-

Ruta

Actividades

Premis Infantil i Nadalenques

Els nostres menuts també han sigut protagonistes aquestos dies,  mentres celebravem Advent i Nadal al col·legi i l'església cantant nadalenques, també han tingut temps de rebre els premis a les millors targetes de Nadal.

Agraïm la presencia d'una ampla representació de l'Ajuntament de Massanassa que encapçalats per l'il·lustríssim Senyor Alcalde van fer entrega dels premis als nostres alumnes d'infantil.

Moltes gràcies també a l'equip docent d'infantil pel seu treball.

Enhorabona i moltes felicitats.

Bon Nadal

 

Ací podras veure més fotos.

 

b

L'hivern d'Infantil

L'alumnat d'Infantil està treballant l'hivern. Són dies excel·lents per a treballar aquesta temàtica.

Ací els teniu amb els seus treballs.

IMG 20210120 WA0001 2

Infantil: Entrada de l'inici de curs 20-21

Per raons sanitàries, l'entrada de l'alumnat el primer dia de curs (7 de setembre de 2020) es farà seguint una organització preparada per a l'ocasió (vegeu les fotos dels horaris).

Les files dels cursos en Infantil i Primària es faran en el carrer Dr. Joan Peset, que estarà tallat al trànsit (vegeu la foto del mapa).

Després de l'entrada al centre d'Infantil i Primària, demanem als familiars que deixen lloc a l'alumnat de Secundària, que entrarà després. Així evitarem aglomeracions.

Volem demanar molta puntualitat, col·laboració i responsabilitat. I sobretot, demanem que es faça cas a les indicacions del professorat que estarà organitzant l'entrada de l'alumnat.

 

Organitzacio entrada infantil

Admisio de alumnes

Reservallibres

convive pamplona

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube