-

Ruta

Actividades

Tornem a la feina amb noves etiquetes

Des d'avui, que hem tornat a la feina, però des de casa, posem en marxa la iniciativa de les etiquetes que farem servir els propers dies: #SanJoséDesdeCasa i #JoAprencACasa.

Ens toca aprendre a seguir en la nostra educació amb les circumstàncies que tenim. Però no per això perdem la il·lusió per aprendre i avançar, sentint-nos part de la comunitat educativa de la nostra escola San José i San Andrés de Massanassa, impregnada del carisma vicencià.

Podeu enviar fotos de les activitats escolars que esteu fent a casa. Les d'Infantil s'han d'enviar a Ruth Lila, les de Primària a Clara Penadés, i les de Secundària a José Antonio Asins o Vicent Ferrer. Si ho feu per Instagram, podrem republicar les històries si ens etiqueteu (@sanjosemassanassa).

Vos animem a fer servir les nostres etiquetes, a més de les ja conegudes #JoEmQuedeACasa i #TotAniràBé

Ànims a totes i a tots. Si som responsables, tot anirà bé!

IMG 20200323 1206081

Suspensió de les classes pel coronavirus

A/A Comunitat Educativa:

 
Us comuniquem que la Conselleria d'Educació ha determinat la suspensió presencial de les classes per a tots els nivells educatius a partir del pròxim dilluns 16 de març i, de moment, sense data de tornada. 
A partir del 23 de març, que era la data de tornada per als centres a Massanassa, rebreu les instruccions sobre les tasques a realitzar per l'alumnat, a través del correu electrònic corporatiu, tant a les famílies com a l'alumnat. 
Us indicarem diariàment, des de cada assignatura, les particularitats i els detalls del treball a realitzar, i sempre adaptant-nos a les característiques de cada etapa educativa. Com és una situació extraordinària i novedosa per a tots (professors, alumnes i pares), davant qualsevol dubte sobre les tasques proposades haureu de posar-vos en contacte amb els professors.
Una recomendació que serveix per a tots els nivells i etapes educatives és aprofitar aquest temps per a la prelectura, lectura i activitats de raonament lògic matemàtic.
Si hi ha qualsevol canvi a nivell administratiu se us notificarà a través del correu electrònic.
IMG 20200314 111630

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube