-

Ruta

Actividades

Acaba el curs amb el festival

El passat 20 i 21 de juny va tenir lloc el festival de fi de curs de les tres etapes. Infantil i Secundària van fer el fesitval el dilluns 20, al pati de l'escola. I Primària va realitzar l'acte el dimarts 21, a l'auditori de Massanassa, ja que el cel amenaçava pluja. El canvi de localització de Primària va comportar alguns inconvenients, com l'adequació a tota velocitat de les condicions d'aforament del nou recinte. Però tant l'alumnat com les famílies van mantenir una actitud exemplar, i al final es va poder realitzar el festival de Primària.

Al nostre Instagram ja teniu algunes fotos del festival de Primària. En aquest enllaç us en deixem algunes més del festival d'Infantil i Secundària.

 

Fes clic ací per a veure les fotos.

 

20220620 201259 2

CARRERA SOLIDÀRIA

El pròxim dia 9 de maig celebrarem la festivitat de Santa Lluïsa de Marillac, data molt especial en el nostre col·legi i comunitat educativa.

Aquesta jornada, dins del marc de les celebracions, realitzarem la I Carrera Solidària Vicenciana que coincidirà amb la VII edició de la nostra Carrera Solidària del Projecte Esfera.

Esperem la màxima participació de tots.

Moltes gràcies.

 

Informació sobre l'activitat.

Reglament i normativa.

 

I CARRERA SOLIDARIA VICENCIANA

Estrenem nou espai infantil.

En gener, hem estrenat un nou espai on els nostres menuts gaudiran dels seus jocs de forma més còmoda.

Es tracta d'un espai acondicionat perquè els alumnes d'infantil puguen jugar amb seguretat i sense ser molestats per alumnes d'altres etapes.

Segur que ho passen d'allò més bé.

IMG 0485 b

 

Admisio de alumnes

Reservallibres

convive pamplona

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube