-

Artículos

CANVI EN LA PORTA D'ACCÉS AL CENTRE PER A L'ALUMNAT DE SECUNDÀRIA DES DEL 9 DE GENER DE 2017

Us comuniquem que a partir del 9 de gener, l'alumnat de Secundària entrarà i eixirà per la porta gran marró del col·legi del carrer Joan Peset, cantonada amb el carrer Milagrosa. El principal motiu és evitar les molèsties que estem ocasionant a la nostra veïna d'enfront, que en aquests moments està passant per un delicat estat de salut. L'alumnat i els familiars esperen en la vorera de la seu porta, miren cap a l'interior per les finestres, recolzen els peus a la paret i hi ha alguns moments de tensió quan algun familiar tracta de corregir la situació. Desitgem preservar la seua intimitat, especialment en aquests moments.

Una segona raón, es facilitar i promoure l'alumnat que ve al centre en bicicleta. Des d'ara podran deixar les seues bicicletes dintre del centre en una zona acondicionada i més segura que al carrer.
 
Esperem que la mesura afavorisca la convivència amb els nostres veïns, la mobilitat de l'alumnat i afecte el menys possible l'organització del centre.
 
Tot agraint la vostra col·laboració d'avantmà, aprofitem l'ocasió per a desitjar-vos unes bones festes de Nadal!

CELEBREM LA SETMANA DEL DOMUND

Esta setmana celebrem al nostre centre la Setmana del DOMUND.

Una volta més famílies, alumnes i professors s'han bolcat en generositat cap els més necessitats.

Ànim i col·laboreu.

HORARI D'ATENCIÓ APA

L'horari d'atenció de l'APA a les famílies és el següent:

Dimecres de 15.30h a 16.45h en la caseta de l'APA.

També podeu demanar hora al següent correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube