-

La granja escola
Els alumnes de 1r i 2n de Primària anaren el dimecres 30 d...
El gran viatge a Roma
Els alumnes de 4t d'ESO hem anat de viatge de finalització...
Ja fem robots
Els alumnes del col·legi de San José y San Jos&eacu...
De ruta per Camporrobles
La setmana passada vam anar a Camporrobles a fer una activitat de...
La granja escola
La granja escola
El gran viatge a Roma
El gran viatge a Roma
Ja fem robots
Ja fem robots
De ruta per Camporrobles
De ruta per Camporrobles

 

Últimas Noticias:

XARXA LLIBRES 2018-2019
A/A Familias Infantil 5 años, Primaria y Secundaria curso 2018-2019:      Os comunico que hoy, han salido las instrucciones para la tramitación de Xarxallibres 2018-2019. Os resumo el extracto de la Orden. &nb...
Informacions generals de juny 2018
Reproduïm ací la circular informativa relativa al mes de juny de 2018 que ja s'ha enviat a les famílies, amb infomacions rellevants que cal tenir en compte este mes, i amb les dates detallades dels moments més impo...
Carrera solidaria 2018
Nos es grato comunicarles que el próximo día 9 de mayo, se va a llevar a cabo la IV Edición de la Carrera Solidaria, Proyecte Esfera (la actividad complementaria que se efectuará en horario lectivo y que se desar...

 

Últimas Circulares:

CICLOTURISME PER L'ALBUFERA
Circular informativa de l'activitat complementària que realitzaran els alumnes d'ESO el proper dimecres 30 de maig a l'albufera en bicicleta.
Visita de 4t d'ESO IES Massanassa
Circular informativa de l'activitat complementària que realitzaran els alumnes de 4t d'ESO a l'IES de Massanassa el proxim 16 de maig de 2018.
2n ESO TALLER DE ROBÒTICA
Circular informativa de l'activitat complementària que realitzaran el pròxim dia 16 de maig els alumnes de 2n d'ESO a l'Escola de Ciència de València per realitzar un taller de robòtica.

Bienvenidos - Colegio San José y San Andrés

El passat dia 22 d’abril es va celebrar l’entrega de premis del V Certamen Literari de narrativa en valencià,  Ploma i Paper, organitzat pel nostre centre San José y San Andrés.
L’acte va tindre lloc al gimnàs i va contar amb la presència de tots els cursos escolars que participaven al concurs i altres membres de la comunitat educativa.
Llig l'article complet i mira les fotografies al nostre blog

IMG 4694 B

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube