-

Ruta

Noticias

CRONOGRAMA DE ACTIVIDADES MES DE JUNIO COLEGIO SAN JOSÉ

     Os remito el cronograma con las principales actividades del mes de junio.
Recibiréis detalles, en correo aparte,  de algunos de los procesos recogidos en el cronograma, como por ejemplo, el proceso de confirmación de plaza, la solicitud de beca de comedor y solicitar ser alumno de Xarxallibres (Si antes no lo eras) para el curso para el curso 2017-2018.
 
     Del 1 al 9 de Junio se confirma y formaliza la plaza escolar, se solicita el borrador de beca de comedor y se solicita ser miembro de xarxallibres si no lo eras antes. Por favor, las familias que tengan que hacer dos o los tres procesos, esperad a tener todo lo necesario para presentarlo de una sola vez  en administración. Quién solo tenga que tramitar la confirmación de plaza ya puede hacerlo desde el mismo día 1 de junio.
 
 
Atentamente
 
Ángel Sánchez
Director Pedagógico
 

En record de sor Margarita Errandonea

Vull comunicar que en el dia 22-5-17 va faltar Sor Margarita Errandonea. Fou Directora Titular del col·legi i Germana Servent de la Comunitat de Hermanas, durant 6 anys. 

EN RECORD DE SOR MARGARITA ERRANDONEA

Voldria fer present a la Comunitat Vicenciana de Massanassa (València), davant el descans etern de Sor Margarita Errandonea, no tenim més que paraules d’agraïment a Déu per haver-la conegut i de reconeixement cap ella com exemplar Filla de la Caritat.

                Entre nosaltres va viure i va estimar com una gran Filla de la Caritat, apropant-nos a la fe, a través de la seua coherència i espiritualitat vicenciana, tot contaginat senzillesa, bondat, humilitat i la tendresa de Déu amb les seues accions.

            Com a Directora Titular es va guanyar el respecte i afecte de l’alumnat, pares i mares, i professorat. Entregada a l’ensenyament, Massanassa fou la seua última destinació com a docent. Dolça en el tracte, amable, entranyable, exemple de delicadesa, sensible, apostava per la bona voluntat de les persones. Ferma en les seues decisions, es preocupava per gestionar austerament i sota els paràmetres de la pobresa, els béns materials, el que avui diem amb eficàcia i eficiència. Obria la seua generositat en repartir o acudir a l’ajuda de les famílies més necessitades de l’escola. Va iniciar les gestions per a oferir Secundària, a pesar de ser un centre només destinat a Infantil i Primària.

            En el seu rostre es reflectia que vivia per al Senyor i gràcies a les seues paraules, accions i coherència viu Jesús en el cor de molts de nosaltres.

            Sabem que quan arribe sor Margarita davant del Senyor, obrirà el seu cor i n’eixiran infinitat de noms i d’actes d’amor repartits entre tots al llarg de la seua vida exemplar.

            Moltes gràcies, sor Margarita, per la teua apassionada i exemplar entrega entre tots nosaltres.

            Descanse en pau.

Ángel Sánchez

Comunitat Educativa Vicenciana Massanassa

Finalistes al Concurs Reacciona

Els alumnes de 4t ESO, Beatriz Cardona, Vicent García, Josep Martínez i Sergio Serrano, han quedat finalistes en el Concurs Reacciona organitzat per la secció territorial de València de la Reial Societat Espanyola de Química i la Ciutat de les Arts i les Ciències.
El projecte presentat amb el títol Química, fuente de energia y salud , ha sigut realitzat des de l'assignatura de Física i Química.

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube