-

Ruta

Actividades

Le Petit Prince

L'alumnat de Francés de 1r, 2n i 3r d'ESO va anar el dijous 20 de febrer al teatre La Rambleta de València a veure la representació teatral de l'obra "Le Petit Prince". Aquesta obra d'Antoine de Saint-Exupéry va servir al nostre alumnat per posar en pràctica els seus coneixements de francés, i per a reflexionar sobre els famosos consells que ofereix aquesta obra, que segur que posaran en pràctica a partir d'ara.

Feu clic ací per a veure totes les fotos.

 

IMG 20200220 093803 2

2n d’ESO per la història

El dimecres 29 de gener de 2020 la classe de 2n d’ESO vam fer una excursió per a endinsar-nos més en la història d’Europa. Vam entrar al monestir de Sant Jeroni de Cotalba, a Alfauir, i ens vam recordar de la classe d’Historia, perquè vam veure les parts del monestir que hem estudiat a classe. Per fora el monestir semblava molt antic i vell però per dins conserva moltes coses de la seua època, com la Sala Capitular, que em va agradar molt i tenia una escala de caragol molt xula feta per Pere Comte, l’arquitecte de la Llotja de València. Hi havia també la cripta familiar del poeta medieval Ausiàs March. També hi havia una còpia del quadre de l'últim sopar feta amb carbó. Finalment visitàrem l'aqüeducte del monestir que és de l'edat mitjana. A mi el que més m'ha agradat ha sigut el quadre fet amb carbó perquè semblava molt paregut a l’original però amb blanc i negre. 

Després vam anar al monestir de Santa Maria de la Valldigna, a Simat de la Valldigna. A primera vista el monestir es veia molt ben conservat encara que el monestir està en ruïnes i deshabitat. El més important per a mi d’aquest monestir era la font d’aigua en tot el mig del monestir, el terra de marbre de l'església i el palau de l’abat, i que tot era molt gran. En general nosaltres (2n d’eso) ens ho hem passat molt bé en un viatge per la història d’Europa.

Fabrizio M (2n d’ESO)

 

Feu clic ací per a veure més fotos

IMG 20200129 124020 2

Preparant l'esmorzar solidari

Avui a la tutoria hem preparat l'esmorzar solidari del proper dilluns 3 de febrer.

A la classe de 2n d'ESO hem fet una activitat per veure com de difícil és pensar en els altres i repartir justament un premi entre totes i tots. Al final tots els equips hem perdut, però hem aprés que patim quan els avariciosos es queden amb el benefici dels pobres. Hem viscut, ens hem divertit i hem aprés.

El dilluns, en canvi, farem el pas per ser solidaris i pensar en els empobrits de la terra.

Feu clic ací per a veure totes les fotos.

IMG 20200131 111309 2

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube