-

Ruta

Actividades

ESO: Entrada de l'inici de curs 20-21

Per raons sanitàries, l'entrada de l'alumnat el primer dia de curs (7 de setembre de 2020) es farà seguint una organització preparada per a l'ocasió (vegeu les fotos dels horaris).

Les files dels cursos en Infantil i Primària es faran en el carrer Dr. Joan Peset, que estarà tallat al trànsit (vegeu la foto del mapa).

Després de l'entrada al centre d'Infantil i Primària, demanem als familiars que deixen lloc a l'alumnat de Secundària, que entrarà després. Així evitarem aglomeracions.

Volem demanar molta puntualitat, col·laboració i responsabilitat. I sobretot, demanem que es faça cas a les indicacions del professorat que estarà organitzant l'entrada de l'alumnat.

 

Organitzacio entrada eso

Adeu 2019-2020

IMG 20200703 WA0001

Avui posem punt i final al curs 2019-2020, un curs marcat per la pandèmia del covid19, però també un curs ple d'aprenentatges, anècdotes i noves descobertes.

Volem donar les gràcies a totes les persones que han confiat en nosaltres, a la nostra associació de pares i mares que tant ens ajuda, i sobretot a la comunitat de les Filles de la Caritat, que ens acompanyen i ens guien.

Esperem retrobar-vos el proper curs 2020-2021.

Bon estiu!

L'APA amb el Ploma i Paper

L’APA ha repartit els premis als guanyadors del concurs Ploma i Paper en la seua IX edició. Davant les circumstàncies actuals que ens impedeixen l’assistència a les classes presencials i al no poder realitzar l’acte institucional d’entrega de premis al centre escolar; l’APA s’ha desplaçat als domicilis dels alumnes i exalumnes seleccionats aquest any com a guanyadors a les distintes categories al Ploma i Paper i els ha fet entrega personalment del seu premi.

En un acte senzill però carregat d’emocions, els premiats han agraït molt aquest gest de l’APA dins de la complicada situació que hem viscut i han valorat positivament el seu esforç.

Donem les gràcies a l’APA del col·legi San José i San Andrés per la seua dedicació i participació en les celebracions escolars.

Fes clic ací per veure les fotos.

 

IMG 20200609 WA0009 b

Adéu, 4t d'ESO

Avui és l'ultim dia de curs en Secundària. Posem punt i final al curs, però no volem oblidar que avui també el nostre curs de 4t d'ESO posa punt i final al seu pas per l'escola. Alguns d'ells, després de quasi tota una vida amb nosaltres; altres, en canvi, des de no fa tant. Amb tots ells se'n va un tros de nosaltres. Han sigut moltes hores junts, moltes aventures, moltes converses. Moments difícils i moments divertits. Vosaltres vau apostar per l'escola, i vos agraïm el vostre compromís.

Marxeu enmig de la pandèmia, sense fer rebombori, però no us oblidem.

Vos desitgem molta sort en el vostre caminar per la vida, i que la Miraculosa il·lumine el vostre camí.

Fins sempre!

6e 2

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube