-

Ruta

Actividades

Festivitat de Santa Lluïsa i Carrera Solidària

El passat dia 9 de maig va ser un dia de festa al nostre col·legi. El dia de Santa Lluïsa té un tractament especial per tot el que significa per a la nostra comunitats educativa.

De bon matí tots els alumnes per etapes realitzarem una celebració a la parròquia en la qual els alumnes, dirigits pels professors van portar endavant l'acte, de forma senzilla però molt emotiva.

Una volta finalitzada la celebració,  tornarem a les aules on els alumnes van tindre un temps per jugar a jocs de taula i alguns altres jocs que s'havien preparat des de l'equip de Pastoral.

Per últim i com a plat fort, restava per realitzar la Carrera Solidària, esdeveniment que tots esperem amb ganes per donar el millor de nosaltres amb la clara finalitat d'ajudar als més necessitats.

És ací on vam veure com els nostre alumnes, famílies i professors s'esforçaren d'allò més bé, suant bona cosa en una carrera en la qual no faltaren les rialles i els bons moments de convivència.

Enhorabona a l'equip de Pastoral i tots el que han fet possible aquesta jornada i moltes gràcies a tots els que han participat, alumnes, famílies, professors...

L'any que ve, tornarem.

 

 Fes clic ací per veure la resta de fotos

 

bbb

PROJECTE SANGta LLUÏSA DE MARILLACH

L’alumnat de 3r ESO hem treballat el projecte d'aprenentatge i servici (APS) SANGta Lluïsa des de les assignatures de Biologia i Geologia, Llengua Castellana, Música i Educació Plàstica i Visual. Dins del projecte hem impulsat una campanya de donació de sang i vos presentem el cartell publicitari que hem dissenyat per  animar a la col·laboració ciutadana.

Compartiu-ho amb els vostres contactes

Us esperem!!!

Poster APS Sangta Lluisa bbb

Què és un rei per a tu?

Els nostres alumnes han participar a la 41ª edició del concurs escolar "¿Qué es un Rey para ti?", organitzat per FIES (Fundació Institucional Espanyola), patrocinat per la "Fundación Orange" i dirigit a estudiants de 3r, 4t, 5é i 6é d'Educació Primària i alumnes d'ESO de centres educatius de tota Espanya.

Els nostres alumnes de secundària han sigut finalistes i el passat dia 28 d'abril acudiren a la "Real Maestranza de Caballería de Valencia" on van rebre el seu diploma de participació.

Els alumnes van disfrutar molt de l'acte en un lloc molt bonic on van ser protagonistes.

Enhorabona als notres participants i al professorat.

 

image

Èxit a les jornades de portes obertes 2022

El passat dia 12 i 13 d'abril es realitzaren al centre les jornades de portes obertes, a través del projecte "Obert per escacs".

Al llarg de les dues jornades es van realitzar diverses activitats en les quals participaren els alumnes i serviren d'aparador per les famílies que es van visitar per conèixer-nos.

Enhorabona a tots els participants i tots els que ho han fet possible un any més.

 

Fes clic ací per veure totes les fotos de les jornades.

 

IMG 5922 bbb

Admisio de alumnes

Reservallibres

convive pamplona

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube