-

Ruta

Actividades

Graduats en un moment especial

El passat dissabte 12 de setembre la nostra classe de 4t d'ESO es va graduar en un acte emotiu i intens, en el qual es van entregar les orles i els premis extraordinaris.

La promoció 2007-2020 no va poder celebra la graduació ni el viatge de final de curs degut al confinament que vam patir en juny. Però l'escola devia un comiat digne a aquests joves que han seguit amb nosaltres per damunt de totes les circumstàncies!

També es va acomiadar José Alfonso, després de molts anys al cap de la nostra APA, i altres membres, fet que ha generat una renovació en l'entitat.

Vos desitgem un futur ple d'aventures i noves descobertes. Ja sabeu que aquesta serà sempre la vostra casa!

I enhorabona, 4t d'ESO! Ja us heu graduat!

 

Feu clic ací per a veure les fotos.

IMG 20200912 222859 2

ESO: Entrada de l'inici de curs 20-21

Per raons sanitàries, l'entrada de l'alumnat el primer dia de curs (7 de setembre de 2020) es farà seguint una organització preparada per a l'ocasió (vegeu les fotos dels horaris).

Les files dels cursos en Infantil i Primària es faran en el carrer Dr. Joan Peset, que estarà tallat al trànsit (vegeu la foto del mapa).

Després de l'entrada al centre d'Infantil i Primària, demanem als familiars que deixen lloc a l'alumnat de Secundària, que entrarà després. Així evitarem aglomeracions.

Volem demanar molta puntualitat, col·laboració i responsabilitat. I sobretot, demanem que es faça cas a les indicacions del professorat que estarà organitzant l'entrada de l'alumnat.

 

Organitzacio entrada eso

Adeu 2019-2020

IMG 20200703 WA0001

Avui posem punt i final al curs 2019-2020, un curs marcat per la pandèmia del covid19, però també un curs ple d'aprenentatges, anècdotes i noves descobertes.

Volem donar les gràcies a totes les persones que han confiat en nosaltres, a la nostra associació de pares i mares que tant ens ajuda, i sobretot a la comunitat de les Filles de la Caritat, que ens acompanyen i ens guien.

Esperem retrobar-vos el proper curs 2020-2021.

Bon estiu!

L'APA amb el Ploma i Paper

L’APA ha repartit els premis als guanyadors del concurs Ploma i Paper en la seua IX edició. Davant les circumstàncies actuals que ens impedeixen l’assistència a les classes presencials i al no poder realitzar l’acte institucional d’entrega de premis al centre escolar; l’APA s’ha desplaçat als domicilis dels alumnes i exalumnes seleccionats aquest any com a guanyadors a les distintes categories al Ploma i Paper i els ha fet entrega personalment del seu premi.

En un acte senzill però carregat d’emocions, els premiats han agraït molt aquest gest de l’APA dins de la complicada situació que hem viscut i han valorat positivament el seu esforç.

Donem les gràcies a l’APA del col·legi San José i San Andrés per la seua dedicació i participació en les celebracions escolars.

Fes clic ací per veure les fotos.

 

IMG 20200609 WA0009 b

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube