-

Ruta

Actividades

3r d'ESO visita Santa Anna

El passat dimecres 10 de març la classe de 3r d'ESO va anar d'excursió a l'ermita de Santa Anna, d'Albal, per a viure una jornada escolar fora de l'aula per primera vegada en un any. 

Després de desplaçar-se a peu fins a l'ermita, el grup va fer activitats organitzades pels tutors que van servir per a enfortir els lligams entre els membres de la classe, aprendre en un entorn natural nou, i agafar energia per al següent trimestre.

L'experiència fou molt positiva, i ja estan demanant fer una nova eixida en el proper trimestre.

IMG 20210313 133053 3

 

Celebrem el Dia de la Dona

Avui celebrem el Dia de la Dona a la nostra escola.

Durant la setmana passada ja es van començar les activitats. A Secundària hem treballat figures de dones silenciades en els seus camps (literatura, química, matemàtica, pintura...) i hem fet un muntatge que hem posat al corredor del nostre edifici. També hem decorat les nostres classes, per recordar a tot el món que avui celebrem el Dia de la Dona.

IMG 20210307 WA0009

Escales cromàtiques de 3r d'ESO

L'alumnat de 3r d'ESO ha decorat la classe amb les làmines que ha realitzat en l'assignatura de Plàstica, en les quals han treballat les formes vegetals i les escales cromàtiques.

IMG 20210303 091444 110 2

Els menús de Francés de 1r d'ESO

L'alumnat de Francés de 1r d'ESO ha estat realitzant uns murals per a explicar receptes de cuina de França i Bèlgica, relacionades amb el tema de l'alimentació que han estudiat. Plats tan coneguts com els creps, la quiche lorraine, l'escalope normande, o el coq au vin estan en els seus murals. 

I és que de la llengua frances tenim moltes paraules relacionades amb la gastronomia, com croissant, baguet, coulant, fondue, chef, crep, macaron, bufet... El nostre alumnat de Francés ja ho sap bé!

IMG 20210225 133647 2

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube