-

Ruta

Actividades

SANGta Lluïsa. Donació de sang.

El passat dia 9 de maig es va celebrar el dia de Santa Lluïsa al nostre col·legi San José i San Andrés, encara que d’una manera un poc especial ja que, els alumnes de 3r d’ESO vam organitzar una campanya de donació de sang, perquè… hi ha una millor manera d’honorar a Santa Lluïsa en el seu dia especial que no siga ajudant als altres?

Aquesta campanya va durar de 16.30h a 20.30h, es van fer uns photocalls amb els que tots els donants que volien es feien alguna fotografia, en companyia de la Goteta Tita.

A l'eixida, per a recuperar-se, podien elegir entre alguna beguda i aliment que oferíem, a més d’un imant de record.

Per últim, moltes gràcies a totes les persones que van donar sang, la gent que va vindre al centre i a tots els alumnes i pares que han compartit el missatge.

Naia R. (3r ESO)

 

Fes clic ací per veure totes les fotos

 

IMG 4137

6é i 1r ESO. Senderisme i orientació a Cullera

Quin dia més genial ahir 16 de maig...

Els alumnes de 6é  d'Educació Primària i 1r d'ESO acompanyats pels professors d'Educació Física i tutors van realitzar un ruta de senderisme per la serra de Cullera.

Eixírem a les 10.15h des del far i pujàrem fins la senda que travessa la serra fins arribar a la bola meterològica en el cim més alt de la muntanya de Cullera.

Quina aventura!!!

La senda oferia unes vistes estupendes de tota la costa de Cullera i ho vam disfrutar molt.

Quan arribàrem a la bola i pensàvem que ja hi havíem acabat encara ens faltava la sorpresa final...  calia anar fins el castell.

L'últim tram va ser molt divertit ja que quasi tot era costera avall i entre vegetació.

Finalment arribàrem al castell sobre les 13,15h i pujàrem a l'autobús de tornada, cansats però molt satisfets per l'activitat realitzada.

Els alumnes es portaren com autèntics campions.

Enhorabona a tots.

 

Fes clic ací per veure la resta de fotos

 

IMG 5022 bbb

Una setmana al sol de Tenerife

La setmana que va del 24 al 29 d'abril d'aquest any, la nostra classe de 4t d'ESO va fer el seu viatge de final d'etapa a Tenerife. El viatge de sol i platja es va convertir en molt més que això, perquè des del principi, amb els amics de Gandia, ja es va veure que el viatge s'anava a convertir en un conjunt d'aventures i anècdotes que quedaran en la memòria de la nostra classe de 4t. Com la pluja del dia que van anar a la platja, la boira dalt del Teide, el canvi d'autobús quan van anar al parc aquàtic, els innombrables viatges escales amunt i avall per Puerto de la Cruz, les nits a Azúcar, els avistaments de dofins, etc.

Sense dubte, una aventura que, sobretot, va servir per a unir encara més als nostres joves de 4t.

 

Fes clic ací per a veure les fotos

 

IMG 20220424 WA0020

Visita al Bioparc

El Bioparc ha resulta una experiència d'allò més emocionant per als nostres alumnes de 6é d'Educació Primària i 1r d'ESO.  El passat dia 10  visitaren el recinte per veure la gran quantitat d'animals que hi trobem alli. Els alumnes sols havien vist algunes de les espècies a la televisió, per aixó era divertit veure amb quins ulls miraven aquestos majestuosos animals que sols podem trobar en paratges tant llunyans com l'Àfrica o Àsia.

Quina bogeria tindre tan a prop elefants, lleons o cocodrils...que grans que hi són.

Quin dia més divertit, inoblidable. De segur que le recordem molt de temps.

La visita, a més va resultar molt entretinguda i didàctica gràcies a les explicacions dels monitors i professors que havien preparat l'activitat d'allò  més bé.

A més van disfrutar d'una climatologia estupenda...que més es pot demanar???

Esperem podem seguir disfrutant de dies com aquestos en els pròxims cursos.

 

Fes clic ací per veure la resta de fotos.

 

WhatsApp Image 2022 05 11 at 11.28.13 AM bbb

Admisio de alumnes

Reservallibres

convive pamplona

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube