-

Ruta

Actividades

Celebrem la Medalla Miraculosa

El passat 27 de novembre ha sigut un dia molt especial en el nostre col·legi perquè celebrem la festa de la Verge de la Medalla Miraculosa. A causa de la pandèmia, tots els cursos vam fer la celebració a la classe i després li oferirem flors i els compromisos de cada alumne d’amor i pau. Tots junts hem cantat “María mírame”. Un cant a la Verge que ens agrada molt i en el qual li demanem que ens protegisca sempre.

Volem agrair a tots i totes la vostra assistència i participació a la festa. Tota la comunitat educativa ha posat el seu esforç i afecte perquè tot isquera com l’ocasió ho mereixia. Esperem que us agradara el deliciós torró Viena que ens hem menjat en l’esmorzar ofert per l’APA.

Us recordem que els calendaris de la Mare de Déu per a l’any 2021 ja estan a la venda per 2€. Els podeu adquirir en Porteria.

 

JAUME A. i JOSÉ M. L. (5é de Primària)

 foto prim ria

Comencem el Projecte Tessel·la

Els Centres Educatius Vicencians d'Espanya Est estem participant en l'elaboració d'un projecte educatiu comú, que hem denominat Tessel·la, i que pretén unir esforços i actualitzar l'ideari vicencià dels nostres centres. El passat dilluns vam participar en una reunió amb prop de 200 professors, i prompte vindran més col·laboracions que segur que seran molt fructíferes.

Tesela buena

Ja ha començat el nou curs 2020-2021

El nou curs 20-21 ja està en funcionament. Des del col·legi s'han posat les mesures perque els nostres alumnes puguen acudir al centre amb alegria pel retrobament en els companys i per seguir amb la seua formació. El professorat s'ha bolcat en aconseguir un inici de curs el més normalitzat possible i les famílies també han col·laborat en aquestos primers dies.

Ànim a tots.

Fes clic ací per veure totes les fotos.

 

IMG 20200907 090257 BB

Accessos: Entrada de l'inici de curs 20-21

Per raons sanitàries, l'entrada de l'alumnat el primer dia de curs (7 de setembre de 2020) es farà seguint una organització preparada per a l'ocasió (vegeu les fotos dels horaris).

Les files dels cursos en Infantil i Primària es faran en el carrer Dr. Joan Peset, que estarà tallat al trànsit (vegeu la foto del mapa).

Després de l'entrada al centre d'Infantil i Primària, demanem als familiars que deixen lloc a l'alumnat de Secundària, que entrarà després. Així evitarem aglomeracions.

Volem demanar molta puntualitat, col·laboració i responsabilitat. I sobretot, demanem que es faça cas a les indicacions del professorat que estarà organitzant l'entrada de l'alumnat.

 

Entradas y salidas del Colegio 2

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube