-

Ruta

Actividades

Tota una vida - Graduació de 4t d'ESO

Ahir es va graduar la nostra classe de 4t d'ESO en un acte celebrat al pati del nostre centre.

L'acte es va viure amb molta emoció i sentiment tant pels nostres joves alumnes, com per les Filles de la Caritat, professorat i personal del centre, famílies i amics i amigues, els quals van acompanyar a la generació de 2006 que ahir posava punt i final a 13 anys en el col.legi.

A aquesta Promoció de 2022 els desitgem el millor, amb una vida plena d'aventures i aprenentatges, i els demanem que porten el carisma vicencià allà on vagen.

Que la vida vos done un camí ben llarg!

 

Fes clic ací per a veure les fotos

20220612 015848 2

Fallers i Falleres Majors 2022

Avui, a pesar del mal oratge, hem pogut realitzar tots els actes fallers prevists.

Un dels més emotius ha estat l'elecció del Faller i Fallera Major (Alejandra M. i Lucas B. de 6é de Primària), i el Faller i Fallera Major Infantil (Leo S. i Lucía F.) de la classe d'Infantil 5 anys). Ells quatre van a representar a tota la Falla San José i San Andrés. Per tant, són els nostres representants.

A més, la xaranga, integrada per alumnes i exalumnes, ha estat present per a posar alegria a la festa. Així, a mitjan matí, hem realitzat la tradicional ofrena de flors a la Mare de Déu, i també hem fet una mascletobotellà.

20220315 092456 2

El col·legi amb la Dona esportista

Hui els alumnes de 5é i 6é d'Educació Primària han assistit a l'Auditori Municipal de Massanassa a una presentació i homenatge a la Selecció Valenciana de Futbol Femenina sub 21 (Valenta) posant en valor i admirant a la dona esportista en la Comunitat Valenciana.

Massanassa per la igualtat.

 

image 6483441 B

Mantes per a Bombers Pel Món

Avui s'ha fet entrega de les mantes recollides per a la campanya "Dona tu manta, dona calor y amor" a l'entitat Bomber Pel Món.

Agraïm la col·laboració de totes les famílies que han aportat el material sol·licitat, i també a l'APA del nostre col·legi, que ha gestionat el projecte en la nostra comunitat educativa.

Bombers Pel Món ens ha comunicat el seu agraïment per la implicació de tots i totes.

image 50403329 2

Admisio de alumnes

Reservallibres

convive pamplona

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube