-

Ruta

Actividades

Tornem a la feina amb noves etiquetes

Des d'avui, que hem tornat a la feina, però des de casa, posem en marxa la iniciativa de les etiquetes que farem servir els propers dies: #SanJoséDesdeCasa i #JoAprencACasa.

Ens toca aprendre a seguir en la nostra educació amb les circumstàncies que tenim. Però no per això perdem la il·lusió per aprendre i avançar, sentint-nos part de la comunitat educativa de la nostra escola San José i San Andrés de Massanassa, impregnada del carisma vicencià.

Podeu enviar fotos de les activitats escolars que esteu fent a casa. Les d'Infantil s'han d'enviar a Ruth Lila, les de Primària a Clara Penadés, i les de Secundària a José Antonio Asins o Vicent Ferrer. Si ho feu per Instagram, podrem republicar les històries si ens etiqueteu (@sanjosemassanassa).

Vos animem a fer servir les nostres etiquetes, a més de les ja conegudes #JoEmQuedeACasa i #TotAniràBé

Ànims a totes i a tots. Si som responsables, tot anirà bé!

IMG 20200323 1206081

Suspensió de les classes pel coronavirus

A/A Comunitat Educativa:

 
Us comuniquem que la Conselleria d'Educació ha determinat la suspensió presencial de les classes per a tots els nivells educatius a partir del pròxim dilluns 16 de març i, de moment, sense data de tornada. 
A partir del 23 de març, que era la data de tornada per als centres a Massanassa, rebreu les instruccions sobre les tasques a realitzar per l'alumnat, a través del correu electrònic corporatiu, tant a les famílies com a l'alumnat. 
Us indicarem diariàment, des de cada assignatura, les particularitats i els detalls del treball a realitzar, i sempre adaptant-nos a les característiques de cada etapa educativa. Com és una situació extraordinària i novedosa per a tots (professors, alumnes i pares), davant qualsevol dubte sobre les tasques proposades haureu de posar-vos en contacte amb els professors.
Una recomendació que serveix per a tots els nivells i etapes educatives és aprofitar aquest temps per a la prelectura, lectura i activitats de raonament lògic matemàtic.
Si hi ha qualsevol canvi a nivell administratiu se us notificarà a través del correu electrònic.
IMG 20200314 111630

Falles 2019

Ja tenim Fallers Majors per a les festes de Falles 2019! Ací els teniu!

 

I no oblideu els actes per a demà:

 

DIVENDRES 15 DE MARÇ:
9:00 h. Oració a San Josep en el pati del col·legi a càrrec dels i les alumnes de 5 anys, 3r de Primària, 6é de Primària i 4t d’ESO. ACTE DE PORTES OBERTES.
9:30 h.: Ofrena a la Mare de Déu pels alumnes d’Infantil, Primària i ESO. ACTE DE PORTES OBERTES.
10:00-10:30 h.: Xocolatà per a Infantil organitzada i patrocinada per la junta de l’APA. Jocs de taula per a Primària i ESO. TANCAMENT DE PORTES.
10.30-11.00h.: Xocolatà per als alumnes de Primària i ESO organitzada i patrocinada per la junta de l’APA. TANCAMENT DE PORTES.
11.15 h: Mascleto-Botellà. ACTE DE PORTES OBERTES.
11.30 h: Cremà de la falla. ACTE DE PORTES OBERTES.
12.00h. Fi de Festa.
La xaranga del col·legi ens acompanyarà durant tot el matí.

 

ALTRES COMUNICACIONS:
- Divendres 15 de març els i les alumnes de totes les etapes podran acudir al col·legi amb indumentària fallera (pantaló vaquer, blusó i mocador faller). En el cas de no portar-la hauran de
vindre amb l’uniforme escolar.
- Queda totalment prohibit entrar material pirotècnic al centre.
- El servici de menjador i les activitats extraescolar organitzades per l’APA es desenvoluparan de manera ordinària com la resta de dimarts.
- Hi haurà una aula de convivència amb un professor/a de guàrdia per als i les alumnes que incomplisquen la normativa de l’uniforme (Duguen tan sols part de l’uniforme faller p.e.), mostren
conductes contràries a les normes de convivència del centre o fasen ús de material pirotècnic.
Desitjant que pugueu afegir-vos a la celebració fallera del centre, aprofitem per desitjar-vos bones falles 2019 amb les vostres famílies.

IMG 20190314 WA0006

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube