-

Ruta

Actividades

Tota una vida

El passat 11 de juny es va graduar el nostre grup de 4t d'ESO per posar punt i final a la seua vida acadèmica en el nostre col·legi. L'acte de graduació es va realitzar amb normalitat després de dos anys de pandèmia que havien trastocat aquest acte.

La celebració es va convertir en un acte molt emotiu i molt viscut per part del nostre alumnat i de les famílies i amistats que van acudir a acompanyar-los en aquest moment.

Aquest dia s'acomiadava la generació nascuda en 2006, que després de 13 anys, ha marcat intensament el seu pas pel nostre centre. 

A tots ells els desitgem la més llarga de les aventures, i que la felicitat els acompanye sempre. Amb el record que aquesta serà sempre la seua casa.

Bon viatge, amigues i amics.

 

Fes clic ací per a veure les fotos

 

20220611 195158 2

 

 

El final de curs d'ESO

El passat divendres 17 de juny va acabar el curs escolar en Secundària, amb un matí farcit d'activitats. 

El dijous 16 de juny el curs va acabar amb una batucada de Secundària. I el divendres, ja últim dia, es va fer la missa d'enviament per a l'alumnat de 4t d'ESO. La cerimònia, que va ser molt emotiva, va tenir de protagonistes als alumnes de 3r de Primària que acaben de rebre el sacrament de la comunió, i als alumnes de 4t, que celebraven la seua última eucaristia com a alumnes del centre, després de 13 anys. La resta de cursos de Primària (a partir de 3r) i ESO també van acudir a la missa.

Després, la classe de 1r i 2n d'ESO va anar a la piscina de Massanassa, la classe de 3r va anar a Acuopolis (Cullera), i la classe de 4t, com tant els agrada, va posar punt i final a la seua vida acadèmcia a la platja, en aquest cas, la platja de la Malva-rosa (València).

Fes clic ací per veure la resta de fotos.

 

20220622 123424 2

Catapulta romana a Tecnologia.

Us deixem l'enllaç al blog de l'assignatura de Tecnologia on podeu veure el projecte que han realitzat els alumnes de 1r d'ESO dins de l'àmbit de Tecnologia i Història al tercer trimestre.

A l'assignatura de Tecnologia, els alumnes per grups han realitzat la maqueta d'una catapulta romana, on a més de completar-la en la seua totalitat han aprés moltes coses d'aquest tipus d'aparells i màquines; i dins l'àmbit, quina era la seua funció al context històric a l'època romana.

Els alumnes ho han disfrutat molt al mateix temps que han augmentat els seus coneixements grecoromans.

Felicitats pel resultat.

Enllaç Blog Tenologia

 

catapulta

Projecte Carrers de Massanassa

Els alumnes d'ESO, durant el curs 2021/2022, han dut a terme un projecte d'investigació interdisciplinari amb l'objectiu de conèixer la història i evolució dels carrers de Massanassa que hi ha al voltant del nostre col·legi. Els alumnes han buscat informació a la Biblioteca Municipal i han preguntat als veïns de Massanassa. El projecte s'ha coordinat des de les àrees de Valencià, Història, Informàtica i IAEE. Cada equip de treball ha elaborat i produït un vídeo explicant la història d'un carrer i realitzant entrevistes als veïns.

 

Carrer massanassa 222

Admisio de alumnes

Reservallibres

convive pamplona

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube