-

Ruta

Actividades

Entrega premis PLOMA i PAPER X edició

El passat divendres 11 de maig es va celebrar l’entrega de premis de la X edició del Certamen Literari de narrativa en valencià, Ploma i Paper, organitzat pel nostre centreSan José i San Andrés.

Com en anys anteriors, l’acte va comptar amb la presència dels cursos escolars que participaven al concurs, membres de la comunitat educativa i es va realitzar al pati a les 10h.

Cal destacar la dedicació del jurat format per Mar Francisco, professora del centre; Teresa Carmona, tècnica en infermeria al col·legi; i Joaquín Puchades, membre de JMV, que van elegir per unanimitat guanyador/a en la Categoria A, destinada a alumnes de 5é, 6é i 1r ESO; a l’obra titulada:

 

Ballar i no pensar

De Maria de la Concepción Picó, de 1r d’ESO

 

D’aquesta manera queden finalistes les següents obres a la Categoria A:

 

L’ànec de cristall, d’Aitana López Casañ, de 1r d’ESO (2n premi).

 

Allò que va passar, d’Irene Serrano Mora, de 1r d’ESO (3r premi).

 

                De la mateixa manera es decideix per unanimitat atorgar el premi de guanyador en la Categoria B, dedicada a alumnes de 2n, 3r i 4t ESO, a l’obra titulada:

Coordenades de vida o mort

  D’ Ainhoa Català Martínez de 3r d’ESO

 

                D’esta manera, queden finalistes les següents obres a la Categoria B:

 

La veïna imaginària, d’Alba Baixauli Betoret, de 2n d’ESO (2n premi)

 

Ron, el meu millor amic, de Susana Folgado Portalés , de 4t d’ESO (3r premi)


Finalment, es decideix per unanimitat atorgar el premi de guanyador en la Categoria C, dedicada a exalumnes, a l’obra titulada:

Renàixer

 De Susana Cercós Cubillos, exalumna

A més en aquesta edició hem volgut entregar els diplomes als guanyadors de la passada edició que no el van poder rebre per l’estat de confinament. Enhorabona també per a ells.

No oblidem, felicitar a tots aquells que, sense guanyar, han deixat la seu empremta i que de segur tenen la seua oportunitat en les pròximes edicions.

A més, volem agrair l’assistència de l’Il·lustríssim senyor alcalde de Massanassa, Francisco Comes; el director de la biblioteca municipal de Massanassa, Francisco Rodrigo; Begoña Nieva, regidora d’Educació; la presidenta de l’APA, Ana Puchalt; la Directora Titular, Sor Asunción Molada, i el Director Pedagògic del centre, Ángel Sánchez.

Moltes gràcies a tots ells per donar suport a aquest projecte que ja és una autentica realitat.

Per últim, recordar a tots aquells membres de la comunitat educativa què amb el seu esforç fan possible la realització i celebració del nostre concurs literari cada any.

Enhorabona a tots i fins l’any que ve.

 

IMG 20210611 104236 B

 

 

Fes clic ací per veure la resta de fotografies de l'acte.

 

 

Ja s'han graduat

El nostre grup de 4t d'ESO es va graduar el passat dissabte 12 de juny en un acte bonic i molt emotiu realitzat al pati de la nostra escola.

L'acte va servir de comiat per a la promoció de 2021, que va maniferstar la seua alegria i agraïment per tots els bons moments viscuts durant la seua vida al col·legi.

A tots ells els desitgem un futur brillant i ple d'aventures i noves coneixences.

Sempre tindreu ací la vostra casa.

IMG 20210612 213404 2

 

Fes clic ací per veure més fotografies

1ESO visita l'escola de capatassos

El passat dilluns 7 de juny la nostra classe de 1r d'ESO va tornar a anar d'excursió per treballar temes del seu àmbit. Aquesta vegada van anar a l'escola de capatassos de Catarroja.

IMG 20210607 WA0003

Èxit al concurs literari SAMBORI

Aquest any estem d'enhorabona al col·legi perquè quatre dels nostres alumnes han aconseguit guanyar el premi Sambori en la seua categoria. El concurs literari Sambori és el premi literari per a escolars més important a la Comunitat Valenciana.

El passat dissabte 22 de juny els alumnes acompanyats pels seus familiars i una representació de professors acudiren a l'entrega de premis, la qual en aquesta edició es va celebrar al Castell d'Alaquàs, un marc incomparable per un esdeveniment d'aquest tipus i on els alumnes van gaudir d'un moment molt emocionant.

Cal assenyalar que dos dels nostres alumnes ja coneixien l'experiència al haver aconseguit el premi en edicions anteriors però per als altre dos era la primera volta i va ser un moment inoblidable i que de segur esperen repetir en pròximes edicions.

Tota la comunitat educativa i especialment el professorat està molt satisfet per l'esforç i el treball realitzat pels alumnes i que ha suposat un gran èxit personal per a ells.

Enhorabona als quatre i esperem repetir l'any que ve.

Moltes gràcies a tots.

 

IMG 1025

 

Fes clic ací per veure la resta de fotos.

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube