-

Ruta

Festivitat de Santa Lluïsa i Carrera Solidària

El passat dia 9 de maig va ser un dia de festa al nostre col·legi. El dia de Santa Lluïsa té un tractament especial per tot el que significa per a la nostra comunitats educativa.

De bon matí tots els alumnes per etapes realitzarem una celebració a la parròquia en la qual els alumnes, dirigits pels professors van portar endavant l'acte, de forma senzilla però molt emotiva.

Una volta finalitzada la celebració,  tornarem a les aules on els alumnes van tindre un temps per jugar a jocs de taula i alguns altres jocs que s'havien preparat des de l'equip de Pastoral.

Per últim i com a plat fort, restava per realitzar la Carrera Solidària, esdeveniment que tots esperem amb ganes per donar el millor de nosaltres amb la clara finalitat d'ajudar als més necessitats.

És ací on vam veure com els nostre alumnes, famílies i professors s'esforçaren d'allò més bé, suant bona cosa en una carrera en la qual no faltaren les rialles i els bons moments de convivència.

Enhorabona a l'equip de Pastoral i tots el que han fet possible aquesta jornada i moltes gràcies a tots els que han participat, alumnes, famílies, professors...

L'any que ve, tornarem.

 

 Fes clic ací per veure la resta de fotos

 

bbb

Admisio de alumnes

Reservallibres

convive pamplona

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube