-

Ruta

Actividades

Projecte Carrers de Massanassa

Els alumnes d'ESO, durant el curs 2021/2022, han dut a terme un projecte d'investigació interdisciplinari amb l'objectiu de conèixer la història i evolució dels carrers de Massanassa que hi ha al voltant del nostre col·legi. Els alumnes han buscat informació a la Biblioteca Municipal i han preguntat als veïns de Massanassa. El projecte s'ha coordinat des de les àrees de Valencià, Història, Informàtica i IAEE. Cada equip de treball ha elaborat i produït un vídeo explicant la història d'un carrer i realitzant entrevistes als veïns.

 

Carrer massanassa 222

Ploma i Paper reparteix premis

El passat divendres 10 de juny es va celebrar l'acte d'entrega dels guardons del Concurs Literari Ploma i Paper 2022 de narrativa en valencià, en la seua onzena edició. L'acte va comptar amb la presència de l'alumnat des de 4t de Primària fins a 4t d'ESO, l'il·lustre senyor alcalde de Massanassa, Paco Comes, la regidora d'Educació, Begoña Nieva, el director de la Biblioteca de Massanassa, Francisco Rodrigo, el professorat, les representants de l'AMPA, i moltes famílies que ens van acompanyar.

En un acte que va ser ràpid i molt directe, es va fer entrega dels premis als guanyadors i guanyadores, amb els següents guardons:

Categoria A (destinada a alumnat de 5é EP, 6é EP, i 1r ESO)

1r premi: Una mirada hipnotitzadora, de Raquel OP (1r d'ESO)

2n premi: Els desitjos de Valèria, de Gonzalo LM (5é Primària)

3r premi: L'ordinador misteriós, d'Elies PP (5é de Primària)

Categoria B (destinada a alumnat de 2n, 3r i 4t d'ESO)

1r premi: Una finestra a l'esperança, de Mar BM (4t d'ESO)

2n premi: Lluitant per la meua vida, de Marta MM (3r d'ESO)

3r premi: Sabates de ferro, de Lucía GG (2n d'ESO)

Categoria C (destinada a exalumnat)

1r premi: Vida, de Susana CC 

 

Fes clic ací per a veure les fotos

 

WhatsApp Image 2022 06 10 at 3.10.09 PM 21 2

 

Concurs PLOMA i PAPER. Entrega de premis.

Estimades famílies.
Des del centre tenim el plaer de convidar-vos el pròxim divendres 10 de juny a les 10h a l'acte de portes obertes d'entrega de premis del concurs de narrativa en valencià Ploma i Paper en la seua XI edició en el pati al nostre centre.
Aquest any hem comptat amb la participació de 56 alumnes, des de 4t d'Educació Primària fins a 4t d'ESO, a més de la categoria d'exalumnes del centre.
Un altre any hem de donar les gràcies a tots els alumnes que han participat i als membres de la Comunitat Educativa per la seua dedicació i entrega en portar endavant aquest acte.
Us esperem a tots el divendres.
Moltes gràcies.
 
Web Ploma i Paper

Admisio de alumnes

Reservallibres

convive pamplona

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube