-

Artículos

Celebrem el dia de Sant Vicent de Paül

El passat dilluns 27 els alumnes d'ESO es desplaçaren a l'església de Montolivet on realitzaren una bonica celebració en honor a Sant Vicent, fundador de les Filles de la Caritat.

A continuació els alumnes acompanyats pels professors baixaren al riu on realitzaren varies activitats lúdiques on els alumnes gaudiren d'un temps d'esplai i convivència.

Fes clic ací per veure totes les fotos.

 

IMG 2295 b

Magnífica convivència de 4t d'ESO a Dénia

Els passats dies 9 i 10 de setembre la classe de 4t d'ESO va realitzar una convivència a la casa de les Filles de la Caritat de Dénia. La convivència tenia com a objectiu reforçar els lligams dels integrants del grup, aprofundir en les jornades de sensibilització d'inici de curs, i acompanyar l'alumnat en el seu últim curs en la nostra escola.

La proximitat de la platja de les Marines de Dénia va possibilitar tenir moments d'esbarjo i descans a la mar. La qual cosa fou molt ben valorada pels joves.

Les activitats, els jocs, els moments de riure, el bany a la platja, la nit, les menjades, les xarradetes... Tot va contribuir a que l'ambient de la classe fora molt bo, i que la sensació positiva fora la que es van dur a casa quan van tornar a Massanassa.

Per a elles i ells, sens dubte, serà una convivència que no oblidaran fàcilment.

 

Feu clic ací per a veure més fotos

 

IMG 20210910 181822 2

Tancant el curs a la platja

El passat dimarts 22 de juny la classe de 3r d'ESO va anar a la platja de la Malva-rosa (València) a passar el dia i posar punt i final al curs 2020-2021. La classe va comptar amb un dia esplèndid que va aprofitar per nadar, jugar i conviure junts. El bon ambient va predominar tota la jornada, i la classe va acabar el curs amb una sensació molt positiva, i de molta unió entre els membres de la classe.

IMG 20210622 181024 2

Festival de final de curs 20-21

Durant les vesprades de la setmana passada es van anar realitzant les actuacions del Festival de final de curs, en el qual les classes mostraven a companys i familiars les actuacions que havien preparat. Algunes van ser molt aplaudides.

Hi hagué un dia per a cada etapa.

Ací teniu fotos del Festival d'ESO.

IMG 20210623 201903 2

Entrega premis PLOMA i PAPER X edició

El passat divendres 11 de maig es va celebrar l’entrega de premis de la X edició del Certamen Literari de narrativa en valencià, Ploma i Paper, organitzat pel nostre centreSan José i San Andrés.

Com en anys anteriors, l’acte va comptar amb la presència dels cursos escolars que participaven al concurs, membres de la comunitat educativa i es va realitzar al pati a les 10h.

Cal destacar la dedicació del jurat format per Mar Francisco, professora del centre; Teresa Carmona, tècnica en infermeria al col·legi; i Joaquín Puchades, membre de JMV, que van elegir per unanimitat guanyador/a en la Categoria A, destinada a alumnes de 5é, 6é i 1r ESO; a l’obra titulada:

 

Ballar i no pensar

De Maria de la Concepción Picó, de 1r d’ESO

 

D’aquesta manera queden finalistes les següents obres a la Categoria A:

 

L’ànec de cristall, d’Aitana López Casañ, de 1r d’ESO (2n premi).

 

Allò que va passar, d’Irene Serrano Mora, de 1r d’ESO (3r premi).

 

                De la mateixa manera es decideix per unanimitat atorgar el premi de guanyador en la Categoria B, dedicada a alumnes de 2n, 3r i 4t ESO, a l’obra titulada:

Coordenades de vida o mort

  D’ Ainhoa Català Martínez de 3r d’ESO

 

                D’esta manera, queden finalistes les següents obres a la Categoria B:

 

La veïna imaginària, d’Alba Baixauli Betoret, de 2n d’ESO (2n premi)

 

Ron, el meu millor amic, de Susana Folgado Portalés , de 4t d’ESO (3r premi)


Finalment, es decideix per unanimitat atorgar el premi de guanyador en la Categoria C, dedicada a exalumnes, a l’obra titulada:

Renàixer

 De Susana Cercós Cubillos, exalumna

A més en aquesta edició hem volgut entregar els diplomes als guanyadors de la passada edició que no el van poder rebre per l’estat de confinament. Enhorabona també per a ells.

No oblidem, felicitar a tots aquells que, sense guanyar, han deixat la seu empremta i que de segur tenen la seua oportunitat en les pròximes edicions.

A més, volem agrair l’assistència de l’Il·lustríssim senyor alcalde de Massanassa, Francisco Comes; el director de la biblioteca municipal de Massanassa, Francisco Rodrigo; Begoña Nieva, regidora d’Educació; la presidenta de l’APA, Ana Puchalt; la Directora Titular, Sor Asunción Molada, i el Director Pedagògic del centre, Ángel Sánchez.

Moltes gràcies a tots ells per donar suport a aquest projecte que ja és una autentica realitat.

Per últim, recordar a tots aquells membres de la comunitat educativa què amb el seu esforç fan possible la realització i celebració del nostre concurs literari cada any.

Enhorabona a tots i fins l’any que ve.

 

IMG 20210611 104236 B

 

 

Fes clic ací per veure la resta de fotografies de l'acte.

 

 

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube