-

Ruta

Actividades

3r d'ESO a la Ciutat de les Arts i les Ciències

El passat 19 de maig els alumnes de 3r d'ESO acompanyats pels professors Maribel G., Carlos M. i el seu tutor Vicent F. van visitar la Ciutat de les Arts i les Ciències on van gaudir d'una jornada de ciència i saviesa amb la realització d'un taller de màgia química i moltes sorpreses més.

Enhorabona a tots.

 

3r ciutat arts

Descobrint les profunditats de l'oceà

El passat 4 de maig els nostres grups de 6é de Primària i 1r d'ESO van anar a descobrir l'Oceanogràfic de València, en una nova activitat intercicles que va agradar a l'alumnat i al professorat. Es veu que l'excursió va agradar molt i que va possibilitar un dia de convivència únic entre alumnat de cicles diferents.

WhatsApp Image 2021 05 04 at 23.18.55 5

Celebrem la festivitat de Santa Lluïsa

Al col·legi s'ha celebrat aquesta setmana Santa Lluïsa de Marillac, cofundadora de les Filles de la Caritat i per tant la primera germana servidora dels més necessitats.

El dilluns celebràrem una Eucarístia en la qual participaren per grups i amb la distància de seguretat els diferents cursos escolars organitzats per etapes.

Com sempre va ser una celebració especial dirigida pel pare Ricardo en la qual els alumnes participaren activament.

Moltes gràcies a tots.

 

IMG 0880 b

 

Ací teniu les fotografies dels grups d'ESO

 

 

3r d'ESO recorre la història de Gandia

El passat dimarts 4 de maig de 2021 l'alumnat de 3r d'ESO va anar a Gandia a visitar el Palau Ducal i fer una visita guiada pel centre històric.

A la visita van poder descobrir la grandesa de Gandia durant el segle XV, amb Ausiàs March i Joanot Martorell, i les èpoques posteriors, segles XVI-XVIII, amb modificacions del Palau Ducal i el creixement de la ciutat.

Fou un gran dia, i tota la classe va gaudir d'una oportunitat única de poder aprendre fora de classe en temps de pandèmia.

IMG 20210504 131653 2

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube