-

Ruta

Noticias

Informació de les eleccions al consell escolar 2019

A/A Comunitat Educativa:

 
Vos comuniquem que el pròxim 21 de novembre, seran les eleccions per a la renovació parcial del nostre Consell Escolar del centre, on estan representats tots els sectors de la comunidad educativa: Pares, alumnes, personal d'administració i servicis, professorat i titularitat del centre. 
 
Els membres del Consell Escolar participen en les decisions i projectes més trascendents que afecten a la comunitat educativa. Ser membre del consell és una oportunitat per a representar el teu sector i contribuir a la millora contínua del col·legi dels teus fills i filles.
 
Fins el dia 6 de novembre teniu plaç per a presentar les vostres candidatures a membre del consell escolar.

REUNIONES INFORMATIVAS INICIO DE CURSO EN SECUNDARIA

Estimados padres y madres:
Os convocamos a la reunión grupal de inicio de curso con los tutores en la que os explicaremos aspectos generales del mismo y os informaremos sobre temas de interés para el  1er trimestre, en los que deberemos estar coordinados/as.
La reunión tendrá lugar en las respectivas clases en el siguiente horario:
1º ESO: Miércoles 25 de septiembre de 2019 a las 18:00 h
2º ESO: Miércoles 25 de septiembre de 2019 a las 18:00 h
3º ESO: Martes 24 de septiembre de 2019 a las 19:00 h.
4º ESO:Lunes 23 de septiembre de 2019 a las 19:00 h.

Classes suspeses el divendres 13-9-19

Donat que Massanassa es troba en situació d'Alerta Roja per risc de fortes pluges i tempestes, i seguint el comunicat que l'Ajuntament de Massanassa ha fet públic, en què es decreta el tancament dels centres escolars de la població, anunciem que demà divendres 13 de setembre de 2019 SE SUSPENEN LES CLASSES, i el centre romandrà tancat, i no prestarà ningún servei.

Alhora, recomanem que s'actue amb molta precaució i es faça cas de les indicacions que donen les autoritats (Ajuntament de Massanassa, Generalitat Valenciana, Centre d'Emergències, etc.).

Admisio de alumnes

Reservallibres

convive pamplona

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube