-

Ruta

Actividades

Sant Vicent de Paül 2018

El passat dijous 27 de setembre de 2018 vam celebrar una de les festes més importants de la nostra escola: Sant Vicent de Paül. Com que Sant Vicent de Paül és el fundador de les Filles de la Caritat, com les del nostre col·legi, vam anar a missa, a la qual assistírem els alumnes des des de 3r de Primària fins a 4t d’ESO. També vam aprofitar la missa per a acomiadar a la nostra directora durant cinc anys, Sor Pilar Ramo, i els alumnes de 4t d’ESO dedicaren unes paraules d’agraïment en honor a ella, per agrair-li el temps de dedicació a l’escola, i per tot el que ha fet per nosaltres. Li desitgem molta sort en la nova etapa que comença.

Àngel Navarro i Natalia Terevinto (4t d’ESO)

 

Feu clic ací per a veure les fotos

IMG 20180927 104535 2

Convivència

La setmana passada els i les alumes de la ESO anàrem de convivència a Gilet, un poble del Camp de Morvedre.

Anàrem a un parc super xulo on hi havia molts arbres. Anàrem a fer unes activitats molt divertides que feien referència a l’esperança, el lema que tenim enguany.

Les activitats que vam fer després d’esmorzar van ser: en la primera ens van donar uns papers, que en cada paper posava un valor diferent i per grups havíem d’explicar aquest valor. Més tard, vam fer un altra activitats que va ser molt diverida: havíem d’anar per grups agarrats tots de la mà i anar agarrant imatges que estaven en una corda i posar-les en una cartolina, i escriure-hi una reflexió que la relacionara amb l’esperança.

Abans d’anar-nos-en vam jugar al joc d’agafar la bandera. Per a mi va ser el més divertit de tot perquè havíem d’anar al territori de l’altre equip i mirar què posava en la seua bandera, tornar al nostre territori i escriure el que havíem memoritzat que posava en la bandera de l’altre equip.

M’ho vaig passar molt bé i vaig aprendre moltes coses.

Mar Burriel Muñoz (1r d’ESO)

 

Feu clic ací per a veure les fotos

IMG 20180928 114456 2

Els col·laboradors del web

Ací teniu la foto de l'alumnat de 4t d'ESO que ha col·laborat amb el web i blog de l'escola durant el seu pas des de xicotets fins ara. El dia de la graduació van rebre un diploma acreditatiu de la seua contribució a la difusió de les activitats que fem.

Una menció especial mereixen María Pallarés Pardo i David Puchades Pablo, que han escrit 3 articles cada un. També cal recordar l'alumna Henriette Schnelle, que ha escrit un article però no està a la foto.

A totes i tots els agraïm el seu esforç i el seu interés per ajudar a fer millor la nostra escola.

IMG 20180611 081431 2

Graduació de 4t d'ESO

El passat 9 de juny de 2018 vam celebrar la graduació del nostre alumnat de 4t d'ESO. Molts portaven 13 anys amb nosaltres, des que en tenien només 3. Ara, ja majors, se'n van a viure noves experiències.

Els desitgem que la vida els done un camí ben llarg, ple d'aventures i alegries.

 

Adéu, amigues i amics.

 

Feu clic ací per a veure més fotos.

 

IMG 20180609 220311 2

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube