-

Ruta

Actividades

Coneixent Sant Miquel dels Reis

Els alumnes de 4t d’ESOvam fer a principi de desembre una visita a la biblioteca de la Universitat de València Joan Reglà i la Biblioteca Valenciana de Sant Miquel dels Reis.
Segons les opinions dels alumnesd’aquesta classe, l’eixida fou una gran excursió per diversos motius.
Un d’aquests motius fou la gran experiència que vam teniriquant que vam aprendre.Creiem que l’excursió a la biblioteca Joan Reglài l’activitat que vam ferens ajudarà bastant en el nostre futur com a estudiants iens serà molt útil.
Sobre l’explicació, cal dir que ens va parèixer bastant pràctica ifàcil, i creiem que per al nostre nivell és la idònia.
En la segona part de l’excursió visitàrem la Biblioteca de Sant Miquel dels Reis iens va agradar prouja que vam conèixer tota la història sobre aquest edifici iel vam conèixer per dintre. El que ens explicaren allí ens va agradar molti ens paregué molt interessant.

Ens agradaria fer més excursions d’aquest tipusi sobretot que altres cursos altres anys puguen tenir aquesta oportunitati la puguen gaudir com nosaltres.

Laura Arjona López (4t d’ESO)

 

Feu clic ací per veure totes les fotos

IMG 20171205 113819 2

Visita al trinquet de Pelaio

El passat dimecres 8 de novembre de 2017 els alumnes de 2n d'ESO van anar al Trinquet de Pelaio (València) per aprendre coses noves sobre la pilota valenciana.

Allí vam visitar el trinquet, ens van ensenyar les galeries i el restaurant per a on s’accedeix al trinquet, vam conèixer a Alfred, o Fredy, com es coneix al món de la pilota i ell ens va explicar moltes més coses sobre la pilota valenciana. Després de conèixer a Fredy ens van explicar com traure (ferir) en la pilota valenciana pegant-li a la paret, l’escala i el dau, també va practicar el raspall.

Després d’aprendre tot això, jugàrem unes partides al raspall, xiques contra xics o mixtes.

Jo em vaig divertir molt, vaig aprendre algunes coses que no sabia sobre la pilota

valenciana.

Va ser una excursió molt interessant i curiosa.

Ruth Alfonso 2 d’ESO

Fes clic ací per veure totes les fotos.

 

IMG 20171108 104604 B

La prehistòria a la Valltorta

El passat dijous 16 de novembre els alumnes de 1r i 2n d’ESO vam realitzar una activitat complementària a la Valltorta, al Museu i als abrics de les pintures rupestres.

En primer lloc vam fer la introducció, és a dir, entrarem en una sala del Museu i ens explicaren en la reproducció de l’abric dels cavalls, el que anàvem a veure més tard en persona, ja que en el seu marc natural són difícils d’apreciar perquè tenen més de 7000 anys d’antiguitat.

A continuació, ens dividiren en dos grups; un dels grups va anar als abrics a veure les pintures rupestres i l’altre es va quedar al museu on van fer diverses activitats.

Al museu les monitores ens explicaren l’origen de les peces que hi ha exposades que són d’allò més curioses, i més tard vam realitzar el taller de pintura prehistòrica on vam fer el nostre pinzell i la pintura, igual que ho feien els nostres avantpassats neolítics.

Quan acabarem van canviar l’ordre de les activitats i tots els grups feren el mateix.

Per últim, vam anar a un càmping pròxim a dinar, després pujarem a l’autobús i tornarem a casa.

Alba Murgui Alcoy

2n ESO

Fes clic ací per veure totes les fotos

 

20171116 122615 B

 

 

 

Bases per participar al concurs literari Ploma i Paper en la seua VII edició

Un any més es proposem des del centre fomentar la participació entre els nostres alumnes i exalumnes en el nostre concurs literari Ploma i Paper, que ja arriba a la seua VII edició, curs 17-18.

Les bases que publiquen a continuació són molt semblants a altres anys però es important ser coneixedors d'elles per poder participar amb seguretat.

Des de l'equip organitzatiu esperem la vostra màxima participació en una edició, que esperem siga la més especial de les realitzades fins ara.

Ànim als escriptors a participar i gaudir tant de l'escriptura com de la literatura en valencià.

Bases del concurs literari Ploma i Paper.

Ploma i paper

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube