-

Ruta

Actividades

S'apropa Ploma i Paper

S'apropa ja la data límit d'entrega de les obres que es vulguen presentar al concurs literari Ploma i Paper.

Com sabeu, el nostre concurs literari Ploma i Paper celebra enguany la seua onzena edició. I la data límit per a entregar les obres és el dia 11 de març de 2022. Queda ara un mes.

Així que no perdeu l'oportunitat i feu un bon treball per al nostre concurs.

Ací teniu un enllaç a les bases d'aquesta edició 2021-2022.

 

Animeu-vos a participar.

IMG 20220127 WA0011 2

L'astrofísica a l'abast dels alumnes de 1r d'ESO

Els alumnes de 1r d'ESO acompanyats pels seus professors han assistit a l'Auditori Municipal a la presentació d'un llibre d'astrofísica, del qual és autor el nostre vei del poble, Vicent Pèris i han visitat l'exposició de fotografies en gran format que han estat presses als observatoris d'Aras de los Olmos (València) i Calar Alto (Almeria).

El dia d'avui, ha sigut una bona oportunitat per gaudir de l'espai com mai l'havien vist i aprendre més coses sobre totes les meravelles que ens envolten.

Ànim, i a veure si tenim entre els nostres alumnes a futurs astronautes.

 

image 72192707 B

 

4t va de llibre en llibre

El passat dimarts 25 de gener de 2022 el grup de 4t d'ESO va anar d'excursió a visitar la biblioteca Joan Reglà de la Universitat de València i el monestir de Sant Miquel dels Reis, seu de la Biblioteca Valenciana i de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.

L'alumnat de 4t va descobrir l'ambient universitari, el funcionament d'una gran biblioteca de consulta com de no consulta, i a més va visitar el monestir de Sant Miquel dels Reis amb una visita guiada.

La pluja no va aigualir una jornada molt interessant i divertida per al nostre alumnat.

 

Fes clic ací per a veure totes les fotos

 

IMG 20220125 WA0000

Descubriendo los Murciélagos.

Desde la asignatura de Biología y Geología de 1º y 4º ESO se realizó en diciembre un taller y charla de concienciación de la importancia de la integración de la biodiversidad en nuestros pueblos y ciudades, su utilidad, beneficios y necesidad para un modelo de desarrollo sostenible y amable con las personas y el medio natural. Vino la experta en murciélagos Sandra Córdoba (encargada del proyecto "Aliats" en Bodegas Enguera) y voluntaria de SECEMU (Asociación Española para el Estudio y Conservación de los Murciélagos). 
 
En la charla, los alumnos pudieron ver la función biológica de estos animales como controladores de plagas de cultivos y de insectos nocivos para el ser humano (mosquitos), diversos aparatos de medición y estudio y las cajas refugio que se utilizan para favorecer su nidificación. 
 
Además, desde Bodegas Enguera se nos han cedido al colegio dos cajas refugio que se instalaron el pasado jueves para que podamos participar como centro educativo en este proyecto de conservación e integración de la fauna autóctona que está amenazada como es el caso del murciélago de cabrera (Pipistrellus pygmaeus) que esperamos poder observar pronto en estos nuevos refugios.
 
 
cajas refugio

Admisio de alumnes

Reservallibres

convive pamplona

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube