-

Ruta

Actividades

Naix Green Cooperative

Anunciem una nova empresa que hem organitzat la classe de 3r d’ESO.

Nosaltres som Green Cooperative, una empresa que s’encarrega de crear i difondre productes reciclables.
Nosaltres hem decidit fer coixins, estores, clauers, vidrioles, ambientadors i gomes per al monyo. 
Esperem que disfruteu de nostres elaboracions tant como nosaltres estem desfruitant i esforçant-nos per a crear açò junts.

PHOTO 2019 02 06 21 54 50

La sortie au théâtre

Hier nous sommes allez avec ma classe 4e ESO, 2e ESO et 1r ESO voir une pièce de théâtre en français à València. Nous sommes partis à 9 heures du matin avec le bus. Quand nous sommes arrivés là-bas nous avons mangé notre goûter du matin. Après dans la salle de théâtre il y avait des élèves d’autres écoles. La pièce de théâtre parlait de l'histoire “Les misérable” de Victor Hugo. Ce n'est pas une vraie histoire, mais ça représente comment la vie était pendant la révolution française. 2 heures plus tard nous sommes retournés à l'école avec le bus. Tout le monde a aimé cette pièce de théâtre parce que les acteurs l'ont bien fait. Ça a été une très bonne expérience.

Ayer fuimos con mi clase de 4º ESO, 2º ESO y 1º ESO a ver un teatro en francés en la ciudad de Valencia. Nos fuimos a las 9 de la mañana en bus. Cuando llegamos comimos los bocadillos. Después en la sala del teatro había otras clases de otros colegios. El teatro se llamaba “Les misérable”, de Víctor Hugo, y está basado en un libro con personajes ficticios ambientada en la época posterior de la Revolución Francesa. Cuando el teatro terminó volvimos al colegio. A todos nos gusto el teatro porque los actores lo hicieron muy bien. Fue una experiencia bonita.

Roxanna Hagmaier (4t d’ESO)

 

Feu clic ací per veure totes les fotos

IMG 20190207 115430 2

Diversió al gel

El passat 23 de gener, la classe de 1r i 2r d’ESO, al costat dels seus genials professors, van gaudir d'un increïble matí en la pista de patinatge sobre gel, Fun On Ice (a Aldaia).
Només arribar ens vam asseure en unes tauletes que hi havia en l'exterior per a esmorzar i agafar forces.
Començàrem amb unes classes de patinatge, en les quals ens dividien en dos grups: un ja per als alumnes que ja tenien experiència i en un altre per als principiants. Les explicacions eren fàcils i senzilles; les classes van transcórrer molt bé, va haver-hi alguns colps, però res important. Ja acabades les classes de patinatge, vam començar a fer un circuit els dos grups junts, va ser molt divertit. Acabat el circuit, vam poder patinar per lliure.
Jo crec que en general fou la millor part de l'excursió, ja que podíem patinar al nostre ritme, i agafar-nos a la barana per a no caure'ns. Vam fer carreres; intentàrem fer algunes piruetes, encara que la majoria no van eixir molt bé; li vam ensenyar a patinar a Vicent, el professor de Valencià, que al final va aconseguir patinar sense agarrar-se a la barana. Va ser molt divertit. També van posar llums de colors, i música, això ja va revolucionar la pista de patinatge; semblava una discoteca; això sí, done gràcies perquè ens van posar música del moment.
Una hora més tard més o menys ens van cridar perquè deixàrem els patins. Ningú se’n volia anar perquè ens ho estàvem passant molt bé, va ser complicat traure'ns de la pista. Ja deixats els patins vam agafar l'autobús.
Jo crec que fins ara ha sigut una de les millors excursions que hem tingut en la Secundària fins ara. Ha sigut molt divertida, encara que ens hem emportat unes quantes caigudes, però això tant se val; definitivament una excursió que m'agradaria repetir.
Lucía Zamorano (1r d’ESO)

 

Feu clic ací per a veure les fotos

 

20190123 123205

Esmorzar Solidari 2019

Un any més hem celebrat al nostre centre l'Esmorzar Solidari per recaptar fons per als més necessitats.

Tota la comunitat educativa ha participat activament en la realització dels aliments que s'han venut de forma solidària a l'esmorzar.

Moltes gràcies als alumnes i famílies per la seua contribució.

 

20190128 112312 b

 

Fes clic ací per veure totes les fotos

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube