-

Ruta

Actividades

Científics per un dia

Els alumnes de 4t d'ESO de l'assignatura de Biologia hem realitzat una activitat complementària d'allò més interessant.

En primer lloc visitàrem el Museu de Ciències Naturals al Jardí de Vivers (València) on vam gaudir d'una visita guiada on vam descobrir el procés evolutiu de les espècies animals.

Després ens desplaçarem fins el campus de Burjassot on vam realitzar a la facultat de Biologia un taller sobre l'anàlisi d'egagròpiles. Quina cosa més curiosa...conèixer el que mengen els animals a partir de les restes que regurgiten.

Va ser del més impactant fer descobriments a través dels aparells que hi havia a la nostra disposició.

Realment va ser una experiència irrepetible, que ha fet plantejar-se a més d'un alumne la possibilitat de seguir estudiant aquesta rama acadèmica en el futur.

Molta sort  i ànim.

IMG 3917 BBB

 

Fes clic ací per veure la resta fotos

La València històrica, pas a pas

Descobrir la València històrica a través de les explicacions de cada company i companya. Aquesta va ser l'activitat que la classe de 4t d'ESO va realitzar el passat dijous 24 de febrer. Cada edifici, cada temple, cada església... era explicada per una persona, que transmetia a la classe tota la informació rellevant, com l'època de construcció, els usos, les característiques arquitectòniques... Així fou tot el dia, en una marató en la qual es van visitar una vintena d'edificis, com la Llotja de la Seda, la Catedral, el Mercat Central, Sant Agustí, l'Ajuntament, Sant Nicolau, Sant Joan de l'Hospital, el palau del Marqués de Dos Aigües, etc. 

Fou un dia molt complet, i l'alumnat de 4t va poder superar el cansament i s'ho va passar molt bé.

 

Feu clic ací per a veure més fotos

 

20220224 110211 2

Resultados de la encuesta sociológica sobre residuos en el hogar.

La encuesta era anónima y el alumnado de 1º de ESO desde Tecnología podía preguntar a cualquier persona conocida o no. Al menos tenía que preguntar a dos.
Y estos son los resultados obtenidos y recopilados por el alumnado de 4º MAP.
Se ha hecho una comparativa con 2015 donde casualmente también se preguntaron a 37 personas. Parece que los datos mejoran ligeramente.

Link:https://coletecnoinfo.wordpress.com/

 

20220218 131856 b

ESMORZAR SOLIDARI 2022

El passat dia 11 de febrer vam celebrar al centre l'Esmorzar Solidari.

Els alumnes de 3r d'ESO van ser els encarregats de preparar l'esmorzar que després van repartir entre totes les aules del col·legi.

Ací vos deixem un document que han preparat (feu clic en aquest enllaç).

 

image 67236097 b

Admisio de alumnes

Reservallibres

convive pamplona

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube