-

Ruta

Actividades

JORNADAS DE PUERTAS ABIERTAS COLEGIO SAN JOSÉ (MASSANASSA)

Os invitamos a conocer nuestro centro, a través del proyecto ABIERTO POR AJEDREZ, que viviremos entre alumnos y alumnas, profesoras y profesores, los días 12 y 13 de abril. de 10,00 a 12.00 horas.
     Si alguna familia de matrícula nueva, está interesada en conocer la sección de infantil, de 9.15 a 10.00 horas, podrá acudir al centro y con visita guiada, y manteniendo las medidas de seguridad, podrá conocer la ubicación, el profesorado y la dinámica de la etapa.
 
     Os adjunto los talleres sobre ajedrez que componen el proyecto y que disfrutarán nuestros alumnos de las 3 etapas educativas. A su vez, el grupo escolar de 5º de Primaria y el de 3º de ESO, nos deleitarán con el resultado de su proyecto de Teatro Educativo.
     Contaremos con el apoyo, organización y asesoramiento del profesor de ajedrez, árbitro internacional, creador de la Escuela de Ajedrez Pensamiento Audaz y Presidente de la Asociación Valenciana de Ajedrez Inclusivo, Sergio Fernández Ayuso, que durante dos años ha estado realizando un proyecto de ajedrez, en las aulas del centro desde 5 años a 3º de ESO, subvencionado por la Asociación de Padres y Madres el centro. A su vez, ha realizado formación sobre el uso pedagógico del ajedrez en el aula con el profesorado de las 3 etapas educativas del centro.
 

SESSIONS ACTIVITATS/ESPAIS/

12 ABRIL

AULA VIDEOS

JUGADAS MAESTRAS

AULA TABLETS  AJEDREZ ONLINE

ZONA AJEDREZ CLÁSICO

ZONA AJEDREZ TARJETAS        Y CARTAS

ZONA PUZZLES DE AJEDREZ

XECBALL

AJEDREZ GIGANTE

ESCAPE ROOM


OBRA TEATRO

ALUMN@S

3º ESO

 

Aula 4º ESO

AULA INFORMÁTICA

PATIO

AULA 1º PRIMARIA

AULA 2º PRIMARIA

PATIO

PATIO

BIBLIOTECA

AULA

 3º ESO

13  ABRIL

AULA VIDEOS

JUGADAS MAESTRAS

AULA TABLETS  AJEDREZ ONLINE

ZONA AJEDREZ CLÁSICO

ZONA AJEDREZ TARJETAS 

Y CARTAS

ZONA PUZZLES DE AJEDREZ

XECBALL

AJEDREZ GIGANTE

ESCAPE ROOM


OBRA TEATRO

ALUMN@S

5º PRIMARIA

 

Aula 4º ESO

AULA INFORMÁTICA

PATIO

AULA 1º PRIMARIA

AULA 2º PRIMARIA

PATIO

PATIO

BIBLIOTECA

AULA

 3º ESO

 
Jornada PORTES OBERTES

Ruta dels monestirs: Santa Maria del Puig

El passat dia 5 d'abril els alumnes de 2n d'ESO realitzaren una visita guiada al monestir de Santa Maria del Puig.

Alli van poder conèixer com és un edifici monàstic per dins, aplicant els coneixements que havien treballant a l'aula. A més van descobrir que el llibre del repartiment de Jaume I va ser redactat en aquest lloc històric, van veure les diferències entre  estils artístic i arquitectònic, com el gòtic, el barroc i el neoclàssic; i van poder comprovar les funcions actuals de l'edifici, com que serveix de residencia reial.

Per últim, van visitar el Museu dedicat a la impremta, el segon més important a Europa que està als baixos de l'edifici.

En conclusió, va ser una jornada molt ben aprofitada en la qual tots van passar-ho d'allò més bé.

 

 

Fes clic ací per veure la resta de fotos.

 

IMG 4510 b

Celebrem el dia de l'esport

Hui dia 6 d'abril celebrem el dia internacional de l'activitat física amb la col·laboració de la Fundació Trinidad Alfonso. El alumnes de 4t d'ESO han organitzat i planificat una jornada esportiva per a tots el alumnes de l'escola. 
Des de l'assignatura d'Educació Física hem dissenyat jocs i activitats adaptades a totes les edats, amb la finalitat de gaudir d'una jornada esportiva.
 
1649239129880 b
 

Aprenem valencià dibuixant

L'alumnat de 1r d'ESO ha estat treballant la descripció d'espais i alhora han practicat l'oralitat en una activitat en què descrivien i dibuixaven un menjador. 

Fou una manera de trencar la rutina i aprendre valencià d'una altra manera més divertida i dinàmica.

20220331 084809 2

Admisio de alumnes

Reservallibres

convive pamplona

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube