-

Ruta

Actividades

L’ESO torna a fer classe al Poliesportiu

L’alumnat d’ESO ha tornat a fer classe d’Educació Física al Poliesportiu de Massanassa. Les classes es fan seguint les mesures de seguretat pròpies del moment. L’àrea està molt ventilada, i l’espai entre alumnes és molt ample, com es veu en aquesta classe de 3r d’ESO.

Agraïm a l’Ajuntament de Massanassa la seua col·laboració inestimable per tal de possibilitar que el nostre alumnat reprenga l’activitat física en aquest espai públic.

 

Fes clic ací per veure totes les fotos

 

 

IMG 20201005 144036 2

Graduats en un moment especial

El passat dissabte 12 de setembre la nostra classe de 4t d'ESO es va graduar en un acte emotiu i intens, en el qual es van entregar les orles i els premis extraordinaris.

La promoció 2007-2020 no va poder celebra la graduació ni el viatge de final de curs degut al confinament que vam patir en juny. Però l'escola devia un comiat digne a aquests joves que han seguit amb nosaltres per damunt de totes les circumstàncies!

També es va acomiadar José Alfonso, després de molts anys al cap de la nostra APA, i altres membres, fet que ha generat una renovació en l'entitat.

Vos desitgem un futur ple d'aventures i noves descobertes. Ja sabeu que aquesta serà sempre la vostra casa!

I enhorabona, 4t d'ESO! Ja us heu graduat!

 

Feu clic ací per a veure les fotos.

IMG 20200912 222859 2

ESO: Entrada de l'inici de curs 20-21

Per raons sanitàries, l'entrada de l'alumnat el primer dia de curs (7 de setembre de 2020) es farà seguint una organització preparada per a l'ocasió (vegeu les fotos dels horaris).

Les files dels cursos en Infantil i Primària es faran en el carrer Dr. Joan Peset, que estarà tallat al trànsit (vegeu la foto del mapa).

Després de l'entrada al centre d'Infantil i Primària, demanem als familiars que deixen lloc a l'alumnat de Secundària, que entrarà després. Així evitarem aglomeracions.

Volem demanar molta puntualitat, col·laboració i responsabilitat. I sobretot, demanem que es faça cas a les indicacions del professorat que estarà organitzant l'entrada de l'alumnat.

 

Organitzacio entrada eso

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube