-

Ruta

Actividades

Graduació de 6é de Primària en 1r d'ESO

El passat divendres 11 de desembre es va celebrar l'acte de graduació del nostre alumnat de 6é de Primària que enguany està cursant ja 1r d'ESO. La pandèmia del covid va fer suspendre en juny el festival de final de curs, que és quan tradicionalment es realitza l'acte de graduació.

L'acte no va poder comptar amb la presència de familiars, però sí que va comptar amb la presència de la nostra directora titular, el director pedagògic, la tutora de 6é de Primària, els dos tutors actuals de 1r d'ESO i la presidenta de la nostra APA.

Durant la cerimònia hi hagué alguns discursos, es van donar els reconeixements escolars corresponent a l'etapa de Primària, i també les tradicionals orles.

Ara, oficialment, el nostre grup de 6é de Primària del curs 19-20 ja s'ha graduat! Enhorabona!

IMG 20201211 WA0013

Campaña del Kilo y Celebraciones de Navidad

Primero de todo, agradeceros vuestra participación en el DOMUND, recogimos la cantidad 561€ que han sido donados a las Obras Misionales Pontificias  
Siguiendo el Plan de Evangelización Anual, en las próximas semanas previas a la fiesta de la Navidad, el colegio está preparando las siguientes actividades:
1.Durante la semana del 14 al 18 de diciembre os invitamos a participar en la Campaña del kilo solidario. Los alumnos pueden traer productos no perecederos, también se puede traer juguetes que estén en buen estado y que los niñ@s no utilicen. La campaña del kilo solidario irá destinado a: Cáritas de Massanassa y al proyecto Rehoboth de Valencia. Todos los productos y juguetes se guardarán en el aula ordinaria.
2.Entre el viernes 18 y el martes 22 de diciembre,los alumnos juntos con sus tutores y profesores celebrarán la Navidad, este año las familias no podéis asistir, pero os haremos llevar mediante el correo electrónico y/o las redes sociales oficiales del colegio los villancicos preparados por los alumnos, en la acción de gracias de sus celebraciones.
 
Os deseamos una Feliz Navidad, que Jesús nazca en cada uno de vuestros hogares y un prospero año nuevo.
 
Caritas Massanassa b

POBLATS NEOLÍTICS A 1r D'ESO

Els alumnes de 1r d'ESO han realitzat un projecte a l'assignatura de Tecnologia desenvolupant els continguts de l'àmbit realitzat amb Història.

Us deixem l'enllaç al blog de l'assignatura de Tecnologia on podeu veure totes les fotos.

Fes clic ací.

 

Cabanya Neolitic

DIA INTERNACIONAL PER L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CAP A LES DONES

El passat dia 25 de novembre van celebrar al col·legi el Dia internacional per l'eliminació de la violència cap a les dones.

Els alumnes van participar activament en la realització de diverses activitats on van prendre consciència de la necessitat d'eliminar aquest mal a la nostra societat amb la finalitat de fer un món millor.

IMG 20201125 132745

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube