-

Artículos

Hem fet festa per la Miraculosa.

La setmana passada celebràrem el tridu de la Miraculosa. Els alumnes de 6é de Primària vam fer una representació de l’aparició de la Verge a Catalina en la missa del divendres, que és la que organitzava la nostra escola. En aquesta representació, la Verge li va demanar a Catalina que fera una medalla. Nosaltres, alguns dels alumnes, vam aparèixer representat les seues parts. Va ser la missa més important de l’escola, perquè hi havia molta gent i els alumnes d’Infantil, Primària i els alumnes de l’ESO.

 

Pel matí, en el col·legi els alumnes de 4t d’ESO van fer uns jocs per als tot  l’alumnat de Primària sobre la Miraculosa, que van ser molt divertits.

María Sargues González 6é de Primària

Feu clic ací per veure les fotos dels jocs de l’escola. Feu clic ací per veure les fotos de la missa.

20171124 103343 b

Eixida a la fàbrica de GREFUSA

El dimarts 14 de novembre, els xiquets i de 3r i 4t anàrem a la fàbrica de GREFUSA en Alzira. Al arribar, ens posarem una bata i una gorra i vàrem vore a la mascota que es diu Grefusito. Ens donaren moltes coses i després anàrem a dinar a la Murta i vàrem vore el Monestir i donàrem una volta. Després vàrem córrer uns kilòmetres i jo vaig quedar el 6é.

                                                                                              Nacho Fernández   3r E. Primària

 

El dimarts 14 de novembre, els xiquets de 3r i 4t anàrem a la fàbrica de GREFUSA en Alzira i ens ensenyaren moltes coses. La fàbrica està dividida en quatre parts, la part que més ens va agradar va ser la de les pipes. Vàrem veure com feien els paquets i són els més saludables del món! Què guai, veritat?

Després anàrem a la Murta i férem un concurs sobre qui arreplegava més papers i bosses de plàstic. Allí ens menjarem un entrepà de pernil dolç i formatge i un altre de truita. Estaven boníssims. Vàrem caminar per la muntanya. S’ho passarem genial.

                                                                        Aitana Gómez i      Clara Soria 3r E.Primària

 

Fes clic ací per veure la resta de les fotos

 

IMG 20171117 WA0017 B

La festa de Sant Vicent de Paül

El dia de Sant Vicent de Paül vam anar a missa per a celebrar aquesta festa amb tots els companys de Primària. Ho vam passar molt bé amb la representació que van 

realitzar els alumnes de 4t.

Cap a les 10:30h vam anar a València a un parc molt gran, el parc de la Rambleta. Ho vam passar superbé, hi havia molts columpis repartits per tot el parc i hi podíem estar totes les classes jugant tots junts. 

Va ser fantàstic.

 

María Contel Pla i María Tejadas Florentino

 

20170927 115727 II

El taller de ceràmica valenciana

Els alumnes de 5é de Primària, en la classe de Cultura Valenciana impartida per Mari Forner, per motiu de la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats, es va proposar realitzar un taller de ceràmica valenciana del segle XVIII, titulat "les escuraetes", ja que a l'hora d'ara és típic veure a València el mercat de la ceràmica valenciana. El dia 22 de maig va començar el taller i va finalitzar el dia 12 de juny. Per a la realització del taller es va utilitzar un fang especial que no necessita cocció i endurix a l'assecat (plus), i van decorar les peces amb pintura acrílica. En l'última fase del taller per donació de Pascual Pastor, van decorar sobre vernís amb motius valencians del segle XVIII, unes peces fetes al torn, i després es van coure a 980º.

En la realització del taller van col·laborar Sunsi Martinez, Alicia Baixauli, Carmina Alcoi i, com a convidat, Pascual Pastor.

Feu clic ací per veure totes les fotos.

IMG 20170612 122147 2

 

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube