-

Ruta

Actividades

El taller de ceràmica valenciana

Els alumnes de 5é de Primària, en la classe de Cultura Valenciana impartida per Mari Forner, per motiu de la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats, es va proposar realitzar un taller de ceràmica valenciana del segle XVIII, titulat "les escuraetes", ja que a l'hora d'ara és típic veure a València el mercat de la ceràmica valenciana. El dia 22 de maig va començar el taller i va finalitzar el dia 12 de juny. Per a la realització del taller es va utilitzar un fang especial que no necessita cocció i endurix a l'assecat (plus), i van decorar les peces amb pintura acrílica. En l'última fase del taller per donació de Pascual Pastor, van decorar sobre vernís amb motius valencians del segle XVIII, unes peces fetes al torn, i després es van coure a 980º.

En la realització del taller van col·laborar Sunsi Martinez, Alicia Baixauli, Carmina Alcoi i, com a convidat, Pascual Pastor.

Feu clic ací per veure totes les fotos.

IMG 20170612 122147 2

 

El dia de les bicicletes

Dins del projecte dels mitjans de transport “Sense mitjans de transport no es pot viatjar”, el dijous 11 de maig, els alumnes de 1r cicle de E. Primària, han portat les seues bicicletes, patinets i patins al col·legi.

Hem gaudit, hem aprés a circular i a seguir les indicacions de les senyals.

Feu clic ací per veure totes les fotos

 

IMG 2293

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube