-

Ruta

Actividades

3r ESO...històrica visita a Madrid

Madrid m’ha paregut molt bonic, interessant i ple de cultura, ja siga obres com quadres, estàtues i sobretot les estructures (museus, finques, ambaixades, i llocs d’oci). És per això que jo valore Madrid molt positivament. Hi tornaria sense dubtar-ho. (Mark Barreda)
Curt però divertit. (Victor Blanch)
Ha sigut l’excursió més llarga i divertida. #RepetimMadrid (Belén Casañ)
 
 
20170404 091347 b

Tornem al passat de la nostra comarca

El dia 29 de març de 2017 el curs de 1r d’ESO vam fer una excursió al Museu Comarcal de l’Horta Sud, on hem vist la reproducció d’una casa de fa 100 anys.

El dia abans d’anar a l’excursió, a classe el professor de Valencià ens ensenyà paraules que ja quasi no s’usen com: llibrell (safa), atifell (instrument), comú (bany), aixavegó (xarxa), catret (cadira), trill (post de fusta per a trillar), almut (unitat de mesura), braser (aparell circular que du brases dins per a calfar la casa), mall (martell gran), romana (bàscula o pes), i almàssera (lloc on es fa oli).

Durant tot el trajecte en autobús hem...

Llig l'article complet i mira totes les fotos al nostre blog fent clic ací...

20170329 130857 2

Èxit de 2n ESO al concurs d'electricitat

El grup d'alumnes de 2n d'Informàtica ha participat en la VIII edició del concurs "Conoce tu electricidad" d'UNESA. L'Associació de la Indústria Elèctrica, UNESA, agrupa a les cinc grans empreses elèctriques espanyoles: IBERDROLA, ENDESA, GAS NATURAL FENOSA, EDP i VIESGO En la foto podem veure als nostres alumnes de 2n amb els seus diplomes. 
Moltes felicitats.
20170331 094617

Visquen les Falles

El dia va començar amb l'oració a San Josep al pati del nostre col·legi, alguns familiars ens van acompanyar i en finalitzar aquesta, va ser l'elecció dels presidents i falleres majors. Nosaltres no esperàvem ser triats, però ens tocà en sort. Quina alegria i quin honor!  Moltes emocions es van amuntonar en el nostre interior…


Pau Muñoz i Sara Tamarit

 

Llig l'article complet i mira totes les fotos al nostre blog, fent clic ací

 

                                                                              PAU MUÑOZ i SARA TAMARIT

IMG 20170315 112504 b

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube