-

Ruta

Adéu a la comunitat de les Filles de la Caritat

La comunitat de Filles de la Caritat de Sant Vicent de Paül que vivia a Massanassa ha abandonat el nostre col·legi definitivament. Les germanes, seguint les indicacions de la seua congregació, han deixat la comunitat de Massanassa després de 96 anys de presència continuada.

Per a recordar l'empremta que les Filles de la Caritat han deixat al nostre poble, el passat dissabte 10 de setembre es va realitzar un acte d'homenatge que tingué dos parts. L'homenatge va començar amb un acte protagonitzat per l'Ajuntament de Massanassa, que va descobrir una placa commemorativa que s'ha instal·lat a l'entrada del col·legi. L'alcalde, Francisco Comes, va destacar la bona comunió que les Filles de la Caritat han tingut amb el veïnat de Massanassa, i va agrair la inestimable contribució a l'educació de les xiquetes i els xiquets del nostre poble i els pobles propers des que en 1926 es creara el col·legi.
En acabant, es va celebrar una eucaristia a l'església de sant Pere, a la qual van acudir nombroses persones que volien acomiadar-se personalment de les germanes.
La jornada va comptar amb la presència de la visitadora provincial de les Filles de la Caritat d'Espanya Est, i nombroses germanes que en un moment o altre van passar alguna part de la seua vida a Massanassa.
Les Filles de la Caritat de Sant Vicent de Paül seguiran sent les titulars del nostre centre, encara que ja no estaran presents a Massanassa. És per això que ara se'ns obri un camí nou sense elles que esperem recórrer units amb l'ajuda de Déu, i seguint els passos de Sant Vicent de Paül.
I a les Filles de la Caritat els dies gràcies per tot, i fins sempre!
 
 
20220910 190344 2
 

Admisio de alumnes

 

tesela

setmana expodidactica

jmv

youtube