzades aquest dia. L’objectiu d’aquest dia és fomentar el treball en equip i la importància d'introduir a la nostra vida diària l’activitat física de qualsevol tipus. 

Gemma VN (4t d’ESO)

IMG 20210331 083751 2

Falles 2021

La pandèmia del covid ens va pillar desprevinguts l'any passat 2020. Enguany hem celebrat les Falles d'una altra manera, vivint una nova realitat, guardant distàncies, però sense deixar de viure l'experiència festiva que vivim dins i fora de l'escola. Enguany hem viscut les Falles separats per classes, per etapes, sense possibilitat de plantar monument, ni de conviure grans i menuts junts. Però l'escola és el nostre món, i allí vivim i celebrem les més grans experiències. En aquest cas, sant Josep i les Falles.

Valencianes i valencians, bona festa tingueu.

IMG 20210315 082126 2

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube