-

Ruta

Actividades

La festa de Sant Vicent de Paül

El dia de Sant Vicent de Paül vam anar a missa per a celebrar aquesta festa amb tots els companys de Primària. Ho vam passar molt bé amb la representació que van 

realitzar els alumnes de 4t.

Cap a les 10:30h vam anar a València a un parc molt gran, el parc de la Rambleta. Ho vam passar superbé, hi havia molts columpis repartits per tot el parc i hi podíem estar totes les classes jugant tots junts. 

Va ser fantàstic.

 

María Contel Pla i María Tejadas Florentino

 

20170927 115727 II

El taller de ceràmica valenciana

Els alumnes de 5é de Primària, en la classe de Cultura Valenciana impartida per Mari Forner, per motiu de la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats, es va proposar realitzar un taller de ceràmica valenciana del segle XVIII, titulat "les escuraetes", ja que a l'hora d'ara és típic veure a València el mercat de la ceràmica valenciana. El dia 22 de maig va començar el taller i va finalitzar el dia 12 de juny. Per a la realització del taller es va utilitzar un fang especial que no necessita cocció i endurix a l'assecat (plus), i van decorar les peces amb pintura acrílica. En l'última fase del taller per donació de Pascual Pastor, van decorar sobre vernís amb motius valencians del segle XVIII, unes peces fetes al torn, i després es van coure a 980º.

En la realització del taller van col·laborar Sunsi Martinez, Alicia Baixauli, Carmina Alcoi i, com a convidat, Pascual Pastor.

Feu clic ací per veure totes les fotos.

IMG 20170612 122147 2

 

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube