-

Ruta

Actividades

Excursió a Sant Miquel dels Reis 4t ESO

20161025 113037 2

 

El dimarts 25 d'octubre vàrem anar en tren a València a visitar la Biblioteca d'Humanitats de la Universitat de València i el monestir de Sant Miquel dels Reis. Vàrem anar en tren i autobús.

En primer lloc, anàrem caminant fins la Biblioteca d'Humanitats, on ens van explicar el seu funcionament.

En segon lloc, agafàrem l’autobús fins el monestir de Sant Miquel dels Reis, amb els nostres professors, José Antonio i Vicent, que ens explicaren com era el monestir al segle XV.

També teníem un guia, que ens va contar coses que no sabíem. El guia ha preguntat si algú podia explicar la història dels Furs i jo ho he explicat als meus companys d’aquesta forma:

Felip V i Carles III eren candidats al tron d'Espanya. A Felip V li feia costat el seu avi Lluís XIV de França i Castella. A Carles III li donaven suport les Províncies Unides i la Corona d'Aragó. En Espanya hi va haver una guerra civil que va guanyar Felip V.

Felip V com a Rei d'Espanya no va jurar corts a la Corona d'Aragó i va castigar-los a pagar impostos.

A més, Va posar en tota Espanya el centralisme francès i les lleis de Castella per a tots.

José Antonio em va felicitar i també els companys del curs de 4ESO.

Després hem anat en autobús i caminant fins l'estació i hem tornat a Massanassa amb el tren.

Javier Tomás 4t ESO

 

 

Fes clic ací per anar al nostre blog i veure les fotos.

Visita d'exalumnes

Alguns alumnes del curs passat que ara estan cursant batxillerat i graus, s'aproparen al col·legi el passat dia 26 d'octubre, coincidint amb el dia de la vaga d'alumnes, per saludar als professors i antics companys.

Va ser un moment de molta alegria i familiaritat per part de tots, es recordaren anècdotes i els alumnes comentaren com de bé els va en la seua nova etapa educativa.

Des del centre els desitgem el millor i sempre ens tindran a la seua disposició.

IMG 6746 b

 

Rebem l'Esperit en la Confirmació

Els alumnes de 4 d'ESO es van confirmar ahir en una cerimònia celebrada a la Parròquia de sant Pere, en què van rebre l'Esperit de Déu envoltats de familiar i amics.

L'acte va tenir lloc ahir diumenge 3 de juliol en un acte familiar i molt emotiu per als nostres joves, que a més, deixen el nostre centre per a passar a estudis superiors.

Després d'haver rebut la força de l'Esperit, els enviem a descobrir nous mons. I alhora, els desitgem el millor en aquesta nova etapa que comencen.
(mira totes les fotos al nostre blog, fent clic ací
IMG_3060-2  

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube