-

Ruta

Actividades

LA CARRERA SOLIDÀRIA VIRTUAL

L'anterior cap de setmana, 8 i 9 de maig, es va celebrar en el col·legi la VI edició de la Carrera Solidària, Projecte Esfera, en forma virtual.

Tots els anys se celebra la carrera solidària en el col·legi per a recaptar fons per al Projecte Esfera. Enguany tots els diners recaptats tindran com a objectiu crear una ludoteca en el Barri de Onupaia a la ciutat de Nacala-Porte deMoçambic.

Per a conseguir els dorsals es van donar 2 euros, on també podien participar els pares i familiars dels alumnes. Per la pandèmia que patim, enguany va consistir a fer la nostra carrera solidària de manera virtual, és a dir, els participants es prenem fotografies correctament, corrent, caminant, patinant…Després aquestes fotografies s'envien per correu electrònic al tutor de cada xiquet.

Amb aquestes fotografies el col·legi realitzarà un vídeo per a mostrar en les xarxes socials. D'ací uns dies el col·legi ens informarà del total de diners recaptats i ens enviarà el vídeo amb tots els alumnes i altres participants.

Ana L., Paola C., Sandra C.

 

Cursa solidaria 2021

Ens deixa sor Pilar Valero

Ahir ens va deixar sor Pilar Valero, Filla de la Caritat, i que va ser Directora Titular del nostre centre i també germana servent de la comunitat de Filles de la Caritat de Massanassa.

Donem gràcies a Déu per la seua vocació, testimoni i vida entregada al servei dels pobres i de la Companyia.

En aquesta foto de gener de 2007 apareix sor Pilar Valero (a la dreta), acompanyada de sor Amparo Sierra (a l'esquerra) quan dirigien juntes la nostra escola. Sempre li estarem agraïts per la dedicació i entrega que va mostrar envers la nostra comunitat educativa de la nostra escola.

Ens unim en l'oració a totes les Filles de Caritat d'Espanya Est en aquest moment, i en especial a la comunitat de Filles de la Caritat de Massanassa.

Descanse en pau!

P1230048

Fallers Majors de les Falles 2021

Encara que no tenim enguany una falla al nostre pati com ens hauria agradat, estem vivint els dies de Falles de la forma més festiva que podem. I per això avui hem als Fallers Majors en un acte breu que hem celebrat al pati. Com sempre, hem elegit a una parella de la classe d'Infantil 5 anys, altra de la classe de 6é de Primària i, excepcionalment, hem elegit a una altra parella de 1 d'ESO, un grup que per diverses circumstàncies mai havia pogut ser presidit oficialment aquesta festa.

I com que ja tenim els nostres representants, ja podem començar les Falles! 

Bona festa!

IMG 20210312 WA0008

Les vacances de Nadal

Aquest Nadal ha sigut molt diferents a causa de la Covid-19. No hem pogut juntar-nos tota la família. Hem celebrat les festes a soles sense els iaios. Alguns han estat confinats.

Així i tot, encara han sigut divertides, el Pare Noel i els Reis Mags han pogut vindre i ens han portat regals.

Els científics han inventat una vacuna per al virus. 

El 7 de gener, els xiquets han tornat al col·egi amb totes les mesures de seguretat.

Està prohibit entrar i eixir del poble per un greu augment de la Covid-19 a Massanassa.

Álvaro A. i África G. (5é de Primària)

Reis

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube