-

Ruta

Actividades

Mantes per a Bombers Pel Món

Avui s'ha fet entrega de les mantes recollides per a la campanya "Dona tu manta, dona calor y amor" a l'entitat Bomber Pel Món.

Agraïm la col·laboració de totes les famílies que han aportat el material sol·licitat, i també a l'APA del nostre col·legi, que ha gestionat el projecte en la nostra comunitat educativa.

Bombers Pel Món ens ha comunicat el seu agraïment per la implicació de tots i totes.

image 50403329 2

Reconeixement a l'alumnat del poble

Acte de reconeixement a l'alumnat del poble candidats i guanyadors dels premis extraordinaris i mencions honorífiques de la Conselleria d'Educacvió en els cursos 6é, 4t d'ESO i 2n de Batxillerat.

IMG 20211112 WA0020

LA CARRERA SOLIDÀRIA VIRTUAL

L'anterior cap de setmana, 8 i 9 de maig, es va celebrar en el col·legi la VI edició de la Carrera Solidària, Projecte Esfera, en forma virtual.

Tots els anys se celebra la carrera solidària en el col·legi per a recaptar fons per al Projecte Esfera. Enguany tots els diners recaptats tindran com a objectiu crear una ludoteca en el Barri de Onupaia a la ciutat de Nacala-Porte deMoçambic.

Per a conseguir els dorsals es van donar 2 euros, on també podien participar els pares i familiars dels alumnes. Per la pandèmia que patim, enguany va consistir a fer la nostra carrera solidària de manera virtual, és a dir, els participants es prenem fotografies correctament, corrent, caminant, patinant…Després aquestes fotografies s'envien per correu electrònic al tutor de cada xiquet.

Amb aquestes fotografies el col·legi realitzarà un vídeo per a mostrar en les xarxes socials. D'ací uns dies el col·legi ens informarà del total de diners recaptats i ens enviarà el vídeo amb tots els alumnes i altres participants.

Ana L., Paola C., Sandra C.

 

Cursa solidaria 2021

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube