-

Ruta

Actividades

Dia de la Miraculosa

El passat dia 26 de novembre el vam dedicat a realitzar diferents activitats per celebrar el dia de la Miraculosa al centre amb els nostres alumnes.

Sempre resulta un dia molt especial per tota la comunitat educativa i es realitzen diverses activitats per fer-ho lúdic i atractiu per l'alumnat.

D'aquesta manera els alumnes disfrutaren d'una jornada amb una sessió d'interioritat, una xicoteta ofrena a la Verge i un scape room a secundària que va ser molt divertit i els alumnes van haver de posar tot el seu enginy per resoldre'l.

Moltes gràcies a Pastoral pel treball realitzat.

El pròxim any segur que hi ha noves sorpreses.

Fes clic ací per veure la resta de fotos.

IMG 3042 B

TRIDU DE LA MIRACULOSA

Un any més hem celebrat amb molt de goig el Tridu a la Miraculosa.

Especialment emotiu va resultar la celebració del passat dia 25 quan a la parroquia de Sant Pere es reunirem gran part de la comunitat educativa del col·legi per realitzar tots junts el nostre homenatge a la Miraculosa, la nostra mare.

Els alumnes de 6é representaren el tradicional teatre dedicat a Santa Catalina Labouré i la Medalla Miraculosa i després alumnes de les dues etapes, primària i secundària, portaren a terme gran part de la celebració que previament havien preparat a classe amb el professorat.

Una volta més, va ser una acte bonic i entranyable, perfectament acompanyat pel cor, gràcies al qual tots els presents cantaven d'allò més bé en un ambient de cordialitat i acompanyament.

Ens vegem l'any que bé.

Vixca la Miraculosa.

 

Fes clic ací per veure la resta de les fotos

IMG 3006 b

Massanassa dona la cara.

Els alumnes d'Educació Secundària han participat el passat dia 25 de novembre en la jornada contra la violència de gènere, organitzada per l'Ajuntament de Massanassa.

Des del centre s'ha treballat a la tutoria, entre altres coses, què s'entén per violència de gènere o els tipus de violència de gènere. A més,  s'ha intentat contribuir a trencar els estereotips sexistes i qüestionar els conceptes tradicionals de masculinitat i feminitat.

L'Ajuntament ha proporcionat el material necessari i un protocol d'actuació per saber que cal fer davant una situació de violència de gènere, on sempre cal actuar el més prompte possible.

L'activitat ha finalitzat amb un acte a la Plaça de l'Ajuntament on els nostres alumnes i representants de l'IES han llegit una serie de comunicats que han sigut preparats amb anterioritat.

Davant qualsevol tipus de violència de gènere, recorda...NO ESTÀS SOLA

 

Fes clic ací per veure les fotos.

 

IMG 2992 B

Fira de la salut

S'ha celebrat al nostre col·legi la Fira de la salut. Els alumnes han disfrutat molt a les diverses parades on els han ensenyat recursos i consells de com actuar front una emergència mèdica. A més van rebre les explicacions dels bòmbers, Guardia Civil, Polícia Local i els metges que van fer les delicies dels més menuts i fins i tot dels majors.

Va ser un dia molt especial!!!

Moltes gràcies a tots els que han fet possible la realització d'aquesta fira amb la seua participació i organització.

 

Fes clic ací per veure totes les fotos.

 

IMG 9021 b

Admisio de alumnes

Reservallibres

convive pamplona

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube